גלידת שף ב-
אנשים

../images/Emo6.gif תחרות 'שמח בקמפוס'

לרגל הקיץ המתקרב ובא, אתר תפוז אנשים וארלקינו גלידת שף מזמינים אתכם להשתתף בתחרות מרעננת ועליזה במיוחד! נחרתם במהלך השיעור
חשבתם שהמרצה מנסה להתחיל אתכם
איבדתם את עבודת הגמר בחצר
אתם מוזמנים לספר לנו על חוויה משעשעת / מצחיקה / הזויה שעברה עליכם בקמפוס ואולי תזכו במארזי גלידה לסטודנטים במשך חצי שנה מתנת ארלקינו |הדגשגלידת שף (כלומר, שובר שבועי, בטווח זמן של חצי שנה, לקלקר בנפח 750 מ"ל) ארלקינו היא גלידת שף. את הגלידה אנחנו מכינים ממש כאן מתערובת של חלב טרי, שמנת טרייה ותוספות יחודיות ונפלאות – פירות ומרקחות פרי, שוקולד משובח, מקלות וניל, אגוזים, פיסטוקים, צנוברים, תבלינים, יין מרלו, ויסקי, וודקה, קפה אספרסו והרבה כיף, שמחה, חברות ואהבה. סניפים: - דיזנגוף 267 פינת רחוב ירמיהו, תל אביב 9400083- 077 - מחלף ינאי, מתחם תחנת הדלק פז, כביש החוף 8664390 – 09 בהצלחה לתקנון התחרות

slking

New member
תחרות שמח בקמפוס

חבר'ה תפסיקו להיות יבשים!!! קדימה להשתתף בתחרות

אני והכלבלב - סיפור אהבה

לא מזמן בהפסקה, התקרב אלי כלבלב מתוק, הבאתי לו קצת שאריות מהנקניק ואני וידיד שלי השתעשענו איתו. לאחר תום ההפסקה, הלכתי לכיוון השיער והוא הזדנב אחריי! ניסיתי להבהיר לו כי בשלב הזה של יחסנו קשר תלותי לא ילך, אך הוא סירב להבין ולא הסכים לעזוב אותי לרגע. הוא נכנס לכיתה! התחבא... עד שהמרצה הבן כל... תפס אותו, צווח עליי, והבהיר שאני לא מצחיקה. מאז ,אגב, אנחנו ביחד. אני והכלכלב. עברתי חוג...

AviL cs

New member
2 סיפורים מצחיקים שקשורים לגיל שלי...

סיפור ראשון: בקיץ כשהייתי בשנה ב' היה לי קורס עם חבר'ה משנה ג' גמיש (אני במסלול רגיל). בחורה אחת כעסה עליי באחד השיעורים והתחילה לומר לי כל מיני דברים, בן היתר היא שאלה אותי אם אני בן 14 או 15 והתחילה קצת להתייחס אליי כמו אל ילד קטן אותו שיעור (לא זוכר במדוייק מה היה, יש לי עומס מרוב עבודות שקיבלתי לחופשה
) סיפור שני: השנה התחלתי לתרגל סטודנטים שנה ב', באחד התרגולים בתחילת הסמסטר הזה יצא לי לדבר איתם על כל מיני דברים, בין היתר אחד מהם אמר שאני נראה בערך בן 27, אך כשסיפרתי להם שאני רק עוד מעט אהיה בן 22 הם קצת קיבלו שוק, אחרי זה כשסיפרתי להם שאחד המתרגלים שלהם מסמסטר קודם רק בן 18 (מהמצויינוער) הם בכלל השתגעו... Fin.

RobinzonK

New member
אין לי ממש סיפור...

אבל רק רציתי לציין שארלקינו אחת הגלידות... כדאי להשתתף בתחרות.

g s x

New member
צבע חדש ...

באחד מהימים שלפני חופש פסח יושבים אני וחבריי בשיעור מסויים, כאשר המרצה מחליט לבצע הדגמה לנושא באמצעות ציור אשר אותו הוא תוחם לדבריו בצבע " קחול " ( לא כחול כמו BLUE אלא KAHUL ) ואע"פ שתוקן באותו השיעור בדבר המשמעות הנכונה של הצבע שיעור הבא נתקלנו שוב בתופעה ובצבע החדש. ואז כמובן הבנו שנו אין מה לעשות וצבעים חדשים ימשיכו לצוץ בעולם...

00mop00

New member
אז מה יום הולדת אה ?

טוב,אז הנה הגעתי ללימודים בידיעה המרגיעה שלא הרבה יודעים על היום הולדת שלי,התיישבתי לי בנחת בשורות האחרונות של הכיתה ליד החברים שלי ,השיעור משעמם והתחלתי לנסות להשתלט על העיניים שניסו להסגר.. עבר כמה זמן,בערך חצי שעה ,והגיעה חברה שלי ,והתיישבה לידי כהרגלה ,לא אמרה לי מזל טוב כלום,אבל התחילה לבהות ולחייך אליי בצורה מוזרה (איתה זה תמיד סיבה לדאגה :) ) אז עברו כמה דקות,פתאום משום מה היא התחילה להצביע בפרעות ולקרוא למרצה,ואללה חשבתי שיש לה שאלה,אז חשבתי ,אבל לא ,הבחורה החליטה להכריז שיש לי יום הולדת,אז ואללה חשבתי שאולי תבוא חשפנית,שהיא תקפוץ מעוגה ,שנקבל שיעור חופשי אבל לאאא...כשחשבתי שגרוע מזה לא יכול להיות,אז היא באמת הפתיעה ,והחליטה לארגן את כל הכיתה לשיר לי בציבור,ומה לא,כשהיא מחזיקה מצלמה,פתאום היא גם שלפה לחמניה עם שוקולד וזיקוק(שעד היום אין לי מושג איך היא הצליחה לשלוף בכזאת מהירות עם יד אחד),והכל בגלל שאני ידוע כחובב מטבח המכון (אמא עצלנית אמרנו?). בכל מקרה,באותן שניות ארוכות שנראו כמו נצח רציתי להרביץ לה,ולמרות שכל המשך היום אנשים שאני אפילו לא מכיר בירכו אותי ,עדיין,חייב לציין שזה היה מאוד יצרתי ומושקע :) השנה,השנה כבר למדתי את הלקח,ואני אדע להגיע רק בסוף היום,או אולי שבוע אחריי..מה שיותר בטוח :)

המממ.. מקרה מצחיק שקרה לי

הגעתי יום אחד למכללה וחתול אשפתות חמוד שהסתובב בחצר נדבק אליי. מה זה נדבק? פשוט לא עזב! בהתחלה חשבתי שזה חמוד אבל לא הצלחתי להעיף אותו ממני, הוא פשוט לא הניח לי. (אולי זה היה ריח הסלאמי שבתיק שלי.
) מפה לשם, הגיע זמן השיעור והחתול - בעקבותיי! נכנס לכיתה וממשיך להתחכך בתיק שלי. כולם עושים לו קוצי מוצי והכל, אבל כבר לא נעים! לקחתי והוצאתי אותו החוצה. כמובן שאיך שהמרצה נכנס לכיתה - הוא נכנס בעקבותיו וישר חזר אליי... הסמקתי קשות. ניסיתי לתפוס אותו ולהוציא אותו החוצה אבל הוא ברח והתחיל להסתובב בין התלמידים, שכמובן נקרעו מצחוק. גם אחרי שתפסתי אותו והוצאתי החוצה - הוא המשיך ליילל לו בחוץ כמו מוכה גורל, ואני רק רוצה למות מהבושה. אחח, לא אשכח את זה לעולם.

Vאולטה

New member
זו היתה יכולה להיות פאדיחה יותר רצינית...

אם לא הייתי מצליחה להתאפק
השלפוחית שלי די רגישה, וזה היה יום לימודים ארוך, גם המזגן דלק וכולי קפאתי וזה לא ממש עזר לשלפוחית שלי, לקראת הצהריים כבר החלפתי צבעים (לא ברור לי למה לא הלכתי כל הזמן הזה לשירותים) בכל מקרה, כמעט הגעתי למצב שהשתנתי בשיעור לעיני כולם, אז טסתי בהיסטריה לשירותים והשתחררתי...

slking

New member
סיפור השולחן

כידוע ישנם בעלי התאמות מיוחדות שרשאים להיבחן עם שולחן שאותו הם צריכים לדאוג לארגן לעצמם ביום הבחינה יום אחד מגיע מישהו ומתחיל להתלונן שהוא אמור לקבל שולחן ואין שולחן ומה עושים... פתאום הוא קולט אצלנו במחלקה שולחן מיותם, הוא מסתער עליו, מניף אותו מעל הראש ומתחיל לרוץ! מי שראה את התמונה... אחת המזכירות רצה אחריו במסדרון וצועקת עליו והוא רץ עם שולחן מעל הראש! בלתי נשכח

../images/Emo9.gif

לא קרה הדבר הכי נורא שבערך יכול לקרות. למדתי בכיתה עם חבורה של שלושה אנשים מאוד נחמדים וחברותיים, ככה שככל שהשיעורים התקדמו נהיינו ממש חבורה כזו, אבל בקטע חברי לחלוטין, של אחוקים. גם ממש לא נמשכתי לאף אחד מהם. כמה חודשים אחרי שנגמר הקורס והקשר התנתק התחלתי להכנס לצ'אטים של תפוז ולדבר עם אנשים לתוך השעות הקטנות של הלילה. באיזשהו שלב התחלתי לדבר בצורה די תכופה עם מישהו מהצ'אט והשיחות בינינו התמשכו שעות ארוכות ואף עברו למיילים ולמסנג'ר, כשלאורך כל הזמן הזה אנחנו שומרים על חשאיות ומכנים זה את זו בניקים מהצ'אט. ועם הזמן, השיחות קיבלו גוון מאוד מאוד לוהט, ומצאנו את עצמנו בסייברים סוערים.
אחרי חודשיים החלטנו לעשות מעשה ולהפגש בלי לדעת כלום זה על זו - פשוט להיות מופתעים. אז קבענו על ספסל בטיילת - הגעתי מוקדם וחיכיתי לו שם. פתאום אני רואה את אחד מהבחורים שלמדו איתי בקורס מסתובב ברחבה שליד. קראתי לו ואמרתי לו שלום ומה הוא עושה פה והוא אמר שיש לו בליינד דייט. מפה לשם, תוך כדי שיחה.. אתם יכולים לנחש לעצמכם שהבנו די מהר שהוא היה הבחור מהצ'אט. שנינו החלפנו צבעים כמו עגבניות קטנות. המשכנו למלמל כמה מילים של נימוס - והתחפפנו משם כאילו האיזור היה נגוע בדבר. מאז - אני לצ'אטים לא מתקרבת!

QUESTION8

New member
שיר ערש

טוב, המערכת אצלנו מגוונת יש לנו שעתיים עם מרצה מסויים בבוקר, ושעתיים/שנראות פתאום כמו נצח, יותר מאוחר עם אותו מרצה במשך היום. כך שסוף היום,4 שעות אותו נושא. אותו נושא! אותו נושא! :( מתיש, מתיש.. העיניים רוצות להעצם והראש וואי.. עכשיו, למרצה שלנו יש קטע שכשהוא רואה שמאבדים אותו הוא מתיישב על הכיסא ומתחיל לנאום על הקומוניזם אולי , או על ההיסטוריה ומה היה בזמנו עם חיוך גדול ונלהב ושפת גוף אמ..לגמרי לא רגילה.. (מה שלא עוזר לנו ממש להפסיק להתעפץ. אולי להפך בעצם..) בקיצור, כנראה הוא קלט ת'פואנטה והחליט לשנות מדיניות:) לוקח ת'כיסא (כיסא הגאולה שלו) מתיישב עליו ומתחיל במלאכה: מדקלם לנו שיר ברוסית . כן,כן הכל אמת ! וזה משו בסגנון : "היא חושבת שהוא ישן ,הוא חושב שהיא ישנה.." וזה חוזר על עצמו כמה דק' . ואני התעוררתי לתוך זה בבהלה. ספ חלום.. ספק מציאות? רגע, מה ההיגיון שהוא עלה עלינו ועוד אילתר שיר ברוסית? ד"ר עברת לטלפתיה? למי שמכיר את השיר ויודע את הלחן נשמח לשמוע אותו לפני השינה.

erezk9

New member
אגב נודלמן..

איפה יוני, שיספר את מה שקרה לו לפני שבועיים...?? כי אני הייתי שמח לספר, אבל זה לא בדיוק סיפור שלי.

למעלה