גלגל שלישי

alona b25

New member
גלגל שלישי

אז ככה

זוגתי הכירה בחורה צעירה בתחילת שנות ה20 שלה, הן נכנסו לקשר מיני
לקח לה קצת זמן לספר לי,לא כל כך כעסתי כי אנחנו כן בעד יחסים פתוחים, פשוט זה פעם ראשונה שזה התגלגל איתה קצת מעבר

היא הציעה לי להכניס אותה אלינו הביתה, ואפשר להגיד שהיא גרה איתנו.
אני די אדישה לזה.
מצד אחד בסה"כ הבחורה לא מזיקה והיא מכבדת ומשרה אווירה נעימה, כן גם נראת טוב וכיף איתה במיטה
מצד שני זה הורס את כל האינטימיות ביני לבין זוגתי. כן אנחנו מוצאות מדי פעם את הלבד שלנו אבל לרוב פשוט לא.. אני גם מרגישה שהיא מעניקה לה יותר מדי תשומת לב בתחום האינטימי והמיני על חשבוני, גם במיטה אנחנו שוכבות שלושתנו ואני מרגישה ככה שהן יותר מדי ביחד
דיברתי איתה והיא מתרצת.. זה פשוט לא מרגיש לי בנוח. היא מסכימה לוותר עליה כדיירת בבית אבל היא רוצה להמשיך להיות איתה בקשר. שנינו כבר מעל גיל ה30 ואני כן מוצאת את זה פוגע בעיניי שזה מרגיש לי כאילו היא רוצה להחליף אותי ויותר נהנת איתה ואני אפילו מרגישה רגשות קנאה. אני מרגישה כמו גלגל שלישי כבר ושהיא תפסה את מקומי
מה עליי לעשות?חשבתי לדבר עם הבחורה הצעירה בכנות על זה אבל אני מפחדת שהיא תספר לזוגתי על השיחה..

אני שמרנית ואומרת זאת ביושר:

למה בכלל לפתוח קשר/להכניס גלגל 3? זה יביא צרות בטוח. כעת אחרי שכבר נעשתה הטעות, הייתי שמה גבולות/על השולחן ואומרת לזוגתך: תבחרי-או היא (זוגיות, סקס, מה שבא לך.) או אני -זוגיות מלאה וסקס רק איתי. עם כל הכאב שבדבר.

למעלה