טוב אני בטח שואלת שאלה שכבר עלתה פה פעם, אבל קניתי את הגלילי וופל המצופים שוקולד (מבפנים) של מיימונס, ותהיתי באיזה קרם למלא אותם. אני רוצה להכין ולהקפיא שיהיו לי מוכנים לאורחים מפתיעים, אז איזה קרם קופא הכי טוב?
פשוט המסתי 250 גרם שוקולד ב-250 מ"ל שמנת מתוקה, ציננתי לכמה שעות ואז הקצפתי עם עוד 250 מ"ל שמנת מתוקה. מילאתי את הגלילים והקפאתי ככה, בקופסה המקורית שלהם.
(ואח"כ, רגע לפני ההגשה, טבלתי אותם עד החצי בשוקולד מריר מומס וגלגלתי בסוכריות צבעוניות...