גלגול נשמות

דוד170

New member
גלגול נשמות

בס``ד צהוב עם טחינה חלק א` צד א` – קלטת 206 ערב טוב, בעזרת השם נעשה ונצליח והשם עלינו ברחמיו ירוויח. ובכן יהודים יקרים, אנחנו ננסה להבין היום, האם אדם נברא לתוהו, או שיש תכלית לבריאתו? האם חשבנו מספיק מהי סיבת קיומנו עלי אדמות והאם לאור הידיעה הזאת אנחנו מתהלכים או שאנחנו מזניחים את השאלה החשובה הזאת לזמן אחר ובינתיים חיים ואומרים מה שבדרך כלל אומרים? `אכול ושתה כי מחר נמות`. ברור לי שלכל אחד החיים חשובים וכל אחד רוצה להאריך ימים כמה שיותר וכמובן כמה שיותר למצות את החיים. אבל אם ניקח אפילו את האדם שמיצה את חייו על הצד הטוב ביותר וחי חיים מאושרים והשיג כל בחיים והאריך ימים ובסוף נפטר ולא נשאר מזה כלום. מה התועלת בכל החיים? מאה עשרים שנה, עשיר גדול, חכם גדול, בעל אמצעים גדולים, כבוד ומעמד וזהו, סוף הדרך. מה התועלת בכל החיים אם אין המשך ואם יש המשך אז מה המטרה בחיים, מה צריך לעשות? זאת אומרת, אם יש המשך אז זה רק מעבר, זה רק הכנה, לקראת ההמשך, מה צריך להכין? זאת אומרת אלה דברים שחייב כל אדם לברר לעצמו. שיתברר ויתאמת אצלו הדבר הזה, מה חובתו בעולמו? ולמה ישים מגמתו כל ימי חייו, זה בירור שחייב כל יהודי לעצמו. אז יש אדם שיגיד, תשמע, יכול להיות שיש או אין, אני לא יודע. אבל דבר אחד ברור, לי לא ברור שיש בורא לעולם, אז נסביר לו שיש בורא לעולם. לי לא ברור שתורה ניתנה מן השמיים, נסביר לו שניתנה תורה מן השמיים. לי לא ברור שיש חיים לאחר המוות, אז נוכיח לו שיש חיים לאחר המוות. אבל אם יש בורא לעולם ויש תורה מן השמיים ויש עולם הבא עם שכר ועונש אז הכל יתברר. אז העולם הזה מעבר והעולם ההוא עיקר, אז צריכים להכין ליציאה. עד כאן זה ברור? ברור? (הקהל: כן). עכשיו יש פה מישהו שלא מאמין שיש בורא לעולם? לא צריך להתבייש. אם יש מישהו כזה אפשר להרים אצבע. יש מישהו שלא מאמין? יש מישהו שלא מאמין שהתורה מן השמיים, ניתנה מהבורא יתברך? אֵה…יש מישהו חושב שהתורה לא אמת? יש מישהו שחושב שאין עולם הבא? אוֹ, אז יש לנו אחד ברוך השם. $. בוא תעבור שורה ראשונה שאני אראה אותך כי אתה שמה נחבא אל הכלים. אני חוזר עוד פעם על שתי השאלות הראשונות שלי… שיש בורא לעולם אתה מאמין, אני מבין? (מאמין) ושיש תורה מן השמיים אתה מאמין? (מאמין) ומה שנשאר לך רק הוכחה שיש עולם הבא, ואם יש עולם הבא הכל מסתדר לך ואתה יכול לחזור בתשובה, (יכול) ברוך השם ואתה אחיו. אתה אחיו? אתה שאמרת בעזרת השם? (אני חבר שלו). חבר, זאת אומרת אתה גם מסכים על אותו… אם הוא ישתכנע אז גם אתה משתכנע (כנראה). כנראה. אני שמח מאד. ובכן יהודים יקרים, הוכחות לחיים לאחר המוות יש ככה: אחת לוגית, שתיים מן המקורות, שלוש על פי מדע. נתחיל מהסוף, על פי המדע ניתן להוכיח שיש חיים לאחר המוות על ידי מתים קליניים, על ידי סיאנסים, על ידי היפנוזה ועל ידי גלגול נשמות. מת קליני על פי הרפואה, זה אדם שאין לו דופק אין לו נשימה ואין לו גלי מוח. אדם כזה על פי הרפואה, אם מוחו פסק לפעול שבע דקות, תאי המוח מתו ואינם יכולים להתחדש אז הוא מת, מת סופית, נגמר. והנה הרבה מאד אנשים מתו וחזרו לחיים אחרי שעות כשהיו בהם כל התנאים של מת בקביעה רפואית וכולם חוזרים ומספרים אותו דבר. שלושה שלבים: יציאה מן הגופה, צפייה של הנשמה על הגופה למטה וכניסה לתוך מנהרה מאירה או אפילה שבקצה המנהרה הם רואים אור עצום שאינו מסנוור, משפיע אהבה וחום, הם נמשכים אליו כמו מגנט, בדרך הם נפגשים עם קרובים שבאים לקראתם, מודעים לבואם ואינם מופתעים, נוצר קשר מאין טלפתי ונאמר להם שלא הגיע זמנם להישאר והם צריכים לחזור. חלקם מספרים שהם הגיעו למין קו דמיוני, שהם הרגישו בפנימיותם שניתנת להם הברירה להחליט אם לעבור אותו ולהישאר או לחזור בחזרה והם החליטו לחזור מסיבות השמורות אתם כגון ילדים געגועים וכו`. חוזרים בחזרה לגופה ומתעוררים לחיים ומספרים לרופאים מה התרחש במהלך המיתה שלהם ואיך הם ראו את הכל ואיך הם ראו מה עושים אתם ועם גופם בשעה שהם בעצם מתים ולא היו חוץ לגוף לכאורה. וגם מי ששוכב עם העיניים כלפי מעלה לא רואה כלפי מטה והם מספרים את הכל בדיוק נמרץ ויש על זה אתרים באינטרנט של אליזבט קובלרוז שניתן לראות, היא הייתה אתאיסטית, מדענית בת 50, לפני עשר שנים כבר המחקר שלה התפרסם ושהיא היום אומרת שיש לה הוכחה שיש אלוקים מכל המטופלים שהיו תחת ידיה, היא הוציאה ספר. יש פרופסור סטיבנסון שפרסם ספר בעניין, ד``ר מודי ואחרים. יש קלטת בת שלוש שעות שלי שנקראת חיים לאחר המוות עם ציטטות מכל המקורות האלה. זאת אומרת, לפי זה, החיים נמשכים גם ביציאה מן הגופה. מדוע? אני אשאל אותך, מה שמך? -יוני כהן הרב: יוני, יונתן הכוונה… -יוני.. הרב: אַה ככה קראו לך, קיצור, יוני. ובכן, יוני האם אתה רואה אותי כרגע בנשמה או בעיניים? -בעיניים הרב: בעיניים. אם חס ושלום אתה מת ואני בא ופוקח לך את העיניים, תראה אותי? -לא http://www.shofar.net/site/Show_AudioTxt_INDEX.asp?keyword=&ProNUM=206&page=6&numofrec=1&category=1

שטויות ילד מפגר

ראייה מתבצעת באמצעות המוח, העיניים רק קולטות את האור, אבל את התמונה המוח "רואה". גם אדם שהוא מחוסר הכרה אם תפתח את עיניו הוא יקלוט אור, המוח שלו בדיעבד לא יתרגם זאת לתמונה. תגיד לי מי זה הפרופסור הזה סטיבנסון והד"ר מודי, עוד מומחים פיקטיביים של הידברות ?

G o v er n o r

New member
כתבתי עליהם. כל מחקריהם מבוססים

על ראיונות עם אנשים שחוו מה שקרוי "כמעט מוות". במלים אחרות: הראיונות התבססו על עדויות בנוסח "עובדה, חלמתי!". ראה את מחקרי מוצבע ב- "כתובות אינטרנט נילוות" למטה. "מדעני" ה- Near-Death Experience הם: Dr. Ian Stevenson Dr. Raymond A. Moody Dr. Elisabeth Kubler-Ross

PolarBear

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוי דוד, דוד, ../images/Emo151.gif

לפעמים אתה מצליח להתעלות על עצמך, וקובע רמות שפל שלא נודעו בעבר. נכון- מח לא יכול לראות כי הוא עשוי מבשר. גם מחשב לא יכול לחשב כי הוא עשוי מסיליקון. מי שבאמת מחשב זה גמדים קטנים שנמצאים בתוכו.

דוד170

New member
אל תשווה חישוב לחוש ראיה.

חישוב יכול לעשות גם דומם. לראות לא.

G o v er n o r

New member
גם דומם יכול לראות. כל טיל כתף

בנוי לראות חתימת חום ולהתבית עליה. אז זה לא אור נראה לעין האנושית, בתחום 400 עד 700 ננומטר, אלא אור בתחום אינפרא-אדום, אולם העקרון זהה. ולא די שמערכת ההנחיה של הטיל רואה את חתימת החום, היא גם מתבייתת עליה ומחזיקה בה (target acquisition) על ידי מתן הוראות להגאי הטיל כך שיחתור להתקרב עד מגע אל החתימה, יהיו מאמצי התחמקותה אשר יהיו...

G o v er n o r

New member
רגע אחד, שכור כלוט גם הוא אינו רואה

דבר ואפילו תפקח את שמורות עיניו. משמע לשכור אין נשמה. נכון?

דוד170

New member
מה אתה אומר על מי שיושן?

כשאדם נמצא בחוסר הכרה, לא כל חלקי הנשמה נמצאים בו.

דוד170

New member
אם זה כל כך חשוב לך . אני בלי נדר

אשלח אי מייליים לרבנים ויקרא וילמד את הנושא. האם אתה רוצה שאני יתחיל? זה יכול לקחת זמן עד שאני ילמד את כל הנושא. אני תמיד אמרתי שאני לא רב. אין לי ידע וחכמה כל מה שאני מביא זה מאתרים חרדים ושאלות לרבנים.

G o v er n o r

New member
לא משנה לי, אבל אתה יודע מה? נסה

להביא תשובה. איזה חלק "יוצא בחוץ" במקרה שכרות? האם זה אותו חלק בכל המקרים של אבדן הכרה? האם אותו חלק ש"יוצא בחוץ" באבדן הכרה הוא אותו חלק ש"יוצא בחוץ" בשינה? נסה להשיג תשובות ורצוי מגובות באסמכתאות כלשהן ולא סתם מעשיות מתוקות...

דוד170

New member
ומה היא, אם כן, השינה?

והנה כידוע, תורת ישראל ציינה בפירוש את אשר גילה המדע כיום, כי ה"אני" האמיתי של כל אחד מאתנו הוא האדם הרוחני הפנימי, העטוף בלבוש ארוג בשר ועצמות. וכשם שלבוש הארוג מצמר וכותנה אינו יכול לנוע ולהתהלך ללא האדם שבתוכו, כך גם גוף האדם. (המדע המודרני מאשר זאת כיום לאחר מאות שנות הסתייגות, לאור מחקרי תופעות שונות, כגון: רגרסיה, סיאנסים, דיווחי מתים במוות קליני אשר שבו לחיים, הופעת נשמות כבחייהם ועוד. ראה על כך מחקרים ועובדות בהרחבה ב"תשע תשובות ושאלה" מסדרת "תורה מן השמים" פרק ראשון, וב"תורה ומדע" 1). נמצא לפי זה שהמוות אינו חידלון אלא יציאת האדם האמיתי מתוך לבושו הארוג בשר ועצמות. ומה היא, אם כן, השינה? הרי בשינה אין האדם מת ממש, אך גם אינו חי לגמרי. הוא מחוסר הכרה ומוטל שוכב כמת, אינו קולט את הנאמר בסביבתו ואינו חש במתרחש שם, אך הוא עדיין נושם, וניתן להעירו! בתלמוד (ברכות נז, ב) נאמר: "השינה - אחד מששים במיתה" (=אחד חלקי ששים מהמוות). כלומר, תהליך ומצב התרדמה דומים לתהליך ומצב המוות, אלא שמדובר במינון נמוך של 1/60. ובמילים אחרות: קיימת פרידה מסוימת של הנשמה מן הגוף בזמן השינה. וכיצד נושם האדם בשנתו, וגם "קם לחיים" לאחריה? המקובל הגדול רבנו הרמח"ל זצ"ל מלמדנו בספרו "דרך ה´" (חלק ג פרק א) על פי דברי התלמוד והמקובלים, כי בעת השינה עולים ומתנתקים מן הגוף חלקים מסוימים של הנשמה (הנשמה מורכבת כידוע מחמשה חלקים: נפש, רוח, נשמה, חיה, יחידה.), וכך מתאפשרת מנוחת הגוף ומנוחת החשיבה הרצונית.2 משום כך מוגדרת השינה כאחד חלקי שישים של המוות. שכן במוות מתנתקת כל הנשמה מן הגוף והגוף הופך מחי לדומם. לעומת זאת בשינה הוא עדיין נושם וחי אלא שמחוסר הכרה עקב יציאת חלקים מסוימים של הנשמה מגופו. חלקים אלה ישובו מאליהם אל הגוף בתום שעות המנוחה הנדרשות לו, או באמצעות יקיצה יזומה. [קריאה פתאומית בקול רם בשם הישן או רעש פתאומי חזק משיב בבהילות את הנשמה שיצאה. דבר הבא לידי ביטוי בנשימה העמוקה (=חזרת הנשמה) שקודמת לפקיחת העיניים בעת יקיצה פתאומית]. ___________________ 2) למעוניין להעמיק יותר בסיבת תופעת השינה נציין בקצרה את אשר לימדונו עוד חכמי הקבלה: בשר אינו זקוק לשינה. אולם, כדי שנשמת האדם תוכל לתפקד, עליה לקבל מידי פעם שפע הארה ממקורה העליון. (-כעין מילוי מצבר שהתרוקן, באנרגיה הראויה לו). משום כך מנוחת הגוף ללא תרדמה (=ללא צאת חלק מהנשמה מן הגוף), אינה מספקת. שפע הארה רוחני זה הבא להאיר ולהזין את הנשמה, אילו היה מוזרם אליה כאשר כל כולה בתוך הגוף (כלומר, בשעה שהאדם ער), לא היה כח בגוף לסבול את האור הגבוה והוא היה קורס. (כעין הזרמת מתח חשמלי גבוה ביותר לנורה בייתית פשוטה. וכעין יציקת מים רותחים אל כוס זכוכית דקה). משום כך עליה לצאת מן הגוף (ומשאירה בו רק את הנפש. אבל מהרוח ומעלה יוצאת עם כל חלקיה. וזהו שנאמר "בידך אפקיד רוחי". רוחי ולא נפשי. שאם היה יוצא גם הנפש, היה האדם מת) -דבר הבא לידי ביטוי בגוף בתופעה שאנו מכנים אותה בשם "שינה", ולאחר שמקבלת את שפע ההארה הנדרש לה, חוזרת אל הגוף ומחיה ומקימה אותו נמרצת ורעננה, בסוד הנאמר בפסוק "חדשים לבקרים רבה אמונתך". וזהו פשר הדבר שהאדם נרדם עייף וקם רענן. לגוף בשר אי אפשר שתהיה שייכות לשתי תופעות אלה, ורק בנשמה הרוחנית הן מתרחשות. וכמבואר כל זה בשער ההקדמות למהרח"ו דרוש ג´ בענין מטי ולא מטי. בחזרה למעלה http://www.hidabroot.org/froyd/Froyd_4.htm

G o v er n o r

New member
לא ענית אלא דקלמת כתוכי.

"המדע המודרני מאשר זאת כיום לאחר מאות שנות הסתייגות, לאור מחקרי תופעות שונות, כגון: רגרסיה, סיאנסים, דיווחי מתים במוות קליני אשר שבו לחיים, הופעת נשמות כבחייהם ועוד" זאת דחינו כבר "תהליך ומצב התרדמה דומים לתהליך ומצב המוות, אלא שמדובר במינון נמוך של 1/60" אולם אם ישנה יכולה להתעורר מפעייה החלשה ביותר של תינוקה. אם היא חסרת הכרה עקב מכה קשה - לא תתעורר לשמע הרחש הקל הזה. משמע יש הבדל בין חלקי הנשמה אשר כביכול "יוצאים בחוץ" במקרה שינה, לבין אלה ה"יוצאים בחוץ" במקרה אבדן הכרה ממכה קשה. לא? נא לא לדקלם, אלא לספק תשובות...

דוד170

New member
מה הקשר בין חלקי הנשמה היוצאים

לאמיתות התורה או להפרכת התורה? מי שרוצה ללמוד בנושא זה יכול ללכת לסימנר. האם אתה רוצה שאני אשלח את השאלה שלך לאתר הידברות?

G o v er n o r

New member
אין קשר. אבל אצלכם, הפאגאנים, הכל

קשור. טרם ספקת הסבר קוהרנטי לסוגיה מי מחלקי הנשמה "יוצאים בחוץ" במקרים שונים. וכמובן, טרם ראינו ראיה לקיום נשמה בנפרד מן הגוף. כל מה שיש לנו אלה הזיות. "מי שרוצה ללמוד בנושא זה יכול ללכת לסימנר" מובטחני כי אתבקש לעזוב מחשש ל"השפעה שלילית" על יתר הצופים. מה מפריע למרצה מסמינר כזה לענות על שאלותינו כאן בפורום? "האם אתה רוצה שאני אשלח את השאלה שלך לאתר הידברות?" אתה יכול לשאול את מי שתחפוץ...

דוד170

New member
אולי תשאל בעצמך. מצורף קישורים

בס"ד אני בלי נדר אשלח לאתר קבלה אתרים מומלצים http://132.70.4.40:4000/photodraw/vorts.htm http://www.hidabroot.org http://www.netaim.co.il/ http://www.hidabroot.org/torah.htm http://www.manof.org.il/ http://www.radio10.co.il/ http://www.shofar.net/site/ http://www.hidabroot.org http://www.hidabroot.org/a3.htm בנוסף לך : "כיפה"., "מורשת", קבלה , רדיו 2000 " באתרים עצמם יש קישורים לאתרים אחרים. באהבה רבה דוד

למעלה