גלולות בהנחה של קופ"ח

סדני

New member
גלולות בהנחה של קופ"ח

הייתי אתמול אצל רופא נשים של הקופה והסברתי לו שיש לי אנדו' ואני מטופלת בגלולות כבר במשך שנה ושמעתי שניתן לקבל הנחה משמעותית ברגע שהוא כותב על המרשם שזה לטיפול. אכן עשה כך. היום הגעתי לבית המרקחת ולהפתעתי הרוקח אמר שלא מגיעה לי הנחה היות ואני מעל גיל 20. כמובן שלא הוצאתי עליו את חמתי. אני שואלת אתכן האם אני אשמה שאני כבר לא בת 20? ומדוע לא מגיעה לי הנחה? אני לא זוכרת מי כתבה שקיבלה הנחה אבל אשמח לקבל את תגובתכם. דרך אגב אני בקופת חולים כללית.

לי יש את אותה הבעיה עם "מכבי"

בטח דניאל תכתוב על כך עוד מעט. היא רוכשת גלולות בהנחה משמעותית דרך "מאוחדת".

הנחה לגלולות

אני אמנם במאוחדת, אבל לא בדיוק ככה זה עובד. הרופא שלך צריך לכתוב מכתב לרופא המחוזי/מנהל המחוז שמסביר שאת משתמשת בגלולות לצרכים רפואיים של טיפול באנדו'. את המכתב הזה את צריכה להגיש ולחכות לאישור. לאחר קבלת האישור זה מתעדכן במחשב ואז לא צריך לרשום שום דבר על המרשם עצמו, פשוט לוודא שהרוקח רואה את האישור במחשב.

סדני

New member
אבל הרוקח ראה שיש אישור

על המרשם הרופא כתב לי שזה לצורך טיפול באנדומטריוזיס. הרוקח אמר שזה לא משנה ושהגלולות הרמונט לא ניתנת להם הנחה מלבד 20 אחוז. אולי אני אפנה ישירות להנהלה?

אז אני אסביר שוב

לרופא אין שום סמכות לאשר הנחה על גלולות מעבר להנחה הרגילה. הוא גם יכול לכתוב על המרשם שיתנו לך בחינם... לכן הרופא שלך צריך לכתוב מכתב להנהלה כדי שיוציאו לך אישור כזה קבוע. אני קיבלתי אישור ל- 5 שנים.

למעלה