גלגלים

noah_b

New member
גלגלים

דרושה חוות דעתכם והשוואה בין גלגלי כביש: מאוויק ספינרג'י מאוויק קסיריום בונטרגר רייס תודה, נח.

Amir CTC

New member
לגבי בונטרגר

RACE אינם באותה קטרוגיה של הקסיריום. השווה ל-RACE LITE או ל-RACE X LITE, אשר מהווים את הרמה הגבוהה ביותר. אגב, גם בקסיריום יש מספר קטגוריות.

אמנם לא תגובה רשמית

ויכול להיות שאף תשובה שגויה, אך אכתוב אותה בכל זאת. כמה סיבות, דבר ראשון, רק מהשנה יש אותם לא בוורסיה של טיובלר, ולהתחיל להביא טיובלר זה סמטוחה, צריך צמיגים מיוחדים ודבקים מיוחדים שלא נפוצים בארץ, ומעבר לכך, מחירם היה יוצא בארץ גבוה יותר ממה שרוב האנשים בארץ היו מוכנים לשלם, ואני בטוח, שאם מישהו רוצה, הוא יכול להזמין את אותם גלגלים חלומיים

ואיך הXXX בהשוואה לקסיריום

sl עם נאבות SSC. לדעתי הם לא נופלים מהם... האם זה נכון?

ההשוואה אינה במקום

הטריפל X יקרים בהרבה, וקלים בהרבה מהסיריום SL, ההשוואה הנכונה יותר תהייה בין הבונטרגר Xלייט לסיריום SL, שכן לשניהם משקלים דומים, ומחירים דומים. ההבדלים בניהם הם מתיחסים למשקל, כוח והעדפות הקונה, לכל אחד מהם יש את היתרונות שלו. למשל, הסיריום קשיחים וחזקים יותר, אך הנאבות של הבונטרגר (hUgy 240( טובות יותר, השפיצים שלהם סטנדרטים ולא נדרש שום כלי מיוחד בשביל להתעסק איתם. (ההתיחסות לנאבות מתייחסת לכלל הסיריומים, אבל בעיקר לאלה משנת 2004) לשם השוואה, הסיריום SL שוקלים כ 1475 גרם, בעוד הטריפל X שוקלים כ 1200גרם. בכל מקרה, שני הסטים הם סטים מעולים ומומלצים (לשם ההגינות אציין כי אני עובד בחנות שמוכרת בונטרגר, אבל משתדל לשמור על נקודת מבט אובייקטיבית, והודעתי כאן לא מייצגות את החנות). ניב ליבנר

אין שום בעיה עם טיבלר

טיובלר יש בארץ כמה שאתה רוצה, במבחר מחירים, קל מאוד להדביק ואם אתה לא רוצה לעשות את זה יש מי שיעשה זאת עבורך בתוספת של תשלום על עבודה (מקצועית ברמה הגבוהה ביותר). הסיבה היחידה שאפשר לספור "נגד" הטיובלר היא המחיר פר פנצ'ר. לכן, למי שארנקו אינו עמוק כמיימי האוקיינוס, כדאי לשקו את הטיובלר לשימוש של תחרויות בלבד. גלגלי טיובלר טובים באופן משמעותי מגלגלי צמיג רגיל בכל הקשור לביצועי אחיזת כביש, גילגול, נוחות רכיבה ומכמה סיבות גם עמידים יותר בפני פנצ'רים (בחלק לא מבוטל של הדגמים). גלגלי אימון עדיף תמיד עדיף לקנות מהרכבה של מאסטרס בבניית גלגלים שיתאים את גלגלי האימון אישית לרוכב ולא כחבילה שמגיעה על אופניים שעולות אלפי ש"ח.

מברורים שעשיתי שבוע שעבר

יש רק חנות אחת בארץ שמתעסקת עם טיובלר, וגם בחול, האופציות ואפשרויות הביחרה לצמיגי טיובלר מוגבלות יותר מצמגי קלינצר, ולכן להגיד שיש בארץ כמה שאני רוצה, זה לא כל כך מדויק.( לא שמשהו מאלה מונע ממני להתחרות על צמיגי טיובלר)

אין בעיה להשיג טיובלר בארץ זבת.

העובדה שרק חנות אחת מתעסקת עם טיובלר אינה מוכיחה מאום חוץ מאוזלתם של שאר היבואנים בנושא הטיובלר (בלי לפגוע באף יבואן אך העובדה שיש רק בחנות אחת אינה תזכורת שלי וניסיתי להימנע ממנה). וכמה אתה רוצה? אני לא חושב שתרצה יותר ממה שניתן להשיג בארץ זבת ולכן ההגדרה "כמה שאתה רוצה" כנראה מתאימה לכמה שאתה רוצה. ואם טעיתי עימך הסליחה.

איזה ספינרג'י? איזה סיריום?

ספינרג'י היא חברה שמייצרת מספר סוגים של גלגלי כביש. סיריום הוא שמה של סדרת גלגלים שמייצרת מאוויק. יש כמה רמות של סיריומים. לגבי הבונטרייגר רייס, גלגל קצת בסיסי וקצת כבד אם כי אמין ולסיטיסי יש מוניטין של שירות טוב לגלגלים. בדוק את הרייס לייט. יש עוד אופציות מעניינות של החברה הזאת (במחירים אטרקטיביים):

למעלה