גלידות בארה''ב - שאלה

שבע22

New member
גלידות בארה''ב - שאלה

יש כאן מישהו שעבד במכירת גלידות בארצות הברית ויכול לספר לי קצת פרטים אמיתיים. כמה מרוויחים, מה התנאים והאם הוא ממליץ???

kfirse

New member
עבדתי בזה בקיץ לפני שנתיים

עבדתי בעגלות בכריסמס. בפריצת מנעולים. ובאוטו גלידה. הכי גרוע היה בעגלות. בפריצת מנעולים זה כמו היום הכי טוב בכריסמס כל יום. וגם בגלידות היה לא רע בכלל. בגלידות אתה בעצם עצמאי. אתה שוכר את האוטו קונה את הגלידות החטיפים והשתייה ויוצא להסתובב עם האוטו באיזור שהוקצה לך. בד"כ מסתובבים באתרי בנייה, אזורי תעשייה, פארקים ואטרקציות שונות וגם בשכונות. בעקרון זה אחלה כסף אבל זה תלוי באיזור שהוקצה לך. אם יש מספיק מקומות אטרקטיבים להגיע אליהם עם האוטו. עובדים מהבוקר בערך 10 עד השקיעה. תלוי בך. אני חייב לציין שהבנות שעבדו שם הרוויחו יפה במיוחד. הן היו מסתובבות כמעט רק באתרי בנייה ואזורי תעשייה בלבוש קצרצר (כי "חם") שזה אטרקציה בפני עצמה לפועלים במפעלים ובאתרי בנייה. ובגלל זה בעצם קנו מהן הרבה. לי היה איזור טוב ועשיתי בממוצע 200 דולר כל יום אחרי הוצאות של סחורה ושכירות על האוטו. בין הבנים זה היה הכי גבוה. כל הבנות עשו ככה לפחות. רוב הבנות עשו יותר. אבל זה נכון רק לאיפה שאני עבדתי אולי זה שונה במקומות אחרים. החברה שממנה אתה משכיר את האוטו וקונה את הסחורה אמורה לעזור בסידורי המגורים. עוד משהו הוא שחברות מסוימות דורשות להוציא רשיון נהיגה אמריקאי כדי להתחיל לעבוד. בעקרון אני ממליץ. הרבה יותר כיף וריווחי מהעגלות

נאור82

New member
שאלהלגבי הלוק סמית

היי KFIRSE אני מעוניין גם ליסוע לעבוד בחול איפה עבדתה במנעולים ? איפה כדי אצל מי? וכמה בערך מרוויחים?

kfirse

New member
לוקסמית'

באתר maka.co.il יש פרסום של החברה שאיתה עבדתי. כל מה שכתוב שם נכון. כסף מצויין כל השנה (מינימום מובטח 1500 בשבוע הרוב עושים יותר ואפילו כפול) הם מקבלים רק בנים. כל בחור שרוצה לנסוע לארה"ב הייתי ממליץ ללכת על זה. הכשרה זריזה ומקיפה. וכמעט כל אחד יכול לעשות את זה. צריך להגיע עם כסף כדי לקנות כלי עבודה ,לקנות/לשכור אוטו אמין, ושכ"ד לכמה שבועות. ה"השקעה" הזו חוזרת אלייך מהר מאד ועושים כסף כמו שהאנשים שעובדים בעגלות רק חולמים עליו.

למעלה