גלישה איטית ותקלות באתר

גלישה איטית ותקלות באתר

לצערנו, בימים האחרונים אנו חווים תקלה טכנית באתר. הצוות הטכני שוקד על פתרון הבעיה ואנו מקווים כי היא תיפתר במהרה. אנו מתנצלים בפני הגולשים על חוסר הנוחות. צוות תפוז
אנשים

Rowdy Girl

New member
../images/Emo207.gif אומייגאדדדדדד

המקלדת שלי נמסה |: הרדיאטור מול הטלוויזיה ורציתי לראות ניפ טאק אז הזזתי אותו לליד השולחן שלא יסתיר והמקלדת הייתה כזה טיפה מחוץ לשולחן והחום מהרדיאטור פשוט המיס אותה!!! אומייגאדדדדדדדד |: אני לא מפסיקה לעשות צרות XDD עדיף שאני אלך לכבות את הבייביליס לפני שהוא יישרוף לי תמגבר |:

Bleed for Me

New member
OMG!!!

איזה נזק!
אם המגבר ישרף הוא יתפוצץ..מניסיון
..לא נעים..

Rowdy Girl

New member
יו תחשבי רגע!

זו כזו אירוניה!!! יום אחרי שסיפרתי שהמסך שלי נמס זה קרה גם למקלדת!!! מעניין מה יקרה היום

lollipop1

New member
XDDDD

כבר אמרתי לך שאת הרבה יותר טובה ממני מלהרוס דברים?! שטיח לעומת מקלדת+מסך! חחחחחחחחחחחחחחחחחח

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif XDDDDDDDDDD

כפרעלייך!!!!!!!!!!!!!!!
עשי לי ילד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rowdy Girl

New member
אמ היה בתכנון

למקפליי... אני חברה שלי ועוד 2 בנים... אני הייתי אמורה להיות דאגי... חחח אבל לפני כמה ימים החלטנו שלא כי 90% מהבצפר לא מכירים את מקפליי ככה שזה לא יהיה שווה ואנחנו לא רוצות להגיע למצב כזה: ילד: למה התחפשתם? אנחנו: למקפיי! ילד: זה אכיל?:-S וגם חשבנו שבמקפליי הם כלום מיוחד הם מתלבשים כמו כל בנאדם נורמלי וזה יהיה כאילו סתם לבוא בלי תלבושת בצפר...
אז אנחנו מתחפשים ללהקת רוק XD

bustedit

New member
lol

ילד: זה אכיל?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עמה קטנה שלי

Bleed for Me

New member
אין לי מושג..

אין רעיון בגרוש..אבל יש לי Plan B.. פאה בלונדינית קצרה,אני אוסיף לה כמה פסים שחורים ואתחפש לג'יימס

Rowdy Girl

New member
ואז כל הבנות

ייתאהבו בך
יש מצב שתצטלמי איתי ואני אגיד שפגשתי את ג'יימס?!

lollipop1

New member
אחחחחח פורים....

תמיד אותה דילמה מתחילה לי כמה חודשים טובים לפני! שוברת את המוח!! יש לי הצעה ועוד תחפושת סולו. הציעו לי להתחפש עם חברות לכל הדמויות האנושיות מפוקימון (אני אמורה להיות זו מצוות רוקט) ואני רוצה להתחפש לוונסדיי הילדה ממשפחת אדמס!

lollipop1

New member
קצת בעיה... אבל

כנראה שעם חוט ברזל כזה! (כמו שעושים לילדים עם הצמות של בילבי

למעלה