גלים

גלים

שרשור בנושא גלים: שמתם לב שבדפי הפתרונות באתר "פתרון 2" שייך בכלל לתרגיל 3 ששייך לאנליטית? אני מקווה שלא צריך ללמוד את זה. יש לי הרגשה משונה ששאלה שתיים.בי.שלוש (עם העמעם) תופיע. לעוד מישהו יש הרגשה ששאלות מסוימות יופיעו? מתי יש שיעור חזרה?

מה *לא* צריך

פרק שתיים.סי (גרין -הוא אמר שלא יהיה) פרק שלוש (אליטית) פרק חמש.ג'י (תוף - התרגז עלינו) פרק שבע (אין שאלות - חזרה על אנליזה וקטורית) פרקים תשע, עשר ואחת עשרה (לא למדנו) פרק שלוש עשרה לא יודע מה למדנו ממנו. זה מה שאני *זוכר* אם מישהו יודע משהו אחר שיעלה את זה לפורום.

Jony I

New member
גיא, זה לא נכון...

לגביי גרין אני באמת לא יודע (אני לא הייתי בונה על זה), כנ"ל פרק 3. החלק עם התוף הוא השלים אח"כ עד כמה שאני זוכר. פרק שבע (transmission lines) זה לא אנליזה וקטורית, ויש שם 3 שאלות, תאמין לי ששברתי עליהם את הראש יותר מידי בשביל שהם לא יהיו בחומר. תשע עשר אחת-עשרה, למה לא למדנו? למדנו גם למדנו. גם פרק שתיים עשרה בחומר. פרק שלוש עשרה זה נספחים. הדבר היחידי שלא למדנו והוא אמר שלא יהיה במבחן זה פרק 8: גלים אלסטיים. אין לי מושג איך ללמוד לגלים. אני קודם אסיים את כל הפרקים, ואז נראה. אם למישהו יש פתרונות משנים שעברו, או שהוא עשה, אני אשמח אם תוכלו לסרוק (כך גם נוכל להשוות תשובות). בכל מקרה צריך לארגן שיעור שבו נשאל את קוגן שאלות, והוא יפתור לנו אותן.

לאחר בדיקה בגירסה האחרונה

בגירסה שלי היו פרקים אחרים... תוף אני לא זוכר שלמדנו או שהוא השלים. גרין הוא אמר שלא יהיה. פרק 8 באמת אין.

דברים שבטוח לא צריך לאחר פגישה עם קוגן

בפרק 9 - גלי מים - בחלק f יש סעיף שעוסק ב-surface tension - לא למדנו ולכן גם לא נשאל עליו. ויש שאלות עליו גם בחלק G וגם הן לא רלוונטיות. בפרק 11 - דינמיקה לא לינארית בפלואיד - לא צריך את סעיפים C ו-D - הם על גזים ולא למדנו את זה. המשך יבוא - תתעדכנו כאן.

למעלה