ידידותי לסביבה88
New member
גלידה תעשייתית לעומת גלידה של גלידריה
אני אוכל גלידה גם בחורף למרות שאני לא מתלהב מזה באותה מידה כמו בקיץ
לטעמי בגלידת וניל ובגלידת אגוזים אין כול כך הבדל בין גלידה תעשייתית לגלידה של גלידריה
לעומת זאת בגלידת פיסטוק ההבדל הוא יותר מהבדל של שמיים וארץ.. זה הבדל של 180 מעלות
בגלידת פיסטוק תעשייתית יש טעם לוואי ממש איום ונורא וגם לא עושים את זה באמת מפיסטוקים
בגלידת פיסטוק של גלידריה הטעם טוב מאוד
דרך אגב פעם לפני 8 שנים גם גלידת פיסטוק תעשייתית היתה מעולה
אני לא יודע מה הסיבה לשינוי הקיצוני הזה.. אולי היום יש משו שמוסיפים לגלידה הזו שגורם לטעם המחריד
אני אוכל גלידה גם בחורף למרות שאני לא מתלהב מזה באותה מידה כמו בקיץ
לטעמי בגלידת וניל ובגלידת אגוזים אין כול כך הבדל בין גלידה תעשייתית לגלידה של גלידריה
לעומת זאת בגלידת פיסטוק ההבדל הוא יותר מהבדל של שמיים וארץ.. זה הבדל של 180 מעלות
בגלידת פיסטוק תעשייתית יש טעם לוואי ממש איום ונורא וגם לא עושים את זה באמת מפיסטוקים
בגלידת פיסטוק של גלידריה הטעם טוב מאוד
דרך אגב פעם לפני 8 שנים גם גלידת פיסטוק תעשייתית היתה מעולה
אני לא יודע מה הסיבה לשינוי הקיצוני הזה.. אולי היום יש משו שמוסיפים לגלידה הזו שגורם לטעם המחריד