גלולת אסטל 35

yafayar011

New member
גלולת אסטל 35

שלום, לאור בעיית אקנה רופאת הנשים נתנה לי גלולה אסטל 35. אשמח לחוות דעת עליה היות וכל מה שאני מוצאת עליה באינטרנט הוא שלילי (עם זאת אני יודעת שמדובר בעניין אנדיוידואלי). אני חוששת מהשמנה ומגדילה ונפיחות של החזה כתוצאה מנטילת הגלולה וכן חוששת שלאחר שאפסיק להשתמש בה, היות ומדובר במינון הורמונלי גבוה, תחזור לי בעיית האקנה. אשמח לעזרה. תודה רבה ושנה טובה

TokisBride

New member
אני השתמשתי בה בשלושת החודשים האחרונים

ובעיקר סבלתי. היא מאוד שינתה לי את מצבי הרוח ואפילו הכניסה אותי לדיכאון קל.
אמנם היו תופעות לוואי שאהבתי כמו הגדלה של החזה (!) וסידור של המחזור, אבל חוץ מזה היה לי קשה מאוד איתה מבחינה הורמונלית ולכן עברתי לגלולה אחרת שאמורה להיות טבעית יותר ויש בה מינון נמוך יותר.

אני לא יכולה לומר לך מה יקרה לך כשאת לוקחת אותה כי אנשים שונים מגיבים אחרת לאותה הגלולה, אבל ממה שהבנתי, כשאת מפסיקה לקחת גלולות ההשפעה שלהן עוברת - ההורמונים יוצאים מהגוף. כנראה שהאקנה יחזור, אבל רק בתנאי שהוא הורמונלי - אם זה אקנה שנגרם מזיהום וכו' אני לא בטוחה שהגלולות יעזרו בכלל, כי הן מטפלות בהורמונים.

Danab220

New member
אני משתמשת

דווקא ממש אחלה, לא השמנתי בכלל.
בחודש הראשון גדל לי הציצי בטירוף, המחזור ממש קל...
אבל זה אינדיבידואלי כמו שאמרת .

muse18

New member
שלילי..

כל אחת מגיבה שונה, אני לוקחת סוג אחר של גלולות, אבל בכל סוג של גלולות שי סיכון לתופעות לווואי, גם לרוב תופעות הלוואי החזקות מופיעות בחודשיים-שלושה הראשונים לנטילתן, אם אלו תופעות חזקות אפשר להחליף לסוג אחר בהמלצת הרופאה, בכל מקרה אם את מעוניינת לקחת ואם הרופאה המליצה על הגלולות, אין סיבה שלא תנסי.

נוגית123

New member
אסטל

אני נטלתי גלולות אסטל במהלך השירות שלי- התנפחתי ממש, וזה הגביר לי את התאבון, השמנתי בערך 10 קילו
ממליצה להימנע מאסטל, הן חזקות בטירוף

למעלה