גלגל עוד שנה.גל.עוד שנה.גלללגל...

lupland

New member
גלגל עוד שנה.גל.עוד שנה.גלללגל...

"...ואסף זקן בא בימים ויכסהו בבגדים ולא יחם לו.ויאמרו לו חבריו.יבקשו לאדוני אסף נערה בתולה ועמדה לפני אסף ותהי לו סוכנת ושכבה בחיקך וחם לאדני אסף.ויבקשו נערה יפה בכל גבול ישראל.וימצאו את יעל בר זוהר ויביאו אותה לאסף.והנערה יפה עד מאוד ותהי לאסף סוכנת ותשרתהו.ואסף לא ידעה!!!..." ספר מלכים א' פרק א' פסוקים א'-ד'. כמובן שיש שינויים קלים כמו שינוי שמות הגיבורים. למה בחרתי בזה? ובכן היום אני חוגג...ככה וככה שנים.וכל פעם שאני נתקל במילה זקן.אסוציאטיבית עולה לי הפסוק הזה לראש.למרות שמי מכם שיחליט להמשיך בקריאה ישאל את עצמו...הרי מדובר אח"כ על בת שבע ובנה שלמה ועל התחבולות של נתן הנביא ובכלל אבישג השונמית (שבסיפורנו הוחלפה ביעלי ) לא היוותה איום על השושלת היות ו דוד המלך (אסף בסיפורנו אך ללא תוספת התואר המובנת מאליו אך איננה זקוקה לאיזכור) לא...ידעה.יענו...הבנתם לא? בהזדמנות נשאל את מנחם.שליח חב"ד במושבתנו מה העניינים כאן. בכל אופן כתבתי לפני סיפור ארוך ואולי קצת משעשע אבל האתר הזה לפעמים משחק אותה קשה לשליחה ולכן הסיפור נעלם.וסיפורים כותבים במוזה.ועכשיו המוזה שלי אומרת לי שאני כבר זקן בעוד שנה.ולהבדיל מהסיפור הקידמה של המאה ה-21 הביאה למיטתי את ....הסדין החשמלי...אז מי צריך בחורה בכלל??? יום טוב לכולם. לא לשכוח את שעון הקיץ המקדים לבוא.ולמתפללים הספרדים שביננו סליחה על כך כי שינוי החליטה לעשות שינוי בשניות בשעון השנה. ד"ש לפרי הבטן ממני.

lupland

New member
המעיין

J-DATA פנו אלי.נשבע לכם בכל היקר לי כי מעולם לא רשמתי כאן בשום אתר את הגיל ובמיוחד את התאריך המדויק.כחייזר.קרוב לודאי שהייתי מרים גבה.נדבק לגב הכיסא ולוקח חצי יום להתאוששות על מנת לענות על השאלה כיצד הם ידעו. אך כבן תמותה.הרואה את עצמו כמציאותי כבר הפנמתי מזמן כי למעט השימוש בצמד המילים-חסיון פרטים שבו אנו נאלצים כביכול לאשר חוקית את הרשות לכל מען דבעי לחטט בפרטינו האישיים.ידוע ידעתי ויודע אני כי פרטיי האישיים חשופים כמעט לכל מען דבעי.וכי מה הפלא.גם אני הייתי לא פעם שותף לצד הלא חוקי בעבר.בשנת 94 לדוגמא חזרנו כמה חברים מטיול סקי בצרפת.וכל אשמתה של בחורה אחת הייתה בכך שהיא צדה את עיני.כל מה שידעתי עליה היה שמה הפרטי ומקום מגוריה.ומסתבר שזה כבר היה מספיק אם לא יותר מדי.בעזרת המחשבים של צבא הגנה לישראל ידעתי כבר לאחר 12 שעות כל פרט אישי שהיא אי פעם הצהירה ואולי גם פרטים שמן הסתם נשכחו ממנה אך לא מעיני "האח הגדול". פעם נוספת הייתה לא מזמן כשידידה אמרה לי כי ברשותה חומר נפיץ בדמוי דיסק ובו מאגר השמות של כל בני ישראל.אך היה מדובר בגירסה הישנה ובה "רק" מספרי הטלפון ותעודת זהות וכמובן שמות משפחה קודמים שהוחלפו.ו "הכי גרוע" היה כי מדובר בדיסק "ישן" משנת 1996.היות ואני מחשיב את עצמי לעיתים נדירות כבחור רציונלי הגעתי למסקנה כי ב "שוק" מסתובבים אותם דיסקים נחשקים.מעיין הגירסה האחרונה של חלונות 2003.יענו כל הפרטים אשר ידועים ומאוחסנים במשרד הפנים.ואין לי ספק כי חלקם כבר מזמן נמצא בשוק עם הפרטים הכי אישיים שלי.ביננו.כולי אושר שאת הפרט המעניין ביותר שנועד לצורך סיפוק גחמות אישיות הצלחתי להסתיר מהם...ולפעמים גם מעצמי... שלא תהיינה אי הבנות.אינני מאשים את J-DATA בכך כי בידם אותו דיסק.הם פשוט...הימרו על תאריך מסויים ו...צלפו.מה כל כך קשה? אל תגידו לי שלא הצלחתם לא פעם לפגוע בששת הספרות הנחשקות שמזכות אתכם בחיוך תמידי של מנהל הבנק. אבל גם לא זה העניין שרציתי לשתף אתכם כי גרם לי לחייך לפני כחצי שעה כשנתקלתי באיחולים שלהם ליום הולדתי.הפרט המעניין שהיה שם הוא הבטחון המלא שלהם בעצמם כי בעזרת מאגר של מאות אלפי שמות של בנות המין היפה ביכולתם "לסדר" את חיי האישיים ולהחזירני למסלול התקין. כן כן.כל שעלי לעשות הוא להרשם.לשלם. וכל שישאר לי לעשות הוא לשבת כאן.מתמוגג מאושר למראה עשרות אלפי התמונות.לרוץ כמובן בתחילה לאותן תמונות של אותן הנועזות.יפות המראה ו "הטוהר הטבעי".ולאחר שאתעייף מכך אעבור לתמונות ה-אידיאלית שתהה אם לילדי. אהבה חברים.לצערי מאז ומעולם הייתה במחסור.ובני האדם מעולם לא הפסיקו בנסיונותיהם מלרדוף אותה בכל דרך שרק יכלו.נוותר על עניין האהבה לאל האחד היות ומדובר בנושא מורכב ורגיש. כמעט מאחורי כל טייקון כזה או אחר יעמוד פסיכולוג שיתרץ את מעשיו כצורך נועז לאהבה. מאחורי כל בחורה ש "מוסרת" את עצמה יעמדו רבים אחרים ויטענו כי הדבר נובע מצורך נואש בחום ואהבה. אותו הדבר ניגנו באוזנינו בזמן הקריאה של כל אותם סופרי ומשוררי על.אשר כתיבתם נבעה אך ורק ממקור אחד לטובת צורך אחד. אין תשובה חד משמעית לאהבה לצערנו.וגם אין את הדרך הנכונה שתוביל לשם.לפעמים נראה כי נועדנו לנוע במעגלים אין סופיים ובנסיונות חוזרים ונשנים אחר דרכים שכביכול יובילו אותנו לשם.אל אותו "המעיין". יש כאלו שלא יטעמו ממנה.יש כאלו שיחוו קצת ממנה.ויש כאלו.מעטים אמנם.שישתו ממנה לרוויה. אינני יודע אם.ומתי תתדפק "האהבה" על דלתנו.ואינני יודע גם את הדרך הנכונה אליה.ןאולי כמו בסיפורים היא תגיע "במקרה". אבל אני כן יודע ששמי לא יופיע באתר J-TADA וגם לא תמונתי. המשך יום נעים לכולם. אסף נב: היות וכבר דיברנו כאן על כך שהדברים יכולים להישמע לקורא באיזה טון שירצה לבחור לעצמו הרשו לי להזכיר כי הדברים נאמרו תוך חיוך גדול עם הרבה אופטמיות.לא לשכוח.תמיד יש מחר.ותמיד קיימת האפשרות...למי שמחפש...

ל3

New member
אספי ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב. המון המון בריאות ואושר. תמשיך בכישרונך המדהים להפתיע אותנו באופטימיות המתחדשת שלך ובהומור השנון שלך. יש לנו הרבה מה ללמוד happy birthday

champ

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif אסף ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif

אז עוד שנה עברה לה והחיים ממשיכים... אז המון מזל טוב! אושר ועושר תמשיך להיות אדם נפלא כפי שהינך וספר איך חגגת את יום הולדתך....

יומולדת שמח ומאושר../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אסף! אני מאחלת לך שכל מה שאתה רוצה שישתפר בחייך - יתחיל להשתפר כבר מעכשיו. ושיעל בר-זוהר תתקשר עוד הערב לשאול אותך אם מתחשק לך לצאת מהחימום מהסדין החשמלי לטובת איזה חום קצת יותר...נשי... אבל באמת, שהשנה יתגשמו כל משאלות הלב, החל בהצלחות בברוסה וכלה באישה נאה וחסודה (או הפוך כמובן). יום הולדת שמח!!!!!!!!!!

galyt

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo20.gifיום הולדת שמח, אסף../images/Emo39.gif

יום הולדת שמח, אסף
המון הצלחה בבורסה..
וגם בכל שאר התחומים..
בקיצור: התגשמות כל השאיפות. ותודה קטנה לצ'מפ שהמסר שלו הזכיר לי את יום הולדתך..
. המון הצלחה גלי

vivi49

New member
גם אני מאחלת מזל טוב

אסף יקר, שתמשיך להיות תמיד כמו שאתה,,לרווחת כולנו האוהבים אותך. שתנצח בכל תחום ותשיג את מה שאתה רוצה שתמיד החיוך לא ימוש מפניך והשימחה תהיה מנת חלקיך כי מה שצריך לקרות קורה ואנו מקבלים אותו בהשלמה ואם לא קורה,,אז זה גם בסדר והעיקר והעיקר ,,"לא לפחד כלל",,להמשיך הלאה כמו אותו ארנב עם הסוללות שאף פעם לא מיתייגע חזק ואמץ ,סומכת עליך ברכות ויוי.

lupland

New member
16 (כפול 2 מינוס 1) מלאו לנער...

זהו.גמרנו לסכם את השבוע שהיה ועכשיו אנחנו כאן לכמה דקות. קודם כל אני רוצה להודות לכולכם על הברכות.כל שאיחלתם-לו יהי והמון המון תודה. אחד הדברים היפים ביום ההולדת מעבר למתנות הוא דווקא כל אותם האיחולים.שמהוים מעיין תזכורת לאדם עצמו כי יש "שם בחוץ" עוד לא מעט אנשים שזוכרים או חושבים עליו.ואיך שאני לא אסתכל על זה-זה מחמם את הלב יותר מכל דבר אחר.חברה טובה טלפנה מברצלונה ואחרת מ טוקיו וחברי ילדות טובים.משפחתי השנייה (אתם) ומשפחתי הראשונה. היו הצעות לחגוג ביום חמישי בערב אבל עבדכם הנאמן שהיה בערב כבר בתל אביב רצה...הבייתה.לקפה לילה עם אבא ואמא...ולפינת האלוהים הקטנה שלו. באותה שיחת לילה נודע לי שהייתי אחד מ 10 ילדים הראשונים שנולדו בהלל יפה בחדרה בעזרת אפידורל... בכל אופן.יום יפה בחוץ.המשך לאתמול.תבלו ותהנו כולכם ושבוע טוב לכולנו. נשתמע אסף

שבע77

New member
קשקשן - חשבתי שאתה בן 40 לפחות

אסף היקר מאוד- א. מזל"ט ענקי ליומולדת שלך ב. עשית מעצמך כזה זקן שבאמת חשבתי שאתה "רווק זקן צולע ומסכן" (גם אתם שיחקתם במשחק הזה כשהייתם קטנים?) כולה בן ... מה קרה? סתם גרמת למהומה בנמל... ג. כל האיחולים שבעולם והרבה חיבוקים שבע

למעלה