גלובל שיפינג נמאס

ZIV175

New member
גלובל שיפינג נמאס

כבר יותר משנה שאי אפשר לקנות שום פריט מארצות הברית בגלל הפרוגרם שיפינג זה פשוט טירוף מה שאיביי עושים כשלפני התוכנית הזאת המשלוחים היו יחסית סבירים אבל מאז שהתחילו עם זה אי אפשר לקנות כלום ומשלוח שאמור לעלות 4 דולר עולה 24 דולר ושמדובר בצעצועים ובפריטי אספנות המחיר מגיע ל40 דולר במקום 15-20 דולר וככה אי אפשר לקנות יותר ולהינות מהשוק האדיר והטוב הזה כבר כמעט שנתיים ! הנה דוגמה פריט מספר 142408144446 שזה מדבקה שאמורה לעלות בסביבות 5 דולר משלוח עולה 25 דולר וזה לפי דעתי עושק גם אם לא מכריחים אותי לקנות .. ואפילו המוכרים מארצות הברית לא יודעים שאיביי באמצעות התכנית הזאת גובה סכומים לא ראלים שיורידו את הקליינטים שלהם לחצי !
השאלה שלי אם עוד חברים באיביי מהארץ נתקלו בזה ונאלצו לוותר על רכישות או ששילמו בלי ברירה מחירים מופקעים ואם למישהו פה יש רעיון או דרך שיאפשר ליצור קשר עם איביי כדי להביא לשינוי למרות שקשה לי להאמין שאפשר לשנות את זה .

trilliane

Well-known member
מנהל
למרבה המזל אני כבר לא מזמינה פריטים כאלה מאיביי...

פשוט מחפשת מוכר/חנות אחרים (למשל, רציתי מוצר ייחודי שמצאתי רק באיביי ואז גיליתי שהמוכרת מוכרת אותו גם באטסי והזמנתי אותו שם) / משתמשת בשירותי כתובת אמריקנית / מבקשת מאנשים שמגיעים מארה"ב לישראל שיביאו לי (לא בעיה כשמדובר במשהו קטן וקל).

Sanchez

Member
זו אכן בעיה קשה...
אני עושה חשבון כולל ובודק כדאיות.
אם לא כדאי- לא מזמין.

Avalon11

New member
צריך לציין את המשקל והמידות המדויקות בסוף הליסט בשדה היעודי

הרבה מוכרים לא עושים את זה ואז איביי, שלא יודעים כמה המוצר שוקל ומה הגודל שלו,כי המוכר לא ציין, מחייבים לפי מחיר משלוח מקסימלי.

trilliane

Well-known member
מנהל
אם כך זו נקודה שחשוב להציף לאייבי, שיחייבו מוכרים למלא אותו

panayotiss

New member
לא קונה כלום ממי שמוכר ככה ב GSP

1. המבחר כל כך עצום
2. אם יש באמת משהו נדיר כל כך אני קונה ושולח לחבר שנסע לארהב והוא מביא לי
&nbsp
אם מדובר במוצר מדף סטנדרטי אני אמצא אותו בכל זירות אמאזון האירופאיות ויש הרבה.
&nbsp
שבוע טוב
&nbsp

trilliane

Well-known member
מנהל

Amiram_e

New member
עדיף באמת לקנות מאמזון בזירות אירוםה

יש הפרשי מחריים ממש גדולים.
לדוגמה קניתי לאשתי סמסונג גלקסי 8 חדש מאמזון איטליה ב 2400 שקלים כולל משלוח ומיסים עד הבית.
פלייסטיישן 4 חדש עם שני שלטים עולה 1100 שקלים.
יש המון מבצעים.

liranmelzer

New member
איך מצאת מוצרים עם משלוח לארץ?

כל מה שאני בדקתי הוא ללא משלוח לארץ, אפילו חיפשתי את הפלייסטיישן 4 שציינת באמזון איטליה ולא מצאתי.

Amiram_e

New member
בבקשה - פלייסטיישן בפחות מ 1100 שקלים

מנהל הקבוצה יניב פורת הוא אפילייט של האתרים האלה, אבל הוא עושה עבודה נהדרת ומחפש עבור חברי הקבוצה מבצעים.
כל מוצר ומבצע הוא מפרסם במקביל באתר שלו

http://ali-buy.com/playstation-4-console-de/

למעלה