גליון ניתוח הוצאות משק בית

sssmeir

New member
גליון ניתוח הוצאות משק בית

שלום, אנו משפחה, זוג ותינוקת. כמעט את כל ההוצאות אנו מבצעים בכרטיס אשראי, ויש פירוט של החיובים. אני מעונין לנתח את ההוצאות למס' קטגוריות עיקריות- לא 15! ולהבין אם אני מחושב ביחס, באחוזים. ובהמשך (אם צריך) לנתח את הקטגוריות, להתייעץ, ולשנות אחוזי צריכה. אשמח להמלצה לקטגוריות/לנושאים? ואיך להכין את הגליון? בברכה,

sssmeir

New member
קטגוריות ראשיות של הוצאות

אפשר לעזור לי בשמות של קטגוריות חשובות? 5,6,7 סיווגים שונים ושל אחוזים בכל קטגוריה מסה"כ ההכנסה נטו חודשי.

piggy bank

New member
אני אנסה

הלבשה והנעלה מגורים (משכנתא, שכ"ד, ביטוחים, ועד בית) תחבורה (חופשי חודשי, דלק, ביטוחים) חשבונות (חשמל, גז) תקשורת (ניידים, אינרטנט, נייחים) ביטוחי בריאות \ פנסיה מקווה שעזרתי.

goldy

New member
פשוט תתחיל לירשום../images/Emo91.gif

בהתחלה יהיה מבולגן, אח"כ מסודר, אח"כ ראשי פרקים עים סעיפים.

piggy bank

New member
אישית,

באתר של הבנק שאני לקוחה בו יש פירוט של ההוצאות בכרטיס ההשראי והם יוצרים אוטומטית קובץ אקסל עם קטגוריות בעזרת האתר של ישראכרט. כדאי לבדוק אם זה אפשרי גם עבורכם.

piggy bank

New member
אני מקווה שזה בסדר לכתוב פה

דרך האתר של בנק הפועלים, אני נכנסת לפירוט של ישראכרט ויכולה לראות את הקטגוריות של ההוצאות. בנוסף, עוד מספר הוצאות למעקב הוצאות. אולי תמצאו שם משהו שיהיה נוח יותר. אני עדיין לא מצאתי את מה שיהיה הכי נוח בשבילי :) הדרך הכי טובה הייתה פשוט לקחת את חשבונות האשראי משלושת החודשים האחרונים ולחשב ידנית. זו השקעה של חצי שעה בערך אבל גיליתי כמה דברים נוראיים על ההוצאות שלי
(אני עובדת על זה...)

יש אתר שימושי מאוד- ללא תשלום

אתר "חייבים" /www.hayavim.co.il - ידידותי לשימוש. לאחר שמעדכנים את כל ההוצאות על פי הסעיפים, האתר מאפשר לקבל אינפרמציה לפי חתכים שונים. ניתן גם להפיק קבצי אקסל ולביצוע ניתוחים אישיים נוספים. בהצלחה.

המלצות לקטגוריות לבחינת הרגלי צריכה

צהריים טובים, בהמשך לתשובות אשר ניתנו כאן, אכן חלק מהבנקים וחברות כרטיסי האשראי מאפשרים קלת ניתוח ההוצאות בהתפלגות לפי ענפי רכישה. אני ממליץ כי תפני לבנק ו/או לחברת האשראי שלך ותבדקי איתם האם יש להם שירות שכזה. לשאלתך, קטגוריות לפיהן ניתן לפלח את ההוצאות יכולות לכלול: ביטוח, דלק, חשמל וגז, הלבשה והנעלה, טיסות ותיירות, מוצרי חשמל, מזון, משקאות, טבק, ספרים, ציוד משרדי, פנאי ובידור, תחבורה, תשלומים לעיריה ולממשלה, שירותי רפואה, שירותי תקשורת, מוצרי קוסמטיקה ועוד. מקווה כי עזרתי

sssmeir

New member
אמריקן אקספרס.מצאתי וזה גם מעדכן אחוזים

אבל זה לא ככ' הגיוני, הסכומים. אני מתקשר לברר איתם למה הדו"ח הרבעוני לא אמין..

למעלה