גלגול קודם

Nachmanides

New member
בוודאי שילדי אינדיגו קיימים!

...אך אני מקווה כי ילדיך נורמליים לחלוטין...
Although no scientific studies give credibility to the existence of indigo children or their traits, the phenomenon appeals to some parents whose children have been diagnosed with learning disabilities and to parents seeking to believe that their children are special.

tafti8888

New member
למה אתה חושב שילדי אינדיגו בעיתיים ?

בעיני זאת ברכה , ודרך אגב אינשטיין הוגדר עם בעיות למידה ועוד הרבה אנשים מוכשרים בהיסטוריה הוגדרו עם ״בעיות למידה״ , ואני מאחלת לעצמי ללדת לפחות ילד אינדיגו אחד .ולגבי בעיות למידה - המערכת צריכה לשנות את עצמה ולהתאים את עצמה לצרכי התלמיד , כי לכל אחד קצב ושיטת לימוד משלו , וחבל לפספס אנשים מוכשרים בגלל קבוצה של אנשים אטומים שלא מקבלים את השונה...

Nachmanides

New member
Wiki סובר כי זהו מנגנון התגוננות של הורים לילדים עם

learning disabilities, ואני סובר כמותם.
את חולקת.
מה היא אפוא הגדרתך ל- Indigo children ?

אני זוכר כי לפני עשור ויותר נטען כי אוטיסטים הם למעשה כשרונות נסתרים שלא נחשפו, ונטען כי ילדים שלא ידעו צורת אות עקב קשיי לימוד קיצוניים, הם בעצם כותבי שירים למגירה.
לאוטיסטים גם יוחסו, על ידי ארגוני החזרה בתשובה, יכולות לתקשר ישירות עם היושב במרומים, והגדת עתידות, תוך המלצה לחזור בתשובה כמובן.
את ה- hype הזה, של כשרונות סמויים, טיפחו מטפלים בשיטת FC (ר"ת של Facilitated Communication) על פי שיטת Rosemary Crossley, מדריכת ילדים בבית חולים St. Nicholas ב- Carlton שבמדינת ויקטוריה, אוסטרליה.
הטענות הללו היו כצרי לנפשם המעוּנה של הורים אומללים, ומטפלים "חגגו" על הנוכלות, עד שהשקר נחשף. כל השירים למגירה וההתנסחויות הרהוטות בכתב היו פרי עטם של המטפלים. לא של המטופלים...

מסרים של דניאל.
מסרים של גליה.

עד כאן - אוטיסטים.
ובחזרה לילדי אינדיגו. מה היא אפוא הגדרתך ל- Indigo children, ומהם כישוריהם העולים על אלה של ילדים רגילים?

tafti8888

New member
איפה בדיוק כתוב את זה ?

איפה כתוב בויקיפדיה שזה מנגנון הגנה של הורים לילדים עם הפרעות למידה ? בויקיפדיה כתוב הרבה עליהם -שיש להם כישרון בולט , וכפי שאתה יודע כישרון ומחוננות לא נמדד בציונים טובים , במיוחד אם יש לך מורה דוחה ומגעיל שלא רוצה להקשיב לך או מורה שלא שואף לעסור ולקדם אותך.ילדי אינדיגו זה ילדים עם תובות גבוהות ועם נפש בוגרת מאד ושמסרבים לקבל מרות.לגבי הילדים האוטיסטים אני שמעתי על התאוריה שהם גאונים ושמוחבא בתוכם הרבה ידע , וזה מאד יכול להיות נכון , אבל מה זה עוזר אם הידע הזה כלוא ולא יכול לצאת והילד לא יכול לתפקד בצורה בסיסית ?? אני לא חושבת שזה עוזר בכלל בהתמודדות להורים חסרי אונים שרוצים רק שלילד שלהם יהיה טוב.

Nachmanides

New member
"בויקיפדיה כתוב הרבה עליהם -שיש להם כישרון בולט"?

היכן בדיוק מצאת זאת כתוב ?

ציונה30

New member
אתם מוזמנים להמשיך..

להתווכח ביניכם ועם עצמכם.

יש ילדים שמתחילים לראות הילות עוד לפני שהוריהם מתפתחים רוחנית.. לא בשביל שימת לב.. והילדים האלה לא תמיד מבינים מהם רואים ומדוע ניתנה להם מתנה שכזו וכיצד "אוכלים" את זה. יש לא מעט ילדים כאלה וגיליהם נע בין 3 ל15, 16, 17.. לא משנה. בדרך כלל הראייה העל חושית מלווה אותם כל חייהם.

ברשותכם, אני לא נכנסת יותר לעניין ההילות. אינכם חייבים להגיב.
מקווה להבנתכם והפנמת הבקשה,
תודה

Nachmanides

New member
כל עוד טענות ילד כזה אינן ניתנות לבחינה כלשהי

אין להן ערך, שהרי מחד - לא עולה לטעון, ומאידך - הילד זוכה בשימת לב רבה...

למעלה