ג'לטין בעוגת גבינה ללא לקטוז
שלום לכולם
הבת שלי רגישה ללקטוז. מצאתי מתכון לעוגת "גבינה" פירורים טעימה מאד אבל צריך לשמור אותה במקפיא כי אחרת המילוי נהיה קצת נוזלי. הבעיה שבמקפיא התחתית נהיית קשה וקשה לחתוך את העוגה.
רציתי לשאול אם מישהו יכול לומר לי אם אפשר להשתמש בג'לטין או כל מייצב אחר למילוי (והוראות איך ובאיזו כמות להשתמש) כך שאפשר יהיה לשמור את העוגה במקרר. להלן החומרים למילוי "הגבינה":
כוס חלב סויה או חלב צמחי אחר
מיכל שמנת מתוקה צמחית
שקית אבקת אינסטנט פודינג
תודה רבה מראש
שלום לכולם
הבת שלי רגישה ללקטוז. מצאתי מתכון לעוגת "גבינה" פירורים טעימה מאד אבל צריך לשמור אותה במקפיא כי אחרת המילוי נהיה קצת נוזלי. הבעיה שבמקפיא התחתית נהיית קשה וקשה לחתוך את העוגה.
רציתי לשאול אם מישהו יכול לומר לי אם אפשר להשתמש בג'לטין או כל מייצב אחר למילוי (והוראות איך ובאיזו כמות להשתמש) כך שאפשר יהיה לשמור את העוגה במקרר. להלן החומרים למילוי "הגבינה":
כוס חלב סויה או חלב צמחי אחר
מיכל שמנת מתוקה צמחית
שקית אבקת אינסטנט פודינג
תודה רבה מראש