גלגולי נשמות - סיפור אישי

גלגולי נשמות - סיפור אישי

כשהייתי בת 15, נולד לי אח קטן, עם כל האושר שנכנס הבייתה עם לידתו, התחיל אצלי תופעה מאוד משונה שלא ידעתי להבין אז. גידלתי אותו וטיפלתי בו באהבה כאילו היה זה ילד שלי, אני זוכרת שהייתי מניחה אותו על הבטן שלי כשהיה ממש תינוק ושוכבת במיטה ונרגעת....הוא פשוט היה ממלא אותי באנרגיה -- מושג שאז לא ידעתי כלל. בגיל 17, בערך, כשהחלתי ללכת איתו לאירועים לילדים, ויותר מאוחר למסיבות בגן או מסיבות יומולדת של חברים, או בקיצור, בכל פעם שהייתי בבקרבת ילדים, הרגשתי מן חנק בגרון ולפעמים זה הגיע עד לדמעות או לבכי ממש, תחושת געגוע שלא ידעתי לפרש וחור בלב ששום דבר לא יכול למלא לילה אחד קרה לי משהו מוזר, אחרי שהייתי איתו במסיבת יומולדת של ילד אחר, ראיתי את כל הילדים וממש נחנקתי, הרגשתי את כל הגוף כואב, עצב תהומי, הלכתי לשירותים ונשנקתי מבכי, זה הפחיד אותי כי אהבתי מאוד ילדים ולא הבנתי למה הם גורמים לי לתגובה כזאת. מבלי לדעת כלום על תקשור ועל רוחניות וכו' - ביקשתי באותו לילה לפני שאני הולכת לישון , הכרזתי - "אני רוצה לדעת למה אני מרגישה כך!!!" ואז שמעתי קול שאומר לי - היה לך ילד! זינקתי מהמיטה מבוהלת והיסטרית, לא הבנתי מה זה היה בלילה שאחרי זה שוב קרה וכמה לילות אחרי זה קרה לי משהו הרבה יותר עוצמתי - שכבתי במיטה והרגשתי את הגוף שלי "ננעל" לא יכולתי לקום או לזוז, ראיתי אישה מטושטשת עומדת בחדר גדול ולבן, ידעתי שזאת אני למרות שהיא לא נראית כמוני בכלל, מולה עמדה מיטה כמו מיטת טיפולים ועליה ילד קטן שוכב, ואז שוב שמעתי את הקול הזה - "הוא מת ממחלת עור קשה, המוות היה מיותר, שעת המוות - 11:15, שעת המוות 11:15" קמתי מהמיטה והתחלתי לבכות, התחושה הייתה כאילו איבדתי את הילד ברגע הזה ממש, כאילו זה קרה עכשיו. תחושת האובדן הייתה נוראית. כמה ימים אחרי זה סיפרתי לידיד קרוב שלי על מה שקרה לי והוא הסביר לי על תקשור והביא לי ספר בנושא, יש לציין שהוא היה המום מהסיפור שלי וכששאלתי למה, הוא הראה לי מסמך שיש לו, כשהלך פעם למישהי שעושה שחזור גלגולים, והיה לו את אותו גלגול בדיוק, ילד שמת ממחלת עור קשה בגיל 4, המון פרטים מאוד דומים. מזועזעת הלכתי לישון וביקשתי שאם זה תקשור אז אני רוצה הוכחה ואז שמעתי את הקול אומר לי שה תאריך היה 15/4/39 יום חמישי בדקתי וזה באמת היה יום חמישי. לא הייתי זקוקה להוכחות נוספות יש לציין למיד אחרי זה עברו לי כל התופעות של בכי וכאב בקרבת ילדים, והיום אני פשוט נהנת מהם. ומצפה לילד משלי בעוד כ- 4 חודשים. סתם רציתי לשתף חדשה פה בפורום ומאוד מתרשמת.
 

מגי 336

New member
הסיפור שלך מדהים, תודה על השיתוף ../images/Emo140.gif

וכמובן - ברוכה הבאה לפורום, ושיהיה בשעה טובה עם ההריון והלידה הקרובה
 

angelitush1

New member
וואאוו..../images/Emo2.gif

סיפור מהמם ומרגש... ברוכה הבאה לביתנו החם...
ומזל טוב
בטוחה שתמצאי עניין פה.
 
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo99.gif

איזו חוויה מדהימה!!!
תודה ששיתפת אותנו
ממש מצמרר... ראשית, שיהיה לך בשעה טובה עם ההריון ובע"ה עם הלידה
שנית, את מזכירה לי בסיפורך שצריך תמיד להקשיה לקול הפנימי שבתוכינו שעונה לנו על שאלות....
את מוזמנת לקחת כאן חלק פעיל
 

פנינה101

New member
איזה סיפור..צמרמורת

חוויה יוצאת דופן, מעניינת,, ובעצם ריפאת את עצמך בעזרת השיחזור הזה ונהדר שלא נבהלת.. האם יש לך תקשורים נוספים? איפה זה היה? בארץ? בחו"ל שנה זו הייתה כבר מלחמת העולם השניה או שלא נכנסת לכל הפרטים האלה? וואיי...מענייןןןן
 
היי פנינה

כן, ככול שהשנים עברו מאז התקשורים נהיו יותר ברורים לי, זה עוזר מאוד, מכוון. זה היה בדרום צרפת. הכי מעניין זה שכשאני ואותו ידיד הכרנו היה לנו חיבור מיידי, כל הזמן רצינו להיות יחד, זה היה מדהים, אבל לא יחד כזוג, פשוט מאוד נהננו אחד מהשני והחיבור היה מיידי ומדהים, ואז הבנו ששנינו חווינו את אותו גלגול.
 

סוזי10

New member
אולי אפילו הבחור ההוא

היה האבא של התינוק, לא שאלת מאז עוד שאלות, איך קראו לו, בן כמה היה שמת וכו'? אני יודעת שאני הייתי חוקרת עד הסוף. ( טוב אניאולי פסיכית ולא מרפה מדברים לא פתורים)
 
ניסיתי לברר איך קראו לו

ולא נעניתי עד היום.....אולי יש דבריםנ שלא צריכה לדעת...... הידיד בהחלט היה אב התינוק הילד הה בן 4 כשמת ואני....היום בת 25
 

סוזי10

New member
האם ניסית לברר מה היית בגלגול קודם

והאם קרו לך עוד תקשורים דומים , ספרי ספרי זה מענין נורא, כי שכשאני ניסיתי פעם גם קיבלתי תשובה , שהדרך שאני הולכת בה נכונה, לא אמרו לי את זה ממש במילים אבל הרגשתי ופרשתי שזה המסר מהסיטואציה שראיתי. ועוד פעם לא יודעת אם זה היה חלום אבל גם קיבלתי מסר , עכשו אני פתאום חושבת ושואלת גם אתכם, יכול להיות שאנו רואים סיטוציה שאנו עושים מדיטציה , ואנו מפרשים את זה ככפי שאנו רוצים או צריכים באותו זמן נתון, או שזוהי האמת לאמיתה ואין לחלוק עליה. לא יודעת אם הבנתם אבל הכוונה היא, שאנחנו יודעים את האמת שלנו תמיד, כל התשובות הרי מצאות בבטן של כל אחד מאיתנו. ואז במדיציה או בתיקשור עולות התשובות על פני השטח. מקוה שהיתי ברורה
 

שילי16

New member
ואוו

קראתי את זה בבוקר ורק עכשיו היה לי את הכוחות להגיב לזה. סיפור מצמרר מוכיח לי שכול הקולות שאני שומעת בלילה לפני השינה הם הקולות הכי ברורים והכי נקיים. מאוד התחברתי לקטע עם הידיד כי יש לי ידיד שגם יש לנו חיבור מטורף וחזק אפילו יותר מהחיים וטעינו עם יש לנו איזשהו גילגול משותף. תודה רבה ששיתפת אותנו, ברוכה הבאה לפורום
 

רותי 11

New member
שני סיפור מדהים

מאוד נהיניתי לקרוא אותו. ואכן החיים מעניינים ומפתיעים ובסוף אנחנו רואים איך הכל מסונכרן. ומזל טוב על ההריון שלך, עכשיו אחרי מה שעברת את יכולה להנות מכל רגע בהריון בלי חששות.
 
למעלה