גלילות.. עזרה..

שלומית1

New member
גלילות.. עזרה..

מישהו יודע אם יש אפשרות לישון בבסיס? הבנתי שזה בסיס פתוח.. אני באה מחיפה ומעדיפה לא לחזור כל יום הבייתה.. יש אפשרות לישון שם?

The Dream King

New member
כן, יש שם מגורים.

(בדוק - חבר'ה שהיו שם בהסמכה יצאו חמשושים, למרות שזה בסיס פתוח)

נראה לי שזה תלוי...

תלוי באיזה קורס עברת... יש לי ידידה שמשרתת שם,היא ירושלמית,ודאגו לה למגורים שם....

שלומית1

New member
אני במודיעין אלקטרוני..

יש לך מושג אם יש לקורס הזה אפשרות ללינה שם?

שלומית1

New member
ועוד שאלה..

בחיל מודיעין.. מה עדיף גלילות או בסיס אחר של מודיעין מבחינה מקצועית תנאים וכו..

idos2

New member
תשובה

קודם כל בגלילות יש הרבה יחידות, ובכל יחידה יש מן הסתם כמה מדורים, אז קשה לקבוע מבחינה מקצועית אם עדיף גלילות או משהו אחר. מבחינת תנאים, זה לא הכי סימפטי לישון בבסיס פתוח כי בדרך כלל אין שם כל כך תנאים בשביל זה (למעט בבה"ד למעשה, שהוא בסיס סגור לחניכים/סגל ההדרכה). נסי אולי לברר אם את זכאית להלנה בבית החייל/השתתפות בשכר דירה. לדעתי בשבילך יהיה עדיף לשרת בבסיס יותר קל"ב (ולא חסרים כאלה), גם מבחינת תנאים, ואני לא חושב שיהיה הרבה הבדל מבחינה מקצועית.

שלומית1

New member
זה או גלילות ( בסיס פתוח) או צפת

(בסיס סגור).. אלה שתי האפשרויות שלי..

idos2

New member
ותכל'ס בשבילך גלילות יהיה גם כן

בסיס סגור, לא? אז נראה לי עדיף צפת (בהנחה שיוצאים חמשושים), כי זה מראש בסיס סגור אז יש תנאים יותר טובים בדר"כ. לבסיס סגור יש המון יתרונות, וגם ככה את היתרון היחיד של בסיס פתוח (שיוצאים כל יום הביתה) את לא תנצלי...

yelly

New member
שלומית , תפני אלי באיסיקיו

בקשר לבסיסים בצפת , ואתן לך מידע עליהם אם תרצי.

שלומית1

New member
תודה רבה לשניכם! אם למישהו יש עוד

מידע להוסיף או הערות להעיר, אני אשמח לשמוע :)

The Dream King

New member
הבסיס בצפת מצוין.

אחלה תנאים, אחלה אוכל, וגם האנשים ברמה. חוץ מזה, ממש יפה שם.

yelly

New member
צודק ../images/Emo45.gif

(אם אכן אנחנו מדברים פה על היחידה בפיקוד\ מישר)

The Dream King

New member
אני אחזור על עצמי

הבסיס בצפת מצוין.

The Dream King

New member
לא

מותר להגיד שיש בסיס בצפת, אבל לא לקרוא לו בשם אחר מלבד "הבסיס ב/ליד צפת". (בעצם, אפשר גם להגיד "הבסיס בצפון"
)

חני 21

New member
אם את רוצה בסיס מודיעין אז

במידה ואת גרה קרוב לירושלים תבקשי לשרת במושב אורה. בית זונות

PePener

New member
אני לא יודע אם בכולם, אבל לפחות

...בחחלק מן הקורסים למודיעין שמתקיימים בגלילות, התנאים הם של בסיסי סגור, כאשר יום שבת אתה בבית ולעיתים אתה סוגר גם שבת בבסיס. מה שחשוב גם, זה שישנם הרבה בסיסים של מודיעין ברחבי הארץ, חלקם בתנאים של בסיס פתוח וחלקם בתנאים של בסיס סגור והם שונים בתנאים ובמסגרת התפקיד.

היא מקממבר?

חלק מאלו שסיימו את הקורס של קממבר משרתים במפקדה בגלילות, מי שגר רחוק (ירושלים למשל) זכאי למגורים.

חחחחח

קממבר (לפי בוגרת הקורס, שלא רצתה לחשוף את הראשי תיבות) - קצינים ממש ממש ברמה. לא קשור, אבל מצחיק.

למעלה