גלימה - כן או לא?

chatenoire

New member
גלימה זה יופי של דבר

תלוי למי, בשביל מה ואיזה. לסופר הירוס, עד כמה שזה מלא הוד ועצמה, זה נראה לי קצת מיותר מבחינה פרקטית. ז´תומרת, אתה נלחם לך בסופר-ויליין זה או אחר, כשפתאום אתה מסתבך בגלימה שלך ונופל עם האף לתוך הבוץ. יכול להיות קצת מגושם, למרות שמבחינה ויזואלית האפקט של הגלימה בהחלט מרשים. לדמויות פנטזיה גם יש בעיה עם גלימה בקרבות, בדיוק מאותה סיבה, אבל בשאר הזמן (אם יש להן כזה) זה בהחלט אפשרי. כמובן שלא צריך להצמיד גלימה לכל דמות ובכל מצב; בשום עולם לא יעטו גלימות עבות באמצע הקיץ, ודמויות שמעבירות את כל הזמן בלחימה וקפיצה ממקום למקום יכולות להסתדר בלי אחת. אם יש לך שמונים שקל מיותרים, מכונת תפירה וקצת זמן פנוי, גלימה זה דבר נפלא בערך בחודש האחד הזה בשנה בו לא רטוב מדי אבל לא חם להחריד.

The Flash

New member
טוב זה תלוי...

אני אפסיק לקרוא ספיידרמן אם הוא יחליט ללבוש גלימה ומצד שני אני לא מוכן לראות את באטמן בלי אחת(אפילו שהוא דיי דפוק...) לסופרמן הגלימה מיותרת ומפריעה וגרין לנטרן ופלאש לא יתפסו מתים באחת הכל תלוי בדמות...

*GormE*

New member
אני אומרת כן לגלימה!

יש בזה מאפיין כל כך חזק של עוצמה עובדה שילדים קושרים לעצמם סדין לצואר והופ! הם הופכים לדמות אחרת ומתי ראיתם ילד לובש גרביונים מכריז שהוא סופרמן והוא יכול לעוף?

green lantern

New member
תלוי בכוחות

אני פעם המצאתי גיבור שהכוח שלו הוא הגלימה... ואני בד"רכ ממציא אותם עם גלימות למה
כי זה יותר יפה.. אבל יש להם תמיד גלימה מקיפה כמו של באטמן שמחסה גם את החזה... אגב פלאש לGL הראשון (זה עם הסיידקיק נהג מונית) הייתה גלימה.. והוא עדיין לובש אותה לפלאש למשל אסור שתיהיה גלימה כי כל הכוח שלו זה לרוץ והחיסרון היחידי שלו הוא שהוא יכול למעוד וליפול... אבל גלימה קצרה כמו של סופרגירל זה יעיל ודרוקטיבי

למעלה