גלובוס יונייטד - טוב או רע ליהודים?

• פותח הנושא jerri
  • פורסם בתאריך

jerri

New member
גלובוס יונייטד - טוב או רע ליהודים?

על פי אייס, גלובוס יונייטד זכתה במכרז שיווק והפצה של Universal ו-DreamWorks בווידאו ו-DVD, במקום החברה המבאישה פורום פילם (מבית היוצר של הDVD של "האחות בטי" - סרט+חצי טריילר), לא זכורים לי איזה DVDים הוציאה עד כה בארץ גלובוס, אבל אני מניח שהם לא יפלו ברמתם (הנמוכה) מפורום...

יותר גרוע מפורום ו-DVDMaster לא

יכול להיות. כך שלגלובוס יש נקודת פתיחה די נוחה יחסית לתחרות. רק נותר לנו לראות איך הם ינצלו את זה. האמת, בהתחשב בזלזול החברות הללו לקהל הישראלי, יש סיבה להיות פסימים.

נעשה לכם סדר בסוגים...../images/Emo101.gif סיכום.

כפי שאתם יודעים יש 3 סוגי זון עיקריים שאתם מכירים. 1 2 4. זון 1 מגיע מארה"ב ללא תרגום לעברית ואין קשר לישראל תמיד מיובא. זון 2 מתורגם יכול להגיע משלוש מקורות שונים: בריטי - כדוגמת גלאדיאטור שנראה מעולה מושקע ולא חסר שום תוספת. בעיקרון בסרטים אלה הבונוסים לא מתורגמים. גם העטיפה וגם הדיסקים עצמם נראים אירופאים להפליא....אבל...גם גלובוס יונייטד מחליטה מדי פעם להרוס גם את החלקה הטובה הזו. הדוגמה הקלאסית הם מולאן רוז´ ומועדון קרב. כדי ליצור שווק ישראלי הרסו, ואני חוזר הרסו!!! גלובוס את העטיפות קרטון המושקעות והמירו אותן בעטיפות פשוטות ועלובות עם גרפיקה מזעזעת. כל הזמנה מאתר בריטי תניב את אותם הדיסקים בעטיפות המקוריות. חוצפה. מזרח אירופאי - ישנן מדינות שונות כמו הונגריה וצ´כיה שגם להן לא משתלם לדובב סרטים אלא לתרגם. לכן ישנן הפקות כאלה שמכילות גם תרגום לעברית.עטיפות הדיסקים הללו הן לא תמיד מופקות בארץ אך לפעמים גם התוספות מתורגמות. סרט כזה למשל: 15 דקות. בד"כ ההפקה של הסרט עצמו סבירה. גם הפקה כזו וגם בריטיות הם בד"כ בפורמט מסך רחב. ישראלי - הפקות מזעזעות של DVD מסטר שעושה זאת לכל החברות. תפריטים עלובים, סאונד מחריד ותוספות עגומות אם בכלל. יתרון: הכל יתורגם לעברית תמיד. בד"כ הסרט בפורמט מלא ולא מסך רחב. דוגמאות לא חסר....רקוויאם לחלום, אמלי, אפוקליפסה עכשיו. כותרים כאלה לא יהיו כמעט אף פעם ניתנים להשגה בדרך אחרת עם תרגום. זון 4: כותרים של השוק האוסטרלי. הכותרים ממש דומים לזון 2 ואלה שישנם מתורגמים זה פשוט קידוד מחדש של מסטרים בריטיים. לא תמיד סדר הופעת הכותרים תואם למה שיש בארץ. לפעמים מקדים ולפעמים מאחר. האוסטרלים שמפיקים את הכותרים בעצמם יכולים ליצור כותרים מוזלים שמכילים למשל דיסק בודד במקום כפול בלי תוספות (כמו שעשו ללב אמיץ ומועדון קרב). כותרים אוסטרלים יעלו על כל מכשיר שנמכר בארץ. מעבר לכך יש כותרי מוסיקה נטולי זון כי זה חסר משמעות הנמכרים בכל העולם ויש הוצאות מקומיות בארצות כמו יפן וברזיל בעיקר להופעות רוק גם מקודדי זון 0 - ללא זון. ניתן למצוא רבים מהם באתר E_BAY אך יש להיזהר מרמאויות של VCD שזה פורמט נחות בהרבה. שאלות? בשמחה.

Soak

New member
אחלה הסבר! ../images/Emo45.gif

נשאלת השאלה איך חברה שמצפה לרווחים משוק קטן מאוד בארץ יכולה לעמוד בדרישות גבוהות מאוד ובלתי מתפשרות של אותו שוק קטן?

dts

New member
כבוד היו"ר

התחלתה לעשות להם הנחות ? ממש לא מעניין אותי מה הבעיות שלהם ואם הם מפסידים שיצאו מהביזנס לא אתאבל עלהם יבוא מאירופה ישמח את ליבי ויצוא של DVD MASTER לדרום הפסיפיק יפתור אותנו סופית מעונשם

למעלה