גלילות חצילים
היום הכנתי לחברה גלילות מפרוסות חצילים מטוגנות מרוחות בממרח טופו עתיר קורנית טריה ומעל רוטב מאד ירוק מנענע קורנית בצל ירוק שום ולימון עם זסט לימון
משובח
מה שהיה מוזר היה תגובה של חברה שאוכלת פלאו שאמרה שזה בטח מאד טעים אבל נראה לא משהו
ותהיתי לעצמי מה חינני יותר בנתח בשר ברוטב שמנת פטריות או כל רוטב אחר. ענין תרבותי אני מניחה.
היום הכנתי לחברה גלילות מפרוסות חצילים מטוגנות מרוחות בממרח טופו עתיר קורנית טריה ומעל רוטב מאד ירוק מנענע קורנית בצל ירוק שום ולימון עם זסט לימון
משובח
מה שהיה מוזר היה תגובה של חברה שאוכלת פלאו שאמרה שזה בטח מאד טעים אבל נראה לא משהו
ותהיתי לעצמי מה חינני יותר בנתח בשר ברוטב שמנת פטריות או כל רוטב אחר. ענין תרבותי אני מניחה.
