גלידות במיוחד לסוכרתיים!

shoval1233

New member
גלידות במיוחד לסוכרתיים!

שלום לכולם,
אני רוצה להציע לכם להסתכל באתר הבא, שמוכר גלידות בוטיק שמותאמות במיוחד לסוכרתיים!
http://amessica3.wix.com/amessica
בתמונה המצורפת ניתן לראות גלידה מותאמת לסוכרתיים במיוחד.
בתיאבון!

 

tulkin

New member
אזהרה! אני תוהה מה אותו שף מבין בסוכרת...

עושה רושם שלא הרבה. בכל מקרה, אין רשימת מרכיבים וערכים תזונתיים, ולכן אני ממליץ לסוכרתיים להיזהר מאד, ולהימנע מקניית הגלידה.
&nbsp
 

shoval1233

New member
השף מבין בסוכרת

השף מבין בסוכרת ולא היה מוכר מציג את הגלידות כמתאימות לסוכרתיים אם לא היו כאלה!
לפני שאתה ממהר להזהיר ולהפחיד תבדוק ותברר!
לא רק שהשף מבין בסוכרת, אימו מתמודדת עם המחלה, אז תשקול את מילותיך לפני שאתה מדבר ככה!
המתכונים של הגלידה עברו המון שינויים כדי להגיע למתכון שהוא גם טעים וגם מתאים לסוכרתיים.
זה שהגלידה מתאימה לסוכרתיים, זה לא אומר שאפשר לאכול קופסא שלמה, כל דבר במידה.
לכן, אם אינך מבין או יודע באמת על מה אתה מדבר, עדיף שלא תגיב, ואם אתה רוצה רשימה מפורטת של המרכיבים, אתה מוזמן לבקש במייל ואחר כך לקבל את הרושם שלך.
המשך יום טוב.
 

tulkin

New member
ועוד הערה...

ראשית, ראה הערתי למטה - כאמור עם הוספת פירוט על מרכיבים וערכים תזונתיים, אשמח לחזור בי מטענותי.
&nbsp
אבל רוצה להוסיף עוד דבר, בעניין שיווק:
החשדנות שלי גבוהה כשבאים לפורום עם כותרת מפוצצת (ועם סימן קריאה), מעט מאד הסברים ולינק לאתר. כשהאתר עצמו מספק מעט מאד פרטים. קשה לי להאמין לדבר כזה. אנחנו רואים את זה בפורום כאן חדשות לבקרים, וכולנו פיתחנו רתיעה מהצהרות בומבסטיות שאינן מלוות בפרטים "בוני אמון". מעבר לרשימת המרכיבים, שהיא פרט בונה אמון בסיסי והכרחי כשמדובר במזון לסוכרתיים, אני חושב שגם שם היה עוזר. כן, בכל האתר שמו של השף הגדול אינו מופיע. ממי הוא מסתתר?
&nbsp
לשם השוואה, ראה למשל את חנות הבשר שממנה אני כבר מת להזמין בשר, איך כל הפרטים מופיעים: מי האיש, מה הוא עושה, תמונה, פרטי התקשרות, איך הוא מכין את המזון, ממה הוא מורכב וכו'. מעורר הרבה אמון. שום דבר לא מסתתר מאחורי "תתקשרו אלינו". הכל מופיע באתר. שווה ללכת בעקבותיו. helgawurst.co.il
 

shoval1233

New member
תגובה להערתך

ראשית כל,
מצורף מספר טלפון, כך שהשף לא מסתתר ואף פרסם את מספר הטלפון האישי שלו כדי שיוכל לענות לכל פניה ולכל שאלה.
אם היה רוצה להסתתר, היה בוחר לפתוח מייל בדוי.
אתה מאוד חשדן, במקום לעודד כזה טרנד ששפים יפנו לתחום בו מתחשבים בחולי סוכרת ועומלים רבות בכדי להגיע למתכון מנצח עבורם, אתה יודע רק לבחון ב10 עיניים את האתר והופך כל דבר למחשיד, בסופו של היום, אף אחד לא הכריח אותך לקנות, בסך הכל מודעה עבור אלו שכן רוצים להתרשם ואפילו רק לשאול שאלות.
המשך יום טוב.
 

shoval1233

New member
רצוי לציין

האתר עלה רק אתמול, כך שאתה יכול לגלות קצת הבנה.
פרטים נוספים יעולו בהמשך ויותר מידע יפורט באתר.
תודה על הביקורת הבונה, והמשך יום טוב.
 

tulkin

New member
לא רק שאני מגלה הבנה, אני גם מנסה לעזור

בעצות קונסטרוקטיביות.
אני אשמח לעזור ולעודד אנשים לייצר אוכל טוב דל בפחמימות. חסר כזה. אבל הציפיות ה"אתיות" שלי הן גבוהות, וכוללות כתנאי בסיסי הזדהות שמית.

לעולם אינני מתקשר לאנשים שאינני יודע את שמם או את תפקידם בארגון שאני יודע את שמו ומטרתו.

ועוד המלצה שיווקית טובה (אם כי יותר טכנית), תעזבו מהר את פלטפורמת וויקס. ותקימו אתר עצמאי, עם דומיין פרטי שלכם. זה לא נראה טוב. זה לא משדר אמינות (ואמינות היא שם המשחק. אם אתם לא מצליחים לעורר אמון - אף אחד לא יקנה אצלכם). זה לא משדר רצינות ומקצועיות.
 

shoval1233

New member
לבסוף תודה

אני מודה לך על ההערות הבונות והן ייושמו באתר, אמרת דברים נכונים, והאמון של הלקוח חשוב מאוד.
שבת שלום.
 

שרון 4950

New member
יופי של אתר שיהיה לכם בהצלחה, וגם שאלה,,

האם ההמתקה של הגלידות בתחליף סוכר כמו סורביטול/סטיוויה
או שההמתקב מסוכר פירות ?
 

shoval1233

New member
דבר נוסף...

כתגובה להערתך, באתר יתווספו רשימת המרכיבים, כדי שלפני שתקפוץ להסיק מסקנות, תדע קצת על מה אתה מדבר, כי עושה רושם שאתה לא יודע.
 

shoval1233

New member
ממדי איכות

מדדי האיכות שלנו
אנו מפתחים את הגלידות שלנו לפי מדדי איכות הגלידה של Tate & Lyle Food Systems כלהלן:
קרמיות (Creaminess) - מרקם הגלידה צריך להיות אוורירי ורך, עשיר ונימוח בפה.
טעם (Flavor) – שימור הטעם הטבעי של הגלידה או של הפרי חשוב במיוחד בגלידות סורבט\שרבט.
קרחוניות (Iciness) – כמות גבישי הקרח בגלידה אמורה להיות בלתי מורגשת.
יכולת הגשה (Scoopability) – יכולת מזיגת הגלידה מהאריזה.
המסה (Melting) – הדרך בה הגלידה נמסה משפיעה על המראה שלה.

מדדי איכות נוספים של צוקר שף הינם
פחמימות\סוכרים – כמות הפחמימות\סוכרים בגלידה צריכה להיות נמוכה מ 15 גרם פחמימות\סוכרים ל – 100 גרם גלידה.
קצב עליית סוכר בדם – רצוי שקצב עליית הסוכר בדם יהא איטי ככל האפשר.
 

shoval1233

New member
מרכיבים

תודה רבה!
אין תמצית תירס, ובגלידות אין פירות (חוץ מהסורבה וכו').
הגלידות נעשות לפי בקשת הלקוח לכן לא יהיה בגלידה מרכיבים שהלקוח לא מעוניין.
נוסיף לאתר פירוט של המרכיבים.
שבת שלום!
 

tulkin

New member
ראשית תודה.

אני אשמח לקרוא את המרכיבים ואשמח מאד לצרוך גלידה כזו אם היא מתאימה לי.
מצד שני, אם השף מבין בסוכרת הוא יודע מן הסתם שיש לסוכרתיים צורך עז בלדעת ממה מורכב מזונם ובפרט כמה פחמימות יש בו - ולכן מפתיע שלא חשב על פירוט המרכיבים מלכתחילה.
אם מתוך הדיון הזה יצורף המידע הנ"ל לאתר ויתגלה כאמין ומפורט מספיק, אשמח לחזור בי מה"האשמות" שלי, ואף להמליץ לחברי לקנות את הגלידה. אני מודה ש15גרם פחמימות למ100גרם זה הרבה מדי בשבילי, וגם העובדה שזה מכיל דבש וכד' נשמעת לי מוזרה למדי, אבל מה אני מבין שכל אחד יעשה את החשבון שלו מה מתאים לו.
&nbsp
 

shoval1233

New member
תגובה

האתר עלה רק אתמול, ולכן הגיוני שלא הכל מושלם ושיש עוד מה לשפר.
כמובן שהאתר יעודכן והמרכיבים יפורטו.
החששות שלך מובנות אך כל הרעיון היה להתחשב בחולי הסוכרת שלא יכולים להרשות לעצמם לאכול מתוקים, ולמצוא עבורם מתכון.
נוסף לכך, הגלידות נעשות בהכנה ביתית ולכן יש שליטה מלאה בכמויות ולכן להפחית כמויות ולשנות זה לא בעיה.
בתודה מראש ושבת שלום!
 
למעלה