גלולות ווסת

גלולות ווסת

שלום! אני חדשה בפורום הזה ואני שמחה לכל תשובה! אני בת 28. מגיל 18 עד לפני שנה לקחתי גלולות בלי הפסקה. התחלתי לקחת גלולות מאחר והווסת שלי לא היה סדיר כלומר, חודש הייתי מקבלת חודשיים לא וכן הלאה. 3 חודשים אחריי שהפסקתי קיבלתי ווסת באופן רגיל וקבוע ולאחר 3 החודשים הווסת החל "להשתבש" כלומר לחזור להרגלו. אני מכבלת כל חודשיים ולפעמים יותר. פעם אחרונה קיבלתי לא קיבלתי חודשיים ואז קיבלתי פעמיים ברצף, כלומר קיבלתי ואחרי 17 יום שוב קיבלתי. בקיצור אני מבולבלת, מיואשת וחוששת. אני שואלת את כל השאלות האלו כי אני בהתחלה טרייה של ניסיות להביא איש קטנצ'יק לעולם הזה בשמחה, אהבה וברכה! ואני לא יודעת אם זה שאני לא מקבלת ווסת כל חודש זה יעשה לי בעיות? עיקוב? וכדומה.... כי אני לא יודעת אף פעם מתי הביוץ החודשי שלי.... האם יש בהומיאופתיה עזרה בנושא? ידע? משהו??? מחכה ושמחה לתגובות.... תודות - מיוש'

שלום סבתא

כן, יש בעיה הורמונאלית. הומיאופתיה עשויה להביא לסדר בנושא אבל זה ההצלחה תלויה בכל מיני גורמים בעיקר תורשה, מציאת מטפל שישכיל למצוא תרופה הומיאופתית נכונה ויכולת שלו, בשיתוף המטופל, לנהל את התהליך (אם יהיה כזה) בתבונה. כדאי ושווה לנסות טיפול הומיאופתי.

למעלה