גלולות

גלגל1983

New member
גלולות

שלום בנות,
אני מאובחנת ותיקה עם אנדו עם מעורבות רקטווגינלית. אחרי 2 ניתוחים. מטופלת אצל דר' קאופמן. מזה 4 שנים אני עם קלייר - עם הפסקות מועטות למחזור.
לא היו לי שום תופעות לוואי מהותיות עם קלייר וגם הצלחתי למשוך די הרבה ללא מחזור. אך בשנה האחרונה התחילו תופעות ההשמנה וצמיחה מואצת של השיער - צובעת כל שבועיים, מסתפרת כל 3 שבועות. אני ניסיתי לפני כן הרבה גלולות וכולן עשו לי תופעןףות מציקת. קלייר זה הרע במיעוטו אבל רציתי לבדוק אם עוד מישהי נתקלה בתופעות לוואי שתיארתי.
שאלה נוספת היא לגבי ויזאבל - האם יש חידושים מבחינת השתתפות הקופה? מה התופעות לוואי הידועות והנפוצות של ויזאבל?
תודה מראש למגיבות

nsy1987

New member
ויזאבל

1. לא נכנס עדיין לסל עולה בסביבות 300 ש"ח לחודש כך שגם אם יש ביטוח פרטי זה בערך עלות ההשתתפות העצמית לתרופות שלא בסל. כך שהעלות נשארת.
2. חמני המליץ לי על ויזאבל ואני אמורה להתחיל בימים הקרובים. אבל אמר לי "נראה כמה זמן תחזיקי עם התופעות לוואי" .
קראתי את העלון. ובתופעות השיכחות (שזה בערך יותר מ-1 לעשר) כתוב בחילות, דיכאון ושאר ירקות.
אני די חוששת אבל נותנת צ'אנס כי חמני מאד מאד המליץ במיוחד למי שהאנד' שלה כבר לא קל לטענתו.
הוא אמר שמנסיונו קרה גם שויזאבל צימקה אנדומטריומות ומוקדים ומאד היטיבה עם כאבים. לא פחות מניתוח.
אז החלטתי ששוה לנסות...

nsy1987

New member
בירריתי שוב כדי לבזמין עבור עצמי ויזאבל

א. במאוחדת אפילו לא מחזיקים אותה בבית מרקחת של הקופה
ב. 50 ש"ח לחודש, אצלי, יש השתתפות עצמית של 300 ש"ח לחודש והשאר הביטוח מחזיר (250)
ג. צריך להזמין את זה יום יומיים מראש אם קיים במלאי ואם לא יכול לקחת גם חודש מראש. בסופר פארם.

nsy1987

New member
סליחה נמחק לי 5 אחד. זה 550 ש"ח לחודש

274 ל14 כדורים בסופר פארם.

למעלה