גלוטטיון או איך שלא קוראים לו

גלוטטיון או איך שלא קוראים לו

האמת היא שכבר אין לי מקופ לתוסף חדש על המדף, אז איכשהו רפרפתי , אבל נתעוררה בי סקרנות- מה זה? ואל תשלחו אותי לעשות חיפוש0. אני עייפה מרוב לרוץ לטיפולים. נגמר הכוח... מה זה? במילה אחת... בבקשה...

razgalili

New member
גלוטטיון זה

תרופת הפלא. ויותר באריכות: גלוטטיון הוא אנטי אוקסידנט שהגוף מיצר בעצמו במצב נורמלי. גלוטטיון משמש את הגוף בסילוק ופירוק חומרים לא רצוים בכל מקום ובמיוחד בכבד. אצל ילדים בספקטרום האוטיסטי הגוף מיצר הרבה פחות גלוטטיון ממה שהילד צריך. אצל רוב הילדים בספקטרום תוספת של גלוטטיון גרמה לשיפור משמעותי בכל התופעות של האוטיזם. ליותם זוהי תרופת הפלא. יש תת קבוצה של ילדים שמגיבים לזה רע. כרגע בישראל הדרך היחידה להשיג גלוטטיון זה לקנות ליפוגלוט מארצות הברית באמצעות כרטיס אשראי באינטרנט. זאת צורה אוראלית של החומר. לא צורה אידאלית לתת אותו, אבל יותר טוב מכלום.

אבא28

New member
רז תמליץ לנו בבקשה מה טוב יותר

אנו נפעיל את הערוצים שלנו להשיג אותו. לאור כל התכתובת לאחרונה מיהרתי לקנות ליפוגלוט בהנחה שהמוצר טוב. נשמח לקבל POINTER למוצר טוב יותר.

razgalili

New member
גלוטטיון

הכי טוב לתת גלוטטיון באינפוזיה במשרד של רופא. שני הכי טוב לתת גלוטטיון כקרם שעובר דרך העור. בשביל זה תצטרכו לארגן בית מרקחת בארץ שירכיב לכם את הקרם, או להזמין מאחד מבתי המרקחת בארצות הברית ולשלוח עם קירור לישראל. יש מוצר מסחרי של קירקמן שעליו אנחנו במפורש לא ממליצים, לא עובד וגורם תופעות שליליות.

Freed1

New member
גלוטטיטון בקרם מארה"ב

אני מזמינה גלוטטיון בקרם מבית מרקחת לי סילסבי בארה"ב, ד"ר מקנדלס המליצה עליו בעבר (אני חושבת שעכשיו היא ממליצה גם על coastal, אבל אני מאד מרוצה מהמוצר ולא מחליפה).

עוד כמה הערות

1. הדרך הכי יעילה לתת גלוטת'יון היא באינפוזיה בצירוף ויטמין C ן-N-ACETYL-CYSTEIN(NAC. בניגוד לגלוטת'יון בלבד, שימיו קצרים, ההשפעה של האינפוזיה היא ארוכת טווח (שבועיים). ההתנסות שלנו הייתה שמצבו של הילד השתפר והלך לאחר מתן האינפוזיה וגם מאינפוזיה לאינפוזיה (כל עוד נתנו אותן). עם אינפוזיה של גלוטת'יון לבדו היה שיפור ואז ירידה. המנה שד"ר ברדסטריט מתחיל ממנה היא 600 מ"ג גלוטת'יון, 2000 מ"ג ויטמין C לא חומצי (חשוב מאוד, אחרת זה כואב רצח), ואני לא זוכרת כמה NAC. להזהר עם כמות ה-NAC כי יש ילדים שלא מגיבים לזה טוב. ליותם הוא אישר אתמול עד 1800 מג גלוטת'יון, עד 20 גר' ויטמין C, ו-1200 מג NAC. אנחנו נגיע לשם בהדרגה. האינפוזיה צריכה לקחת כשעה ולהיות מלווה בהרבה נוזלים. אגב, לדברי ד"ר ברדסטריט בשיתוף עם ד"ר בויד היילי, הדרך היחידה לעשות קילציה למוח היא עם ויטמין C בכמויות גדולות באינפוזיה. לדבריו, בניגוד לדברי אנדי קטלר, ALA עושה קילציה לכבד ולא למוח. 2. רוצים להעלות את רמת הגלוטת'יון אצל הילד? תפוצצו אותו בוויטמין C. חצי גרם כל שעה, אם הוא מתחיל לשלשל תורידו את המנה עד שהשילשול נפסק. זול, זמין, אבל לגבי הילד שלי בלתי אפשרי, לפחות כרגע... 3. תיקון לגבי הקרם של פוסט הייסט: בעקבות תוספת הרוזמרין והמעבר למזרקים, אין יותר בעיה של קילקול.

bisty

New member
הקישור לא עובד../images/Emo4.gifאפשר שוב../images/Emo92.gif?

גלוטת'יון

מעניין, אני מצליחה למצוא את ההודעות בחיפוש מתקדם, אבל לא להגיע לקישור. אז אני פשוט אעתיק אותן: תתחילו בליפו גלוט של WELLNESS, שהכי פחות בעייתי לייבא לארץ וגם אינו מצריך מירשם. בלינק הזה. הלינק להלן גם מציע מינון, אבל לדעתי כדאי להשתמש בו כמינון התחלתי בלבד. מעלים כפי שמרשה התקציב ותגובת הילד עד שלא רואים יותר שינוי חיובי, או רואים שינוי שלילי (זו דעתי לגבי כל התוספים). כשנתנו ליותם 8000 מ"ג גלוטת'יון ליום התיפקוד שלו היה מעולה, אבל למרבית הצער תקציבנו אינו מאפשר זאת עוד. אגב, ד"ר בדרסטריט אמר על יותם שאין לו בקליניקה אף ילד שיש לו OXIDATIVE STRESS ברמה כזו (לא צחוק, הוא מטפל באלפי ילדים), אז אןלי לגבי ילדים אחרים יספיקו כמויות קטנות יותר של גלוטת'יון. לשיקולכם ולשיקול הרופא המטפל. אם זה לא הולך, אפשר לעבור ל-TD או לגלוטת'יון נשאף אם הילד מוכן לשים מסכת חמצן או לשים את ה-MOUTHPIECE בפה (אנחנו עדיין עובדים על זה), ולדברי ד"ר ברדסטריט זה יותר יעיל מ-TD. הכי יעיל זה באינפוזיה בצירוף ויטמין C בכמות גדולה ו-N-ACETYL-CYCSTEIN, ואצלנו זה פעל עד שבועיים. השלב הבא - קרמים למיניהם. ממליצה, בסדר זה, על בתי המרקחת הבאים: 1. POST HASTE PHARMACY 954-989-6524. לרוקח קוראים ג'וש ואפשר לומר שאני הפניתי. יעיל, לא רעיל, והבעיות היחידות הן הנטייה לקילקול והמחיר הגבוה. לאחרונה הוא התחיל להוסיף רוזמרין לגלוטת'יון כאנטי אוקסידנט ולשים אותו בתוך מזרקים שקופים, שבהם קל יותר להימנע מבועות אוויר המזרזות חימצון. 2. LEE SILSBY PHARMACY 612-321-4300הוא בית המרקחת שד"ר ברדסטריט מעדיף. הגלוטת'יון שלהם יעיל כמו של פוסט הייסט אבל פחות טבעי ולכן יותר רעיל (ליותם הייתה אליו תגובה אלרגית). הקרם לא מתקלקל בקלות, והמחיר הוא פחות או יותר כמו של פוסט הייסט. 3. COASTAL PHARMACY (912) 354-5188 - גלוטת'יון זול יותר ולא מתקלקל מהר (הם אפילו לא שומרים אותו בקירור), אבל לניסיוני, פחות יעיל. יותם אמנם לא הגיב לקרם בצורה שלילית אבל הקרם סמיך מאוד וצריך לשפשף אותו הייטב לתוך העור, ולפעמים להוסיף מיים.

גלוטת'יון המשך

http://www.wellnesshealth.com/default.asp?ID=42 זה הקישור ל-WELLNESS. ועוד משהו: יש המשתמשים בקרם של קירקמן. לנו אישית היה איתו ניסיון לא חיובי וגם לא מועיל. הקרם מכיל מרכיבים סינתטיים רבים ולכן איני ממליצה עליו, אבל לשיקולכם אם אתם מעוניינים לנסות אותו בכל זאת. הערה נוספת: לקרמים, לנוזל לשאיפה ולאינפוזיה יש צורך במירשם רופא.

razgalili

New member
זהירות עם הליפוגלוט

הי הורים דיווחו על תגובה שלילית להיפוגלוט שהם רואים עם הילד שלהם. בחיפוש באינטרנט מצאתי דיווחים של מספר הורים שליפוגלוט גרם להתפרצות של פטריות במעיים ולתופעות התנהגותיות שנובעות מכך (ריחוף, ציחקוקים, שנוי מצב רוח, אובדן אנרגיה, היפר אקטיביות) ילדים שיש להם בעיות מעיים צריכים כנראה להמנע מלהשתמש בליפוגלוט. המוצר עדיין יכול לעזור להרבה מהילדים. לאלה שבוחרים להשתמש בו כדאי להתחיל עם כמות קטנה ככל האפשר ויש לעקוב היטב אחרי היציאות של הילד ולהפסיק את השימוש במוצר עם הסמן הראשון להרעה במצב המעיים.

למעלה