גלגל המזל

Apikachu L

New member
גלגל המזל

אני מצטערת שאני פשוט לא כאן, אבל אני בקד"ץ אחיות עכשיו ואין לי זמן לכלום. ממש כלום. ואני קצת לא נזכרת בדיג'ימון לאחרונה. אבל אחרי שאסיים עם מועדון וינקס (מה אתם רוצים?) אני אשתדל עם הסדרה הזו. בכל מיקרה, אני אשתדל לבקר כאן כל יום לאיזה כמה דקות. ובגלל שזה תורי... ---- ----- וזה לא יהיה קל!
 

Digi Lista

New member
מ?

איך הולך בקד"ץ אחיות?ספרי חוויות...מה לגביי מועדון וינקס?את מתכוונת לסדרת טלוויזיה ההיא?.. את לא צריכה להשתדל שום דבר מיוחד,עצם זה שאת קופצת לביקור זה כבר כיף(האמת שראיתי גם שעידכנת בשבוע האחרון דיי הרבה את הבלוג שלך...)
 

Apikachu L

New member
אם את קוראת לזה ככה

זה פשוט צורך שנוצר. וגם זמן שבו מחכים לטלפון. כן, סדרת הטלווזיה מועדון וינקס. למרות שהאמריקאים די הרסו אותה. במקור היא איטלקית...וגם הגרסה העברית היא ממנה... בכל מיקרה, בקד"ץ אין חדש. רק יותר מידי פסיכו' וסוציו'. חוץ מזה שאני חכמה מידי בשביל חלק מהמורים. כמו המורה לכימיה. היא החליטה שאמורים להשתמש בנוסחא שעובדת רק על גזים על תמיסות, הודתה בעצמה שזה לא נכון, ואמרה שהיא "לא מלמדת כימיה ברמה גבוהה". יימח שמה, אבל עשיתי פטור לכימיה. 82!, וזה טוב, בהתחשב בזה שהיא שמה חומר שלא היה בתוכנית הלימודים הבית ספרית, או בתוכנית הלימודים שלה. אבל אני אלמד איתה ביוכימיה. קרוב לוודאי שהיא לא תשתווה למורה שהייתה לי בתיכון. אבל יש אחלה מורה למיקרוביולוגיה, וזה כיף כיף כיף. התחלתי לאהוב מאוד חיידקים בגללה. בהודעה האחרת שלי פירסמתי את התשובות בנוגע לניחושים בגלגל המזל, ואני רומזת שזו לא דמות אחת. תהנו! מה שלום הפורום? מזמן לא היית כאן, עדכנו אותי נא.
 
אין הרבה מה לעדכן,הכל רגיל.

אני שמחה לשמוע שסך הכל טוב לך שם!ותמיד כיף לראות אותך,יאנה!
 
למעלה