גלולות פמינט

oritiz

New member
גלולות פמינט

בערך 5 שנים סובלת כניראה מתסמינים חזקים מאוד של האנדומטריוזיס.לפני 4 חודשים הייתי במרפאה בתל-השומר-שהומלץ לי ליטול גלולות(כבר שנים אני בלי גלולות). מסוג "פמינט".התגובות:בטן נפוחה מאוד!!!וקשה,שדיים כואבים,תיאבון מוגבר הרבה ממנו כתוצאה של בחילות במשך רוב היום יום. ודימומים-שהתחילו אחרי שבועיים בערך וללא הפסקה.מה עלי לעשות?לאיזה גלולות כדאי לי לעבור?האם זה חשוב לאיזה סוג אחר של גלולות אחליף(ברור שהרצון הוא כמה שפחות הורמונים)?ואיך לעשות את המעבר? כמו ששמעתי גלולות אלה גורמות לתופעות לוואי-נפוצות מאוד-לכן האם הן עדיין ממלאות את תפקידן? תודה-וזקוקה לתשובה דחופה כי אני כבר מסיימת חבילה נוספת. אורית.

gui1

New member
ברוכה הבאה לניסוי ותהיה

כמעט רוב הבנות כאן אם לא כולן עברו מספר גלולות עד אשר הגיעו אל המנוחה ואל הנחלה יש תופעות לוואי אבל הן אינדוידואליות לכל אישה אני אישית ניסיתי 4 גלולות והיום אני על אורטו סיקלן אבל הייתי חייבת לעשות הפסקה אחרי 4 חודשים כי דיממתי יש גלולות שעשיתי ביניהם הפסקה ויש שלא כח רופא נוקט בשיטה אחרת אז אין תשובה גורפת ראבל הייתי מייצעת לך לנסות גלולה אחרת ואם אינך סובלת מכאבים נוראיים אולי שווה לשקול הפסקה של שבוע ואז להתחיל בהצלחה

בוקר טוב לך אורית ../images/Emo140.gif

תופעות של הגלולות מאוד מוכרות כולל כל מה שתיארת אבל זה לא צריך להימשך יותר מידי זמן כדי להחליפם ולאיזה סוג כדי להתייעץ עם רופא מהמרפאה בתה"ש לגבי הדימום שלא מפסיק כשלי זה קרה ההמלצה היתה להפסיק את הגלולות תוך שבוע הדימום מפסיק ואז לחזור אליהם. אם את מדממת הגלולות לא ממלאות את תפקידן ולכן אני חושבת שכדאי לך לנסות את ההפסקה של השבוע באותו זמן לנסות לקבוע תור לתה"ש ולחזור לגלולות לאחר שבוע כשהדימום יפסק. תעדכני מה קורה ותרגישי טוב

oritiz

New member
תודה-@!

תודה לכן-בנות ניפלאות שמוצאות את הזמן-ליקרוא,להתייחס ואם אפשר גם להגיב לפניות.פשוט תענוג כאן. שוב...תודה. אורית.

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

תנסי עד שתמצאי את אלו שלהן תוצאה מקסימלית עם תופעות מינימאליות. זה משתנה מאחת לשניה, קשה מאד להמליץ. את יכולה לסיים סט ולהתחיל סוג אחר ברצף, את לא חייבת לקבל מחזור. בהצלחה ושוב ברוכה הבאה

למעלה