גלדיאטור

libi k

New member
גלדיאטור ../images/Emo45.gif

כרגע ראיתי בהום סינמה ואני חייבת להגיד שהסרט פשוט חזק,הרבה זמן לא ראיתי סרט כ"כ טוב .ממש התרשמתי ראסל קרואו אכן בגדולתו,לא נתנו לא את האוסקר לחינם!אך שהוא מצליח להעביר את התחושה של הגנרל שהפך לגלדיאטור שמרד בקיסר גם מרגש וגם מרשים ! סרט חובה ! מאוד מומלץ!

IC4

New member
לא רוצה להרוס את הסולידריות שלכן

אבל אני חושב שגלדיאטור היה פשוט עלוב יחסית לכמה שהוא היה אמור להיות ביג שוט ואפילו ראיתי אותו בקולנוע ככה שזה מחזק את מחשבתי שזה סרט חסר טעם ונדוש (אני לא מעונין לפגוע באלה שכן אהבו את הסרט אבל הוא די סאקס !!)

תסלחו לי אבל....... ../images/Emo31.gif

ראיתי את הסרט ואני ממש לא מבינה על מה המהומה
ראסל קרואו נראה טוב בסרט וזהו....

Gorilla

New member
ליבי אל תתביישי להביע דעה

נכון שזהו לא אחד הסרטים הכי מבריקים שנראו על מסכי הקולנוע, אבל זה לא סרט חרא כמו שכותבים פה, ובתרבות הסרטים האמריקאים הכל-כך לעוסים נחמד לראות סרט מושקע עם תסריט טוב ומשחק טוב. לכן מי שלא ראה מומלץ לראות ומי שראה ולא אהב גם טוב.

libi k

New member
אני לא יודעת למה רובכם לא אהבתם....

אבל אני חושבת שזה סרט טוב! והמשחק של ראסל קרואו שווה לאוסקר שהוא קיבל . אך אפשר לכתוב שזה סרט חרא?? אלא אם כן מישהו מכם ממש לא היה מרוכז בזמן צפיית הסרט..... אבל אך אפשר להגיד שזה סרט חרא????. מה חרא בו בדיוק?????

פיסטוק16

New member
אני ראיתי

וזה סרט טוב המשחק באמת טוב רק ש.............חבל שנרדמתי בסרט......... חחח הייתי עייף-הקרנה של 12 בלילה

Chot

New member
אוסקר.. ארגגג

לא האוסקר יעיד אם ראסל הוא שחקן טוב או לא! בכל מקרה- מה כל כך מדהים במשחק שלו לא הבנתי? בסך הכל דיבר עם קול נמוך!! הקיסר- הוא שיחק טוב. ממש אהבתי את הדמות שלו.

אנגלינה

New member
תאמת לא הישתגעתי על הסרט

לא ממש נהניתי אבל בכל יש בו השקעה והוא די נחמד אבל אני לא מתה על סרטים כאלה אנגלינה

למעלה