גלגלון

cedar point

New member
גלגלון

יש לי בעיה קטנה אם גלגלון, התחלתי ללמוד קפוארה לפני חודשיים למרות שיש לנו אימון רק פעם בשבוע, וכל פעם שאני עושה גלגלון אני נעצר למעלה ואני לא מצליח לסיים את הגלגלון טוב. תמיד כשאני מסיים אותו הוא יוצא לי עקום בגלל שאני נתקע למעלה. אז בבקשה תגידו לי מה לעשות...

avishem

New member
כל מקרה לגופו!!!

צריך לראות אותך עושה גלגלון כדי להבין איפה הבעיה!!! עכשיו, יש לך מאמן, אל תתביש לשאול אותו איפה הטעות או הבעיה ותגיד לו שיעזור לך!... מהנסיון שלי מה שתיארת קורה בדר"כ במקרים הבאים: *אתה לא לוקח מספיק תנופה. נפתר בקלות ע"י לקיחת יותר תנופה. *אתה עולה לעמידת ידיים במקום גלגלון ואתה נתקע בעמידת ידיים. תנסה לעלות יותר הצידה כאשר יד רודפת יד ולא שתיהן מקבילות, ניתן לתרגל ע"י עשיית כל הגלגלון על פס אחד לדוג' תפר של המזרון או חיבור בין הבלאטות. *אתה עושה הכל נכון אבל מנסה לעלות עם יותר מידי תנופה אז מכניס את היד השניה חזק מידי והיא בולמת אותך... תנסה להתחיל יותר נמוך עם הרגליים ואז היד לא תבלום אותך, אח"כ תעלה לאט לאט עד שהן יהיו ישרות (אלא אם אתה עושה את הגלגלון התקפה). בכל מקרה תשמור מבט פנימה.

roeek

New member
ועוד משהו

יכול לעזור גם: 1) לקופף מעט את המרפקים. 2) לא להניח את הידיים רחוק מהגוף, כי אז צריך להפעיל הרבה יותר כוח. בהצלחה!

רויהלה

New member
אני רק 10 חודשים לומד ותקשיב

קודם כול תגיד לי איזה סוג קפוארה אתה ??

למעלה