גלגלו למטה למטה

גלגלו למטה למטה

בתחתית הדף כתבתי וצרפתי שיר כל כך יפה, עלינו על מסיכת "מצב הרוח הטוב" שאנו שמים גם כשלא כל כך ..... איילת האביב

זוהרה7

New member
איילת יקרה - אכן כך זה../images/Emo24.gif

כשהייתי אצל האונקולוגית בפעם הקודמת בעלי היה איתי. ואח"כ הוא אמר לי שהוא כמעט בכה שם אצלה. ואני הצטרכתי להראות את עצמי חזקה כאילו שלא בא להישפך ולבכות. אבל אני לא מרשה לעצמי. כי בעלי אמר לי שקשה לו מאוד כל המצב. שאלתי אותו באם זה הקושי הפיזי או הקושי הנפשי והוא אמר לי שזה הקושי הנפשי. אז אני משחקת את החזקה נפשית כדי לתמוך בו נפשית כשהוא תומך בי פיזית. רק לא נספר לו שכעת עומד לי גוש בגרון ואני לא מעיזה לבכות כי זה ישבור אותו עוד יותר. כל טוב. זוהרה*

זוהרה7

New member
תיקון - המשוררת ורד מוסינזון

הבת שלי שהיא אוהבת לשמור על זכויות יוצרים וגם אוהבת את השירה של ורד מוזינזון הביאה אלי את המקור עם השם הנכון והעימוד הנכון --------------- לפני כמה לילות.../ורד מוסנזון: לפני כמה לילות דברתי עם איש אחד שהיה לי חכם נורא. דברנו הרבה על אהבות ואכזבות וחתולים. אמרתי לו שהתכונה שאני הכי אוהבת מעריצה בחתולים וקצת גם בי זה שלא משנה מאיזה גובה הם יפלו או מאיזה גובה יזרקו אותם תמיד הם ינחתו על הרגליים יחייכו חיוך חתולי אדיש ומתנשא וימשיכו ללכת כאילו כלום לא קרה ואף אחד לא נפל ובטח לא הם. כשאמרתי את זה לאיש שהיה לי חכם נורא הוא שתק רגע ואחר כך, ענה שזה בכלל לא ככה אלא אחרת לגמרי, שבעצם, החתולים רק עושים כאילו שכלום לא כואב והם נפלו על הרגליים. בעצם הם נופלים על הגב ונשברים כל פעם מחדש לרסיסים אבל הם חתולים ויודעים שזה חלק מתדמית שלהם, ושכולם מצפים שהם יפלו תמיד על הרגליים אז הם לא מראים לאף אחד שזה בכלל לא ככה באמת. *** האיש הזה לא ראה את הפנים שלי בלילה ההוא, כשאמר את המילים האלו וטוב שלא ראה. כי אם היה רואה את הפנים שלי, בטח, שהוא היה מוריד ת´עיניים ורואה ת´רסיסים שלי על הרצפה

אוי, השיר הזה,

השיר הזה, שמזכיר לי תמיד, שגם אני בכל פעם מחדש התנפצתי לרסיסים ואף אחד לא הרכין מבט, ולא הייתי מספיק כנה ואחראית לרגשותי, אז אף אחד לא ידע... תודה לאל שהיום אני אחרת, שהיום אני מדברת על הרסיסים שלי, שהיום אני יודעת לאחות את הכאבים, שהיום הכאבים כמעט הסתלקו לגמרי... השירים מקסימים!!! אור ואהבה, אילת.

אילת ביוד אחת

את כה צודקת, כמה טוב לקרוא את השיר הזה ולהביט בו בלשון עבר, הא? ולומר לעצמי "קטן עלי"!!!! שבת נהדרת לך ולכל חברי וחברותי היקרים בבית כאן. איילת האביב

גם בחיים האמיתיים אני אילת ביוד אחד

ובאמת כייף לדעת שזה כבר קטן עלי... שבת שלום אור ואהבה, אילת.

למעלה