שם מקורי 19
Member
גלידה ללא מכונה וחלב מרוכז פחות מתוק?
היי,
הכנתי גלידה ביתית ללא מכונה במתכון שמצאתי באינטרנט. בגדול, מאד פשוט: מקציפים שני מיכלים שמנת מתוקה, מוסיפים קופסה אחת של חלב מרוכז, טעמים רצויים, מקציפים שוב, ומקפיאים.
השומן והסוכר שומרים על מרקם טוב ללא קרח.
עד כאן טוב ויפה, וגם יצא לא רע.
אבל -- יצא נורא - אבל *נורא* מתוק.
אני תוהה אם יש משהו לשנות לפעמים הבאות.
חשבתי לשנות את היחסים - יותר שמנת, פחות חלב מרוכז, אבל גם השמנת די מתוקה, לא בטוח שיעזור.
חשבתי גם להכין חלב מרוכז בעצמי, אבל כל המתכונים שמצאתי מדברים על 400-500 גרם סוכר ל1 ליטר חלב, אז עודף המתיקות הזה ישאר.
אם יש רעיונות, אשמח לשמוע.
תודה!
היי,
הכנתי גלידה ביתית ללא מכונה במתכון שמצאתי באינטרנט. בגדול, מאד פשוט: מקציפים שני מיכלים שמנת מתוקה, מוסיפים קופסה אחת של חלב מרוכז, טעמים רצויים, מקציפים שוב, ומקפיאים.
השומן והסוכר שומרים על מרקם טוב ללא קרח.
עד כאן טוב ויפה, וגם יצא לא רע.
אבל -- יצא נורא - אבל *נורא* מתוק.
אני תוהה אם יש משהו לשנות לפעמים הבאות.
חשבתי לשנות את היחסים - יותר שמנת, פחות חלב מרוכז, אבל גם השמנת די מתוקה, לא בטוח שיעזור.
חשבתי גם להכין חלב מרוכז בעצמי, אבל כל המתכונים שמצאתי מדברים על 400-500 גרם סוכר ל1 ליטר חלב, אז עודף המתיקות הזה ישאר.
אם יש רעיונות, אשמח לשמוע.
תודה!