גלגול קודם

tafti8888

New member
גלגול קודם

ערב טובהאם יש אפשרות לבצע תיקשוק עם יישויות אור ולדעת מה הייתי ומה עשיתי בגלגול קודם ? מה אני צריכה לתקן ? ואיך אני יכולה לדעת את מבע ההילה שלי ? האם הוא משתנה? ואיך מתקשר יודע שהוא מדהר עם יישויות מוארות ולא עם יישויות אפלות מתחזות ?

רותי 11

New member
בהחלט - לגבי צבע ההילה

היא מורכבת אצל כולם ללא יוצא מן הכלל מכל צבעי הקשת
ולדעת לגבי ישויות אור את האמת לא תמיד אפשר לדעת
לפני שניגשים למתקשר רק אם כמובן יש סוג של המלצות
אבל בזמן התקשור עצמו אפשר לראות את אופי התקשור
אם הוא תקשור שמזהיר מדי ומתעסק בדברים לא עניינים
ו בעלי אוי כופה ועוד.... מן הסתם זה לא מהאור

Nachmanides

New member
אינני מומחה לתקשור עם ישויות אור,

ואינני מומחה לגילגולים (אך כופר ביתכנוּת שניהם, לאור העובדה שאין דרך בעולם לבחון טענות מיסטיקנים בשני התחומים הנ"ל), אולם אשר להילות/צ'אקרות - כל מי שמספר לך כי הוא מסוגל לראות הילות/צ'אקרות, או בבעלותו מכשיר המסוגל לצלם הילות/צ'אקרות ובמיוחד את ההילה/צ'אקרה שלך - הוא שקרן, ואת יותר ממוזמנת לשאול מדוע אני כה פסקני בענין ההילות/צ'אקרות...

ציונה30

New member
Nachmanides

אינך מבין דבר, Nachmanides, אינך מבין.

תוותר ו"דלג" לפורום אחר...

ציונה30

New member
אין לי מושג על מה אתה מדבר...

אך ישנן אנשים (וביניהם ילדים צעירים מאד ובני נוער) שרואים הילות בשלל - צבעים. ללא מצלמות ומיכשורים שונים...

Nachmanides

New member
מסתבר כי לך אין מושג על מה את מדברת.

הם טוענים שהם רואים הילות?
נו, אז הם טוענים!
עולה לטעון?

tafti8888

New member
אני חושבת שאיכשהו כן ניתן לראות הילה

הילה זה שדה אלקטרומגנטי סביב האדם , והוא תלוי בפעילות הנוירונים (הפעילות החשמלית של המח של האדם).אם האדם הוא יותר פעיל מבחינה מעשית ומבחינה מנטאלית אז התדירות של פעולות הנוירונים שלו תהיה גדולה יותר , ואז אורך הגל של ההילה יהיה הכי קצר וזה תואם לצבע האולטרא סגול , ואם הבן אדם הוא מטבעו עצלן ואוהב שישרתו אותו אז הוא רמת פעילות הנוירונים שלו תהיה נמוכה , ולכן ההילה שלו תהיה אינפרא אדומה. כמובן אלה הם הקצוות ויש עוד צבעי הילות בין לבין ואני חושבת שכן ניתן למצוא אותם.

Nachmanides

New member
גוף האדם הוא מקור למספר סוגי פליטות (emissions):

(a) חום הקורן מן הגוף
(b) סיגנלים חשמליים מקוצב הלב הטבעי (SA node) ומפעילות מוחית
(c) רעשים (קול זרימת דם בעורקים, קול זרימת אויר בדרכי הנשימה, קולות ממערכת העכול)
(d) זיעה
(e) ריחות
(f) פסולת מטבולית (הפרשות מוצקות, נוזליות וגאזיות [צואה, שתן, פחמן דו-חמצני])
ולבטח סוגים נוספים שאינם עולים על דעתי כרגע

אף אחד מן הסוגים לעיל אינו "רוחני".
כל סוגי ה- emissions לעיל הם פיסיים לחלוטין, מטריאליים, נתנים לגלוי, רשום ומדידה במכשור מתאים

כל נוכלי ההילות מצויידים בסוג יחיד של מיכשור, גם אם לובש צורות שונות, עליו הם טוענים כי הוא מגלה הילות/צ'אקרות ומצלמן.
העיקרון הוא צילום קירליאני של ראשי אצבעות

וכעת הגיע הרגע בו עלינו להעריך את מנת המשכל שלך:
מה צריכה להיות, לדעתך, רמת הפתאיות (gullibility) של אדם, על מנת שניתן יהיה "למכור" לו את הטענה כי מתוך מגע אצבעות יד שמאל שלו עם כמה נקודות מתכתיות, ניתן להפיק צילום של ההילה/צ'אקרות שלו?

שימי לב!
אף מכשיר אינו מחייב משהו מעבר למגע עם ראשי אצבעות.
אילו למשל בנה נוכל הילות כלשהו מכשיר המחייב גם חבישת קסדת אלקטרודות מדומה, והיה טוען כי זה נועד למדוד גלי מוח (אלפא, תטא) - עוד היו לי ספקות, אפילו אם בסתר, באופן שאינני יכול לגלותו במבט חיצוני, שום אלקטרודה לא היתה מחוברת למיכשור בפועל.
אבל מגע אצבעות?
ועל סמך זה שירטוט הילה וצ'אקרות?
בחייך!

tafti8888

New member
תשובה

לגבי רוב הפליטות שציינת - הן אכן פיזיולוגיות, אבל פעילות נוירונית כתוצאה מפעילות חשמלית מעבירה מתח חשמלי בין נוירונים בתוך גוף האדם שכל הזמן באינטרקציה אחד עם השני , וזאת לא פליטת חומר מהגוף. כשנוצר זרם חשמלי אז גם נוצר שדה אלקטרומגנטי סביבו , וקרינה אלקרומגנטית אין לה מסה והיא יותר אנרגיה ופחות מאפיין חומרי.לגבי המכשיר שמודד הילה לפי אצבע שנוגעת במתכת - אני לא יודעת איך זה עובד ואם באמת זה עובד כמו שזה אמור לעבוד , אבל זאת אפשרות שתיתכן , כי באצבע יש קולטני חישה שבהם גם עוברת פעילות חשמלית של נוירונים שאותה ניתן למדוד באופן נקודתי , ואני מאמינה שכן ניתן למדוד אותה ולהעריך את צבע ההילה.דרך אגב האוקסימטר פועל ע״י מגע של אצבע.

Nachmanides

New member
"קרינה אלקרומגנטית אין לה מסה והיא יותר אנרגיה

ופחות מאפיין חומרי"?
כנראה הברזת בשיעורי פיסיקה בתיכון.
עקבות הפעילות החשמלית במוח הם פיסיים לחלוטין, ופליטת אנרגיה אלקטרומגנטית כתוצאה מפעילות זו - אף היא פיסית לחלוטין, וניתנת לקליטה בקלות

"באצבע יש קולטני חישה שבהם גם עוברת פעילות חשמלית של נוירונים שאותה ניתן למדוד באופן נקודתי"?
לא נכון.
המכשיר של נוכלי ההילות יכול למדוד טמפרטורת אצבע, מוליכות חשמלית שלה, דופק ורמת רוויה של חמצן בדם (אוקסימטר עושה זאת באמצעות השוואת החזר האור משתי דיודות הפולטות אור האחת באורך גל 660nm והאחרת ב- 940nm [ההפרש מהווה אינדיקציה די טובה לרוויה]) אולם משוכנעני שהמכשיר של הנוכלים אינו בוחן זאת, יתכן אפילו שעור הפרשת שומנים (מה שגורם ליצירת טביעת אצבעות) אולם משוכנעני שהמכשיר של הנוכלים אינו בוחן זאת, ואולי גם חומציות העור (גם זאת משוכנעני כי אינו בודק).
נכון הוא כי בקצות האצבעות מצויים חיישנים עצביים, אולם התקשורת למרכזי עיבוד הנתונים נעשית ב"כבלים מבודדים" במעטפת של מיאלין למניעת אובדן סיגנל, או חדירת סיגנלי רעש מן החוץ, ובכל מקרה אין המכשיר בוחן תמסורת זו

המכשיר מבוסס, לכל היותר, על צילום קיריליאני, אם בכלל על משהו

אה, הנה מצאתי הסתייגות מוצנעת עמוק והיטב בתוך טקסט המתאר את פעולת המכשיר (נראה כי המחוקק במדינה בה מיוצר המכשיר מחייב הסתייגות כזו, ולכן צויינה, אולם תוך מאמץ להסתירה מעין הקורא). חפשי כאן את המלים Nothing exists in the world that can photograph the actual Aura

זהו מכשיר אשר קהל המטרה שלו הוא נושרי תיכון

פרטי אחד הנוכלים:
יהודה הימית 16 ב, דירה 5, יפו
נייד: 054-5500206 (לבקש את אילן)
המחיר: 350 ש"ח (מקווני כי כבר כולל מע"מ)

לכי הצטלמי. כולה מחיר של מיכל דלק בנפח נפוץ, למכונית משפחתית...

tafti8888

New member
אני אולי לא ביטאתי את עצמי נכון

כשאמרתי שעם פחות מאפיינים פיזיים - הכוונה שלי הייתה חסר מסה , וזה מאפיין את הקרינה האלקטרומגנטית. גם מחשבות של אדם זה מאפיין פיזיולוגי חסר מסה , כי מחשבה גם מאופיינת בפעילות חשמלית של המח וכנראה בעתיד אפשר יהיה למדוד אותה. אם מתייחסים להילה כפעילות חשמלית של המח אז כן ניתן למדוד אותה , כמו שאתה בעצמך אמרת .לגבי המכשיר שמודד באצבע - איך אתה יכול לטעון שזה מזויף ומודד רק חום ? אתה פירקת את המכשיר כדי לדעת מה יש בתוכו או אוליראית אבטיפוס שלו . יכול מאד להיות שזאת רמאות , אבל כדי לטעון משהו צריך להיות בטוחים בזה. וגם אם זה מודד חום , אז אולי זה מודד אותו ברמת שיוק גבוהה מאד (למשל טמפרטורת גוף 36.60445 מעלות צלזיוס , וטווח של 0.60300 עד 0.60500 זאת הילה בצבע ירוק למשל ) ?אם אתה בודק ומוודא שמה שאתה אומר זה נכון , אז אתה יכול לטעון שזאת רמאות ולתבוע אותם.

Nachmanides

New member
מה הקשר בין חום גוף לבין הילה?

אפשר לראות אדם ובעלי חיים בלילה באמצעות משקפת תרמית. אין זו הילה. אלו חלקי עור גלויים החמים מן הרקע הלילי

קרינה אלקטרומגנטית הוא משהו פיסי ביותר, וניתן לגלותה ולמדדה בכל אורכי הגל למן גלי רדיו ארוכים ועד קרינה מיננת. מחשבות אדם הם תהליכים במוח העשויים להפיק סיגנלים חשמליים רפים, ולצורך זה נהוג להשתמש בקסדה שצידה הפנימי מכיל גלאים במקומות שונים

האם קראת בכלל את המובאה שהצגתי מתוך פסקה 6 ?
Nothing exists in the world that can photograph the actual Aura

tafti8888

New member
אתה לא הבנת מה כתוב שם

הם התכוונו בפסקה הזאת שלא קיימת כיום בשוק המוצרים מצלמה כזאת שמצלמת הילה. הם היחידים שפיתחו אותה.

Nachmanides

New member
אני רואה שצריך להאכילך בכפית!

6. Does the equipment photograph the actual Aura?
The cameras produces an electronic interpretation of what we believe the actual Aura would look like. Nothing exists in the world that can photograph the actual Aura. All Aura Imaging cameras on the market today work on the same basic biofeedback principles developed by Guy Coggins. They all give an electronic interpretation of the Aura.

"המצלמה מפיקה פירוש אלקטרוני של מה שאנו מאמינים ידמה להילה האמיתית. אין דבר בעולם היכול לצלם הילה אמיתית..."

מה עוד צריך להסביר לך ?
זה סך הכל אמונה שלהם איך צריכה הילה להיראות.
כאשר את, רק לצורך דיון (אני מאחל לך רק בריאות), עוברת צלום רנטגן, או הדמיה ממין אחר כמו אולטראסאונד, CT, או MRI - איש לא יאמר לך "זה רושם אלקטרוני של מה שאנו מאמינים ידמה לעצם השוק האמיתית שלך, או הכבד שלך"

האם ניגשת אל החבר'ה ביפו להצטלם ?
מדוע את מתמהמהת ?
סופסוף תדעי איך ההילה שלך נראית ?
מה זה כבר 350 ש"ח, מול הידיעה כיצד נראות הצ'אקרות שלך ?

ציונה30

New member
ילדים צעירים מאוד...

לא יכולים להמציא שהם רואים הילות...

חלקם המכריע אפילו לא יודיעים הילה, מהי..? מה זה אומר..? מדוע הם רואים צבעים סביב גופו של אדם?....הם נוהגים לתאר את מה שהם רואים בכל מיני דרכים....

שאלה אישית.. אין לך ילדים, נכון?

Nachmanides

New member
על אילו גילאים את מדברת?

הציגי לי ילד-עד (witness) אחד שראה הילות

יש לי ילדים

כאשר ילד נוכח לדעת כי הוריו עוסקים ב"רוחניות", ומבין כי אין שום דרך לבחון טענות "רוחניות" - הוא מצטרף ל"משחק" וטוען כי גם הוא "רואה" תופעות רוחניות, כדי להיות מתוגמל בשימת לב הפתאים המבוגרים שסביבו...

פשקרב

New member
גבירתי הנכבדה

1. לי ולשני אחיי יש ביחד - 10 ילדים - ועוד 19 נכדים - סה"כ 29 - ויחד עם בני/בנות הזוג של הילדים זה 39 !
  2. אף אחד מהם - בשום שלב של התפתחותו - לא ראה לא הילה ולא חצי הילה ולא שום "אנרגיה מגנטית" בצבעים שונים - כי הם נורמליים
  3. כי אף אחד לא קיבל מכה בראש ולא ראה "חושך בעיניים"
  4. ואף אחד מהם לא אינדיגו ולא אבוקדו ולא פפושדו !!! - למרות שיש ביניהם כמה מחוננים.
ותתפלאי מה כושר ההמצאה והאילתור של ילדים - ביחוד כשהם רוצים להשיג משהו....

tafti8888

New member
אל תשלול משהו לפני שאתה בודק

לפחות תחפור לעומק ותמצא סיבה לשלול את זה.וילדי אינדיגו כן קיימים.

למעלה