גלידה GFCFSF מי יכול להמליץ?

אמא120

New member
גלידה GFCFSF מי יכול להמליץ?

ראשית תודה על כל התשובות לגבי סוכריות וכו'. בימות הקיץ קשה לפשוש שלי במיוחד למראה כל הזאטוטים האחרים אוכלים גלידה ולנו, כמובן, אסור - האם אתם מכירים גלידות טעימות GFCFSF ? בני לא אוהב סורבה (לא סובל טעם ומרקם של כל פרי שהוא וחבל לי מאד) , רוב הגלידות הפרווה מכילות סויה וגם חומרים מתחלבים, כמובן שאין מידע על גלוטן. ושאלה למתמצאים לתלמה או לתמי - אם בכל זאת אתן לו גלידה פרווה ע סויה פעם בשבוע האם זה פוגע בדיאטה? אני מדגישה שהדיאטה מאד חשובה לנו ומקודשת כי היא מאד עוזרת עם בעיות העיכול של הפשוש. יש למלצות על חברות מסוימות ? ארטיקים ? גלידות פרווה? מתכונים תודה ...

אנחנו אוכלים סורבה ברד עם פרי וגם סויה לפעמים

והמתכון של הברד הוא הכי מוצלח- נעשה בתוך בלנדר מזכוכית שטוחן היטב קוביות קרח בגדלים שונים. מכניסים פרי כמו בננות\אבטיח\מלון או כל פרי קייץ מתאים, מוסיפים קרח עד למעלה ומוזגים מיץ כי חייבים נוזלים. אפשר חלב קוקוס או חלב אורז אם רוצים מרקם עשיר. אני אוהבת מאד עם מנגו. להמתיק עם סטיביה (או סוכר, אבל עדיף סטיביה של KAL) אפשר להוסיף קצת וניל למי שאוהב. הפרי הכי חשוב
אני קונה גם סורבה וגם גלידה סויה מדי פעם. כשהם רוצים משהו תואם גלידה חלבית. בזמנו היה כאן קרטונים של חלב קוקוס נטו ללא תוספים וחומרים משמרים. היה בקרטונים וגם בפחיות. עשינו הפסקה עם הנ"ל כדי שלא תיווצר אלרגיה, בעקבות כמה ילדים שהראו פה אלרגיה לקוקוס.

razgalili

New member
אפשר להכין גלידה מעולה

עם מכונת גלידה (ואם חייבים, אז בלי מכונה אפשר גם) בשימוש בחלב קוקוס, ממתיק כמו סטביה.

אמא120

New member
תודה רז עוד שאלה

החלב קוקוס היחידי שאני מוצאת בישראל הוא מתוצרת תאילנד ומלא בחומרים משמרים - האם מישהו מכיר חלב קוקוס טבעי יותר שאפשר לרכוש בארץ?

למעלה