גלילי ופל-שוקולד של מיימונס

ליקריץ5

New member
גלילי ופל-שוקולד של מיימונס

טוב אני בטח שואלת שאלה שכבר עלתה פה פעם, אבל קניתי את הגלילי וופל המצופים שוקולד (מבפנים) של מיימונס, ותהיתי באיזה קרם למלא אותם. אני רוצה להכין ולהקפיא שיהיו לי מוכנים לאורחים מפתיעים, אז איזה קרם קופא הכי טוב?
 

wranger

New member
אני מילאתי אותם בקרם שוקולד

פשוט המסתי 250 גרם שוקולד ב-250 מ"ל שמנת מתוקה, ציננתי לכמה שעות ואז הקצפתי עם עוד 250 מ"ל שמנת מתוקה. מילאתי את הגלילים והקפאתי ככה, בקופסה המקורית שלהם.

(ואח"כ, רגע לפני ההגשה, טבלתי אותם עד החצי בשוקולד מריר מומס וגלגלתי בסוכריות צבעוניות...
)
 

brown gold

New member
בגלל שהם כבר מצופים שוקולד

פשוט הקצפתי שמנת מתוקה עם 2 כפות פודינג וניל ורק את הקצוות שגרתי בשוקולד!!!
 
למעלה