CallMeCavanaugh
New member
ג'לטין - כמויות?
אני רוצה להכין עוגה שתהיה עשויה משכבות של מוס, בשביל שתהיה מעט יותר מוצקה והשכבות לא יימרחו אחת לתוך השניה בזמן החיתוך אני רוצה להוסיף ג'לטין. נשאלת השאלה - איך יודעים כמה ג'לטין להוסיף כדי שהתוצאה תהיה יציבה אבל לא גוש ג'לי?
אני רוצה להכין עוגה שתהיה עשויה משכבות של מוס, בשביל שתהיה מעט יותר מוצקה והשכבות לא יימרחו אחת לתוך השניה בזמן החיתוך אני רוצה להוסיף ג'לטין. נשאלת השאלה - איך יודעים כמה ג'לטין להוסיף כדי שהתוצאה תהיה יציבה אבל לא גוש ג'לי?