גלגלים של תקווה!!! תמונות ראשונות

alonaski

New member
גלגלים של תקווה!!! תמונות ראשונות

מזירת ארוע הרכיבה הגדול ביותר שהיה בישראל עד היום!!!!!!!!!!!!!!!!
(לפחות - בעייני!...
) יצאנו מקיבוץ יפעת, מסה עצומה של רוכבים, ירדנו לכיוון צומת תל עדשים (נדמה לי), נכנסנו לעפולה, כביש הסרגל, צומת מגידו - ימינה עד צומת התשבי, צומת השומרים - ימינה לרמת ישי, אחרי רמת ישי - ימינה בצומת נהלל ושמאלה ליפעת! = 55 ק"מ כמו שהבטיחו!!! 97% מזה = במישור על כביש מהיר ברכיבה זורמת ומהירה!! היתה הזדמנות מצויינת ל"שועלי שטח" להגיע עם אופני כביש שהשאילו מחבר - כדי לבחון את סגנון הרכיבה הכבישי הזה!...
(אני פגשתי שניים כאלה!
) היה אחלה חוויה!!!!
כל הכביש היה ריק וחסום עבורנו!!! המון שוטרים שמרו ואיבטחו ורכבי ליווי!! הפתעת הארוע (עבורי) היתה - שבאוהל הכינוס בסיום חיכו הפעם... - נערות אקטימל!!! וחילקו לנו אקטימל קר, צונן מתוק וטעים!!! -וזה שיפור עצום למה שמציעות נערות הרד-בול בכל ארועי האופניים עד היום... (איכס!!! רד בול!
)
היה ארוע מאוד צבעוני, מאוד תרבותי, מאוד הפגנתי (=במישור של הפגנת נוכחות רוכבי אופניים בארץ וגם כמובן הזדהות עם עמותת אתגרים), מאוד ספורטיבי, מסודר וסה"כ - מהנה וחווייתי!!! חזק ואמץ - לעוד הרבה ארועים בדוגמתו בהמשך!!! סה"כ - בכל ארוע כזה של השתתפות המונית של רוכבי אופניים - מתחבאת לה "הכרזה ציבורית" שמראה לציבור: אנחנו מאסה! ואנחנו קיימים!! וכולנו יודעים כמה חשובה ההכרה הציבורית הזו בקהילת רוכבי האופנים!!

alonaski

New member
ושכחתי לציין: למי שהתלבט קודם

בענייני הסמנטיקה של ההודעה לגבי הארוע שדיברה על החזר דמי הרישום מצד מגה ספורט... אז כל רוכב קיבל שקית שי שבתוכה - חולצת הארוע + שובר הנחה למגה ספורט בשווי דמי הרישום!
= יפה מצידם!

alonaski

New member
ופה - על כביש הסרגל בלב העמק!

לגבי החום - לא היה נורא בכלל!!! בשעה וחצי הראשונות היתה רוח קרירה שליוותה את הרכיבה. לא היה כרוך מאמץ פיזי מיוחד ברכיבה כיוון שכמו שאמרתי - היתה מישורית על גבי כביש מהיר, רק בסוף - עליה לא ארוכה - לרמת ישי - ואז החום הורגש!
(כמובן שאני מדברת בשם עצמי בלבד ומחוויותי שלי!
)

aFish

New member
נשמע אחלה...מטרה חשובה בכל מקרה

מוזר שלא נשמע ציוץ באמצעי התקשורת. משהו ברמת חדשות ערוץ 2 לכזה ארוע גדול. חבל. יום יבוא וגם "אנו", רודפי הארועים הצנועים (בגודל) נזיז את ישבננו, משפחתינו ואופנינו על מנת לתת כתף...

מדיה

New member
לא שמעת ציוץ מהתקשורת כי לא היו

פולטקאים עבי קרס באירוע זה. לכן לא תשמע שום ציוץ מערוצים שנישלטים בצורה טוטאלטארית ממש בערוצי התקשורת.

מדיה

New member
לא שמעת ציוץ מהתקשורת כי לא היו

פולטקאים עבי קרס באירוע זה. לכן לא תשמע שום ציוץ מערוצים שנישלטים בצורה טוטאלטארית ממש בערוצי התקשורת.

timon1

New member
למה אתה נטפל לתקשורת?

איפה היו כל הקבוצות המקצועניות, אני אישית ספרתי רק אחת...

alonaski

New member
אתה סגור על זה שזו חולצה של איגוד

הניווט?... כי אם אני זוכרת נכון - חולצות רכיבה אדומות היו של החבר'ה מ"אתגרים-חיפה"! בכל אופן - לא מכירה את ההוא... זה משמאל - זה "קובי הפרטנר"!
אגב - סיפרתי לך שלקחתי אופני כביש מגילה שי ורכבתי עליהם קצת?...
אפילו נהנתי!!!
(-לזמן קצר! אי אפשר להשתעשע איתם בכל מיני פוזות וטריקים...
זה מהנה אבל די משעמם... )

למעלה