גלוקוז נוזלי

סיבי2

New member
גלוקוז נוזלי

שלום..אני צורכת גלוקוז נוזלי . בבקבוקון של גלוקו-סטנדרט 15 גרם...הבעיה שזה יקר ( 12.5 - 14 ש"ח )....האם יש בארץ גלוקוז נוזלי של יצרן אחר זול יותר ??? תודה מראש !

סוכרלוז נוזל 200 מ"ל עולה 19.99 ש"ח בחצי חינם

סוכרלוז הוא ממתיק ללא טעם לוואי. ניתן לקרוא על סוכרלוז בכתובת המצורפת

סיבי2

New member
גלוקוז נוזלי ?

תודה רבה הנרי אבל העלית לי עכשיו שאלה מאד רצינית.....אני צורכת גלוקוז למקרים של היפו...האם סוכרלוז מוציא ממצב כזה ?? לגבי גלוקוז זה ידוע .....בבקשה תשובה ממי שיודע בוודאות ...תודה

טעות שלי, סוכרלוז זה לא גלוקוז. חשבתי שהכוונה

שלך לממתיק דיאט נוזלי. למה את צריכה גלוקוז במקרה של היפו? יש מצרכים הרבה יותר טעימים שעושים את העבודה.

תומרונתם

New member
מנהל
אצטרף להנרי ואשאל גם

כמה פעמים בשבוע יש לך היפו שמצריך גלוקוז שכזה? ובחודש? אם זה מגיע למספר שגורם לך לחשוב שזה יקר, סימן שיש לך יותר מידי היפו-אים. ואם אכן זה המצב, עדיף שתטפלי במקור הבעיה, ולא בסימפטום...

סיבי2

New member
גלוקוז-המשך שיחה

תודה לחברים. בהנחה שאני אדם בוגר ושפוי ויודעת מה המצב...אני חוזרת לשאלה האם יש תחליף נוזלי זול יותר שמוציא ממצב היפו ?

"אדם בוגר ושפוי ויודעת מה המצב"

איננו תנאי מספיק במאה ה-21 לשום מעשה או פעולה. מקווה שלא אדרש לדוגמאות. אם הטיפול בהיפויים חייב להיות ע"י גלוקוז טהור, האם ניסית "זריקות גלוקוז"? נראה לי שהרופא בקופת חולים יכול לרשום לך.

IrisPeleg

New member
זה למצב של איבוד הכרה

א. זה לא גלוקוז אלא גלוקגון. זה גורם לכבד לפרק גליקוגן או שומנים לגלוקוז (מה שיותר זמין). ב. השאלה היתה לגבי גלוקוז ששותים בצורה אקטיבית ולא על מצב של אבדן הכרה.

Assaf Feldman

New member
גלוקוז והיפו

טבליות/משקה גלוקוז הן הדרך הטובה ביותר לצאת מהיפו, על ידי השימוש בהם אפשר לצאת מההיפו בצורה מדודה ומדוייקת ולא להגיע לערכים גבוהים לאחר מכן. אני אישית משתמש רק בטבליות גלוקוז למטרה זו ולא חושב שזה מעיד על בעייה כלשהי.

צריך מרשם עבור הטבליות?

או שאני פשוט ניגשת לבית המרקחת? יש לי רק זריקות גלוקוגן, בהיפו "רגיל" אני משתמשת בפרוסת לחם מלא עם דבש או ריבה. אם הטבליות טובות יותר לדעתכם אז זה מענין גם אותי...

Assaf Feldman

New member
ממש לא צריך מרשם

היי אופוסום יש כמעט בכל בית מרקחת. כשאת אוכלת לחם דבש וכאלה ההיפו אמנם נבלם, אבל מכיוון שחלק מהפחמימות שאכלת מתפרקות לאט (גם אלה מהדבש) שעה שעתיים לאחר מכן הסוכר עלול לעלות מעבר למה שרצית. כתבתי על זה גם פוסט בבלוג שלי, איך אני מתמודד עם ירידות סוכר - קישור כאן

גלוקוז ומה שמסביב

הכי זול זה לקנות סוכר ענבים (נמכר בכל חנויות הטבע), לשקול כמות מדודה שמתאימה ל-15 גר פחמימות, להוסיף מים ולמלא בקבוקונים קטנים. היתרון זול, אין חומרים משמרים צבע וכו'. החסרון מצריך התעסקות ואין לי מושג כמה זמן זה ישמר. גלוקוז הוא חד סוכר וככזה הוא מאפשר טיפול מהיר בהיפו ולא גורם להשמנה, בניגוד לכל שאר הדברים ה"טעימים" שמכילים סוכרוז שהוא דו סוכר ולכן מתפרק לאט יותר. הבא בתור בטיפול זמין מהיר ומונע השמנה הוא דבש, אותו אפשר גם למרוח על החניכיים במקרה של אבדן הכרה, שאין גלוקגון באיזור. זה היתרון הגדול שלו, החיסרון שזה מאוד בעייתי במבחינת "כימות", כלומר כמה בדיוק זה 15 גר. קשה מאוד לבלוע כפית או יותר של דבש, ללא תוספות. וברגע שאנחנו מוסיפים לחם או כל דבר אחר, אנחנו מאיטים את הספיגה ומוסיפים להיקף המותניים. אח"כ באים כל המיצים הממותקים, שהחיסרונות שלהם כבר ברורים אבל היתרון שזה פחות מונע השמנה ויותר מהיר משאר מתוקים. הכי גרוע זה הזלילה כתוצאה מהיפו - אוכלים ואוכלים והסוכר לא ממהר לעלות ואז אוכלים עוד ובסוף מגיעים ל200 ונותנים אינסולין ונופלים חזרה להיפו
מבחינת מחירים של הגלוקוז התעשיתי מה שמצאתי ברשת: טלפארמה מוכר את הבקבוקונים ב- 11.48 ש"ח והטבליות ב-10 ש"ח, עלות משלוח 25ש"ח מעל 220ש"ח משלוח חינם. גפן מדיקל לא מפרסם מחירים - אפשר להתקשר לברר אפשר לקנות שפופרות של גלוקוג'ל, זו שפופרת של ג'ל גלוקוז, 15 גרם מצאתי שוב של טלאפמה מאתר של זאפ ב34 ש"ח ל-3 חבילות + 25 ש"ח דמי משלוח. אני יודעת שאפשר למצוא גם בבתי המרקת זה בטח מעט יותר זול אבל אני מניחה שסד"ג זהה אבל חוסכים את עלות המשלוח. היתרון של הגלוקוז התעשייתי זמין ונוח והכמות כבר מדודה- החיסרון יקר ומוסיפים לו כל מיני חומרים שאלוהים יודע מהם.

סיבי2

New member
השושן הצחור את מקסימה ו........

ונהדרת...עשית בשבילי איסוף חומר יסודי עם הסברים מצויינים........המסקנה שלי -סוכר ענבים עושה את העבודה כמו הגלוקוז הנוזלי והטבליות......תודה לך ושבוע טוב !

אני לוקח כפית סוכר

כדי לצאת מהיפו אני לוקח כפית סוכר. נכון שהוא מעט איטי יותר מגלוקוז, אבל עדיין מספיק מהיר. הוא זמין בכל מקום, לא צריך לקנות דברים מיוחדים בחנויות מיוחדות, אפשר לשתות אותו בכוס תה (או קפה), והוא עושה את העבודה, באחריות! ראו בהודעות נבחרות של הפורום הודעה די ישנה שלי, אבל עדיין רלבנטית כאילו נכתבה אתמול "איך לצאת מהיפו" - כאן. גלעד

בהיפו אני שותה כוסית קולה רגילה (לא דיאט).

מקסימום 5 דקות וההיפו נעלם. יהודה

למעלה