גלולות

black glasses

New member
גלולות

אני בת 22. אנחנו כבר 3 שנים ביחד. הוא החיים שלי והחבר הכי טוב שלי.
לאחרונה החלטתי להתחיל לקחת גלולות. (אני אומרת 'החלטתי' ולא 'החלטנו' כי "זה הגוף שלך מאמי, את צריכה להחליט בעצמך, אני לא רוצה להשפיע על זה").
אז חוץ מזה שהבדיקה של הרופא הייתה פולשנית, ולא כיף חיים גדול... עבורי, כל העניין היה צעד גדול ומשמעותי במערכת יחסים שלנו...
ציפיתי לקבל ממנו מעט תמיכה, מעט התעניינות, מעט, לא יודעת... משהו.
קיבלתי ממנו תגובה די אדישה.
והתגובה שלו מבאסת אותי.
ולא בא לי לנטול עכשיו אותן.
לא בגלל שזה "עונש", אלא בגלל שאני מרגישה שבמקום צעד קדימה, זה צעד אחורה.
התגובה של קצת אכזבה אותי...
דיברתי איתו על זה, ובמקום להגיד משהו, כלשהו, לשאול, להביע יחס, אחרי כמה משפטים שלי בעניין, הוא אמר שהוא רעב וצריך ללכת לאכול.
לא יודעת אם אני מוציאה את העניין מפרופורציה או שזה באמת קצת באמת מאכזב...

Fragile rose

New member
שיעור חשוב בנוגע לגברים -

הם אדישים

וכבר לפני הוא אמר לך - בחירה שלך, החלטה שלך, תעשי מה בא לך

Maldini Girl

New member
אני מנסה להבין מה בדיוק הייתה התגובה שלו

כי אם התגובה שאת מתכוונת אליה זה לזה שהוא אמר שזו "החלטה שלך", אני ראיתי בזה משפט מאד אמיתי ויפה מצידו, אבל לא הייתי שם ולא שמעתי את הטונים והסיטואציה שבה נאמרו הדברים.

תמיד אני אומרת לחברות שלי "מה זה משנה אם את מוציאה את הדברים מפרופורציה, עם רגשות אי אפשר להתווכח."
נסי שניה להבין מעצמך- למה ציפית ממנו? ומה קיבלת ממנו שכל כך איכזב אותך? מה הייתה התגובה הראויה בעינייך?

אני לא מסכימה שגברים הם אדישים, כי אני מכירה לא מספיק גברים שהם רגישים מאד. כשאני התחלתי לקחת גלולות האקס שלי היה מאד לא אדיש והיה מאד תומך בכל התהליך. אבל מצד שני אני גם לא מצליחה לשחזר לאיזו תגובה ציפיתי ממנו.

ובשורה התחתונה, זה באמת הגוף שלך! לגלולות יש הרבה יתרונות חוץ ממניעת הריון, זו החלטה שלך לנטול גלולות, ואין סיבה בעולם שלא תרצי לנטול אותן רק בגלל תגובה שלו.

שיהיה בהצלחה!

lost green eyes

New member
היי

באמת שאני לא מבינה ... קראתי פעמיים את ההודעה שלך כי חשבתי אולי פספסתי משהו.. אך אני עדיין לא מצליחה לקלוט. למה בעצם ציפית ? על איזו תמיכה והתעניינות את מדברת? ... ממה את מאוכזבת? מה רצית.. שהוא יגיש לך את הכוס מים? שישאל איך את מרגישה אחרי שבלעת את הכדור?.. אני לא רוצה להשמע צינית או משהו אבל וואלה - כולה נטילת גלולה ביום. זה כל הסיפור!! אמצעי מניעה שישמור עליכם מפני הריון לא רצוי. מדוע לנפח דברים שאין בהם צורך? לדעתי לגבי הוצאת את העניין מפרופורציה. אז הלכת לרופא נשים... כן בדיקה ראשונה לא הכי נעימה. אבל מה לעשות זה חלק מהפרוצדורה. את לא צריכה לעשות מזה כזה אישיו. את כבר ילדה גדולה.

למעלה