גלוקוזמין ותוספים אחרים

sgeva2001

New member
גלוקוזמין ותוספים אחרים

. אני בגיל 56 ולוקח פוסלן פע ם בשבוע כבר 8 חודשים בגלל בעיית צפיפות עצם לא חריפה ( יותר כצעד מונע). 2. לאחרונה התגלה אצלי רפלוקס. השאלות שלי: 3. האם יתכן שהפוסלן גרם לכך? הקפדתי לקחת אותו לפי ההוראות. 4. האם המשך לקיחת הפוסלן יכול להחמיר את הרפלוקס או אני יכול להמשיך לקחת ללא חשש? כי אני מנסה בינתיים עי שינויי תזונה ואורח חיים לפתור את בעיית הרפלוקס. 5. האם מותר לקחת גלוקוזמין במצב זה ? זה לא מתנגש ( כמובן אני לא לוקח אותם יחד) עם הפוסלן או מחמיר את מצב הרפלוקס? 6. אני לוקח כדור סידן 600 מג עם ויטמין D ומוסיף לזה ויטמין C של 250 מג לשיפור הספיגה. זה לא מתנגש ( כמובן אני לא לוקח אותם יחד) עם הפוסלן או מחמיר את מצב הרפלוקס? 7. יש לי גם אבני מרה שלא גורמים לכאבים כבר למעלה משנתיים . האם יתכן שזה קשור לענין הרפולקס? בתודה שאול

גלוקוזאמינים ואחרים

אין לשלול את האפשרות שהרפלוקס קשור לפוסאלן- הפוסאלן עלול לגרום לדלקת בושט - לרוב זה לא קורה אם נוטלים את התרופה בצורה נכונה - בכל אופן,כדאי לשקול הפסקה זמנית של הפוסאלן תוך כדי טיפול ברפלוקס ואולי לנסות שוב את הפוסאלן בעוד זמן מה - אין כל בעיה בנטילת גלוקוזאמינים ,סידן וויטמינים שונים- הם לא אמורים להשפיע על הרפלקוס. אין כנראה קשר בין אבני כיס מרה לרפלוקס

למעלה