גלולת ציאניד?

הדכאון זה מחלה ארורה
,

מה כבר ניסית לעשות? תרופות? שיחות? יש אנשים שיצאו מזה. אבל הדרך לא פשוטה בכלל.

שלום

אני נוטה להאמין ששיחות עוזרות יותר נגד בעיות נפשיות, ותרופות עוזורת יותר נגד בעיות גופניות. אני לא יודע על הגלולה, אבל נגד דיכאון אולי כדאי להכין מכסה קבועה של מחשבות טובות ונעימות, למשל על דברים שאוהבים לעשות ושמעניינים אותנו, ולחזור עליה הרבה; וגם לעסוק הרבה בדברים שאוהבים, למצוא לנו תחביבים מעניינים ומתאימים לנו.

פילוסוף, ציאנד זה רעל, מחר מדבר על התאבדות

אני מבינה שהוא לא מתכוון באופן מעשי, זה הדיכאון, שגורם לפעמים רק לרצות למות. ותרופות גם עוזרות במידה מסוימת.

ספר יקר

New member
מצטרף בכנות מוחלטת לחיפוש אחר ציאניד

או כל מקור מוות קל אחר.
לא עשיתי שום פשע, ולכן לא מגיע לי לחיות ולהמשיך לסבול.
אבל ציאניד לא מוביל למוות כואב?

ציאניד באמת מביא את הסוף...?

אני גם שואלת
גם מחפשת את נוסחת הפלא לסוף טוטאלי בלי הרבה כאב
אם מישהו יודע אשמח לשמוע
ואיפה ניתן לרכוש?
בבית הטבע הקרוב,
בבית המרקחת,
בסופר
אצל הירקן השכונתי
בתחנה המרכזית החדשה
או אולי אצל אחות ביה"ס...?
למה לא מספרים לנו על כל אלה...?

מה איתי יקרה! לא מספרים לך כי רוצים שתחיי

קשה לך עכשיו מאד, אבל אולי יבוא יום ותשמחי שלא ידעת איפה משיגים ציאנד... אולי עכשיו נראה לך שאני מדברת שטויות, אבל דברים יכולים להשתנות כל זמן שאדם חי, המוות הוא בלתי הפיך!

דברים גם יכולים להשתנות לרעה

אף אחד לא מבטיח לי שינוי לטובה.
עדיף למות בלי מרירות ולא כשסחטתי את הלימון עד תום

snoopytush

New member
מציעה לך להתחיל לראות חוויות

אחרי מוות .
משום מה רב האנשים החילונים בטוחים שהמוות מסיים הכל.

snoopytush

New member
מה הבעיה ללמוד מאחרים

ביוטיוב יש מלא חומר ויש מלא סרטים בנושא.

יוטיוב לחוד ועובדות לחוד

איך אפשר ללמוד מחוויות שהתוקף שלהן מוטל בספק...?
עדיין לא הגיע אדם מעולם המתים (ואני לא מדברת על מוות קליני אלא בנאדם שבסופו של דבר נקבר אחרי שמותו נקבע) וסיפר איך באמת היה שם.
בסדר, ויש מתקשרים שדיברו עם מתים. או קיי. אני לא קיבלתי שום הוכחה בנושא.
ואגב אם את מתכוונת לכף הקלע שדובר בו רבות- זה בעיקר נרטיב שהומצא כדי לשמור על המנגנון החברתי. להפחיד אנשים כדי שלא יפגעו במותם ביקיריהם.
למרות שאני מאוד מאמינה בכל מה שאני לא מאמינה- זה עדיין יכול להיות הימור פרוע. באותה מידה זה כמו לומר בודאות שיש אלוהים או חייזרים. יתכן שכן ויתכן גם שלא. אבל עם אמונה כנראה לא מתווכחים.
בכל מקרה אי אפשר להביט בזה באופן ודאי.

snoopytush

New member
זהו שגם שזה קרה

קראתי גם סיפורים על אנשים שמתו ואחרי כמה ימים או שעות חזרו לתחייה.
חלק לא מבחירה וחלק ביקשו לחזור.

גם אני שומעת וקוראת כל הזמן על חוויות כאלה

אבל קחי בחשבון שאין למדע שום אפשרות לקבוע מהם התנאים המדויקים שהופכים אדם מת לחי במצב גבולי.
את מדברת על אותם אנשים שנמצאים בשטח האפור שמתו קלינית אבל בכל זאת איזשהי מערכת עדיין עבדה. לכן כל הנושא של המתות חסד שנוי במחלוקת משום שהגבולות מטושטשים בין הרפואה לפילוסופיה.
יש הרבה הסברים מדוע אנשים ש'חזרו' כביכול מהמתים מספרים את מה שהם מספרים וגם על זה עשו לא מעט עבודות. ברור שהם עברו למצב תודעה אחר בדיוק כמו שחלום או חלום בהקיץ, או מדיטציה או עיסוק באומנות מביא אותנו לחוות מצב תודעה אחר. אגב גם מצב פסיכוטי נדמה לאותו אדם כאמיתי- הוא רואה ושומע קולות שנדמים לו כממשיים (ממליצה לך לקרוא את "הגיונות" של דקרט בהקשר הזה). ברור שהמוח מגיב למצב גופני לא טבעי של סכנה במצב הכרתי לא טבעי. המון תכנים, שקשורים בזכרונות ובחוויות לא מודעות נכנסים לגודש כדי למלא משהו חסר. המון חששות שלנו מהמוות מעובדים בצורה מאוד חזקה בצורה של חזיונות. תחשבי על כמה חלומות שחלמת בלילה נדמו לך מאוד ממשיים באותו רגע.
למרות שאני לא פוסלת אפשרות כזו בהחלט יש מקום להטיל ספק. לי בכלל לא ברור אם יש בכלל עולם הבא ואיך האוירה שם. אני מניחה שגם לך לא.

זה דווקא יכול לגרור אותו עוד יותר לכיוון

של התאבדות כי הוא יאמין שיהיה לו יותר טוב אחרי זה יש כאלה שמספרים על זה שיותר טוב שם...

מישוהית

New member

לפי הכינוי שלך אני מבינה שאתה בדרך להתגרש או רוצה להתגרש, רוצה לספר לנו על זה קצת?
ממתי אתה סובל מדיכאון? ניסית טיפולים?

למעלה