גליקול בייבי של ינשוף

הילית111

New member
גליקול בייבי של ינשוף

גליקול בייבי של ינשוף ערב טוב לכולם, בני בן חודש החל לסבול מהרעה החולה הנפוצה –גזים. אממה התקפות הגזים אינם קורות כלל בלילה (למזלי) אלא יותר במשך היום.-האם זה עלול להחריף? בטיפת חלב המליצו על גליכול- כתכשיר הומאופתי בטוח .אז קניתי אותו. שאלתי למי שמכיר את התכשיר כתוב 20 טיפות אחרי הארוחה במידה והחלו התופעות של הגזים. אמרו לי שגם אם זה לא גזים ואני כן נתתי את הטיפות זה לא נורא כי זה הומאופטי ואפילו טעים לתינוקות . עד כה השתמשתי פעם אחת וניראה שדי עזר אם כי לא מיד. אחרי הפתיחה של הבקבוק שמים במקרר? אפשר לתת גם לפני הארוחות כטיפול מונע? ואם כך כמה לתת ? וכמה זמן אפשר להשתמש בתכשיר הזה אפשר אחרי כל ארוחה אם יש את הגזים או שיש גבול מסויים? בנוסף כתוב שאם לא עוזר אחרי רבע שעה לתת עוד מנה של 20 טיפות השאלה שלי היא האם המוצר יש לו אפקט מתמשך או שהוא פשוט מטפל אחרי כל ארוחה בתופעות וברגע שמפסיקים אין אפקט. אשמח לתובנות ממי שהשתמש ומכיר את המוצר הספציפי הזה. תודה מעוד אמא מתוסכלת

ferdinand

New member
ראשית-

מה שזה לא יהיה, זו לא "תרופה הומאופטית"! עד כמה שידוע לי, הקליקול מכיל חמרים שסופחים גזים ובכך מקל על התופעה. עם הגדולים השתמשנו, אני כבר לא ממש זוכר, נדמה לי שלפעמים זה עזר. (הקטנה (טפו! טפו! טפו!) משום-מה לא סובלת כמעט מגזים!) לגבי מינונים והוראות הפעלה, לכי לפי מה שכתוב על זה, ו/או התייעצי עם רופא/רוקח. דרכים נוספות להקל על תופעת הגזים, כמובן לייצר לחץ על הבטן. (להחזיק אותו עם הגב אלייך, כך שהמשקל שלו נח על כפות הידיים שלך ששלובות לו על הבטן, או להניח אותו על הידיים השלובות שלך, על הבטן....) פעם הרופא שלנו לימד אותנו שיטה לשיחרור גזים: להשכיב אותו על הגב, רצוי ערום, לקפל את הרגליים כלפי הבטן, וללחוץ (בעזרת הרגליים שלו) לחיצות עדינות. אפשר גם עם האצבעות קצת לפסק לו את הישבנים - לרוב התוצאות לא מאחרות לבוא, ומשתחררת לה נפיחה. זה נורא מצחיק!, והם גם בדרך-כלל מאוד אוהבים את זה!

aviah

New member
זה אחלה דבר

אפשר גם כטיפול מונע, המינון רשום על האריזה.

למעלה