גלישה אווירית וסקי משולבים

natyh

New member
גלישה אווירית וסקי משולבים

אתמול הראו ביומן הבינלאומי או גילט ספורט ערוץ 5 את skywings ספורט שהוא שילוב של סקי גלישה אווירית וגלישת רוח , מקור הספורט היה גלישת רוח מישהו הרכיב כנף על גלשן רוח בנהר בארה"ב בקטע הקפיצה הפך את המפרש לכנף הספורט לא תפס אך הועתק על ידי בחור פיני ששיכלל את ההמצאה והביא אותו לאירופה , עכשיו הספורט תופס תאוצה לאט לאט . ראו את הווידיאו 5 מגה בייט , והשידור החוזר בערוץ 5 היום בערב , ואנא הביעו דעתכם . תודה נתי

חגי זיו

New member
נראה שיש מקום רב לשיפור - למשל

להיקשר לכנף עם רצועה שתאפשר תלייה נוחה באוויר והידיים יהיו פנויות להטסה.

natyh

New member
נכון לעכשיו

משתמשים בטרפיז ישיבה למיטב הבנתי , לא חושב שרואים בסרט . הבעיה היא שהכנף מתרוממת באיזור ה 60 קמ"ש ראה באתר והנחיתה באותה מהירות כמובן . ולכן הספורט מחייב כישורי סקי דאון היל , יש לו סרט 14 מגה ביית שנקרא הוראות , ושם הוא מסביר התחלה סיבוב וגייב ולמיטב הבנתי הטכניקה שונה במעט מטכניקה של גלישה רגילה . יש לו סרט נוסף שמראה קפיצה של 290 מטרים לאורך . לא ממש גלישה אך נראה לי שקיים דמיון , בכל מקרה בפירוש ספורט אקסטרים . נתי

natyh

New member
יש להם דילר בצרפת

אם תקנה אז כמובן תזכה לתנאים מיוחדים בתור הראשון בארץ אם אתה רק רוצה לנסות אתה יכול לפנות לזאן אריק לותר הטלפון שלו באתר או מייל ולהגיד ששלחתי אותך אנחנו בתכתובת כבר כמעט שנתיים , קצת לפני שנפצעתי כבר סגרתי על קניה ואני ממתין כמובן להחלמה אז אסע ללמוד אצלו את הנושא . בלאו הכי שליחת הגלשן לארץ תעלה כמו טיסה אליו וטיול שם אז אני מעדיף את האופציה הזו . אם תירצה פרטים על המחנה שלו צור אתי קשר בדואר אלקטרוני או טלפון נתי 04-8386977

natyh

New member
תודה לחגי ההיסטוריה היא

הספורט החל בנהר הגורג' באורגון , על תורן גלשן הרוח הרכיבו שני צוויבלים והפכו את המפרש לכנף דבר שעזר לנחיתות . למעשה גלישת אוויר בכלל: מקור ארנון והאינטרנט החלה מדאוני גלשן שנגררו אחרי סירת מנוע . אלא שהספורט שכלל שילוב של כנף וגלישת רוח פשוט לא תפס . אותו פיני שייבא את הרעיון חשב על סקי והרים וכאן הרעיון תפס . ראו היסטוריה באתר . נכון להיום ממדי הכנף הם 3.5 או 4.8 או 5.5 מ"ר מספיק כדי לגלוש כלפי מטה בשיפוע חזק בהחלט לא מתאים לדאיה , אך מדהים באגמים קפואים ובמסלולי סקי מבצעים קפיצות של מספר מאות מטרים הקפיצה המצולמת בווידיאו באתר, היא של 290 מטרים אותה עשה בשנה שעברה פטריק בלום הפיני . השילוב בין דאיה לסקי עובד מצוין , מוצלח גם בחופים כאשר משלבים גלשן הרים , מן סקיטבורד בעל גלגלים גדולים . ויכול להיות מעניין גם בקפיצות גבעה מבת ים . לאן יתפתח הספורט שאלה טובה במהלך 02 הגדילו את הכנף מ 4.8 לכיוון 5.5 אם המגמה תימשך בדומה לעפיפונים :קייט סרפינג שהחלו מעפיפונים קטנים 6 עד 9 מ"ר והיום כבר מדברים על 16 מ"ר ויותר כמעט מצנח רחיפה למצנח גלישה בים . אם אכן הכיוון יהיה כזה הרי בקרוב יגדילו את הכנף עד כדי 7 או 8 מ"ר הבעיה כמובן שלא תהיה ארוכה מדי כי כדי להתרומם איתה צריכים להגיע למיטב הבנתי לסביבות 60 קמ"ש בסקי ראו נתונים באתר אל תתפסו אותי במילה , מאחר ואני כותב מהזיכרון ולכן כנף ארוכה תקשה על גלישת הסקי . נתי

למעלה