גליויות יש אתרים עם דוגמאות????
ח חרוזית1 New member 11/12/13 #5 וואו איזה יופי מגניב. אולי אעשה כמה אז מה כדאי עם קרטון מתחת או בלי גודל 6X4 "זה לא מיניאטורי אבל חמוד.
וואו איזה יופי מגניב. אולי אעשה כמה אז מה כדאי עם קרטון מתחת או בלי גודל 6X4 "זה לא מיניאטורי אבל חמוד.
נ נ אוה New member 11/12/13 #7 את יכולה לעשות עם קרטון או אפילו עם פליזלין רגיל שיקשיח. אגב בקישור שנתתי לך יש כמה גלויות שאני הכנתי
את יכולה לעשות עם קרטון או אפילו עם פליזלין רגיל שיקשיח. אגב בקישור שנתתי לך יש כמה גלויות שאני הכנתי
ח חרוזית1 New member 14/12/13 #9 שמתי לב לכך באמת זה היה מוכר אבל שכחתי לשאול אותך. אני אנסה עם קרטון. כל זמן שלא ראיתי/מיששתי אחד מוכן אין לי מושג איך להכין האם את הרקמה שיש על הגלוייה רוקמים גם על הקרטון? או שמצמידים את הקרטון אחר כך לכיסוי כל הצד האחורי?
שמתי לב לכך באמת זה היה מוכר אבל שכחתי לשאול אותך. אני אנסה עם קרטון. כל זמן שלא ראיתי/מיששתי אחד מוכן אין לי מושג איך להכין האם את הרקמה שיש על הגלוייה רוקמים גם על הקרטון? או שמצמידים את הקרטון אחר כך לכיסוי כל הצד האחורי?
נ נ אוה New member 14/12/13 #10 חיה הקרטון בסוף לפני החיבור לבד האחורי. יש בבלוג שלי הנחיות להכנת גלויות מבד אני חושבת שיעזור לך