גליגליגליגליגלי

גליגליגליגליגלי../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif

לגלי יש יומולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב!!!!!!!!!!!! כוסיט שלי!!!!!!!!!!!!!!!!! המוןהמוןהמון אושר ובריאות וכל מה שרק תרצי! שכל משאלותיך יתגשמו ויהיה לך רק טוב~!!!~!~!~!~!~! תמשיכי להיות כוסיט ואדם טוב וחמוד ונחמד כמו שאת 33333333333333333333333333333333333> את יודעת שאני אוהבת אותך ושאת חברתי הטובה ביותר נכון? 333333333333333> יומולדת 16 שמח!!!!!!!! את כזאת גדולה ובוגרת כבר ;ם; איך שהזמן חולף >; ניפגש מחר DDDDDDDD= הרבהרבהרבהרבהרבהרבה גלידות רבות קומות וטעמים!!!!! 33333333333333333333333> ולן 3=

Mana Sama

New member
מזלטוב בישיטטט 333333>

עד המון מספרים כאלה שמציינים גיל =P שיהיה לך את כל הטוב שבעולם,שתצליחי בכל [גם אם זה ג'אגלינג על תלת אופן עם מקלות ארטיק] וכזה,תכייחי הרבה,זה בריא :} וכמובן אנימה,מנגה,יאוי אנג סטאף~ אה! ואורגיית ציצים~! XD לאב יו בובע 3333>

shaoran li

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo49.gif

עד 1241 אם יאוי שונן איי ושוג'ו איי והמון בישים

NoAmItA ChAn

New member
אני רציתי לפתוח 2#$?!@#?<%~@?$%

גלי, אהובתי, שיהיה לך מלא מלא מלא אהבה, אושר, יושר, כושר, בריאות, עושר והצלחה לאן שתפני!1 עד 1527856781235 או עד מתי שתרצי 3> המון ברכות, מזל"טים ושאר הדברים 3> (נראה לך שזאת הברכה? P: חכי חכי, הברכה המושקעת יותר תגיע בקרוב~!)

talsh2

New member
מזל - טוב ! ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

! המון אושר, בריאות, אהבה והצלחה בחלומותייך ובאשר תפני.

../images/Emo15.gif האיחור לא באשמתי!

גלי! אמג! יומולדת שמח! ;; אני מתה עלייך, האיחור לא באשמתי, הייתי אתמול בעונש והיה אסורה לי להתקרב למחשב! ואני מתגעגעת אלייך! אז, חיים מאושרים וברכות וכל השיט הזה, את יודעת למה אני מתכוונת! רק אל תשתני אפילו טיפה! הבה נצרח ביחד "אמאאאאאאא הוא לקח לי את כל התחבושתתתתתתתתת" וגם "מי שם?" "מתרימים" "אני אף פעם לא אומר לא למתרימים. למתרימים ולפיצה!" ושתדעי שאת תמיד "מספר אחד בארץ! שאם במקרה היא נסעה לכנס, היא מספר אחד בכנס!" אוהבת אותך המונהמון! *מוחצת אותך* ואל תתני לדולפין הפרוותי להפחיד אותך!

סגגג

XDDDD את עוד זוכרת את הדולפין?! אומג.... עברו שנתיים מאז.... אבל עמית הפסיק להשתמש בדולפין... למרות שהיא הזהירה שהיא תמיד יכולה להשתמש בו שוב Oס תודה ניצנע ^_^

למעלה