גלידת הפרי העונתית.
הקיץ שלנו מבורך בפירות רבים,אך לצערנו בגלל מזג האויר חיי המדף שלהם קצרים. כמי שאוכלת,חיה ושבעה מפירות, הנה מתכון להכנת גלידת פרי נפלאה וקלה להכנה. פרי הבננה מבשיל תוך יום או לפחות מתרכך מהר, והילדים או חלק מאתנו הבוגרים זורקים לפח. אז לא,כי יש באפשרותנו להנות לאחר שנקלפהו,נחלקו לשלשה חלקים ונקפיאהו במקפיא. אני ממליצה להקפיא בדרך זו מ'ס בננות. לאחר שקפאו לטוחנם במיקסר [מגי'מיקס]עד עשר דקות. כתזונאית ,אני מוסיפה ,לקראת סוף טחינת הבננות,את תבלין ה "חוו'יג' קפה"של התימנים,עד עשרה אגוזים [שקדים או פקאנים טריים] אצת - ים לחוסן כולל [אני ממליצה בחום על ספירולינה],מ'ס תמרים ולהנות ממעדן גלידתי איכותי. כך מיחזרנו ואפילו נהנינו מהתוצאה. בתיאבון.
הקיץ שלנו מבורך בפירות רבים,אך לצערנו בגלל מזג האויר חיי המדף שלהם קצרים. כמי שאוכלת,חיה ושבעה מפירות, הנה מתכון להכנת גלידת פרי נפלאה וקלה להכנה. פרי הבננה מבשיל תוך יום או לפחות מתרכך מהר, והילדים או חלק מאתנו הבוגרים זורקים לפח. אז לא,כי יש באפשרותנו להנות לאחר שנקלפהו,נחלקו לשלשה חלקים ונקפיאהו במקפיא. אני ממליצה להקפיא בדרך זו מ'ס בננות. לאחר שקפאו לטוחנם במיקסר [מגי'מיקס]עד עשר דקות. כתזונאית ,אני מוסיפה ,לקראת סוף טחינת הבננות,את תבלין ה "חוו'יג' קפה"של התימנים,עד עשרה אגוזים [שקדים או פקאנים טריים] אצת - ים לחוסן כולל [אני ממליצה בחום על ספירולינה],מ'ס תמרים ולהנות ממעדן גלידתי איכותי. כך מיחזרנו ואפילו נהנינו מהתוצאה. בתיאבון.