גלישה איטית ותקלות באתר

גלישה איטית ותקלות באתר

לצערנו, בימים האחרונים אנו חווים תקלה טכנית באתר. הצוות הטכני שוקד על פתרון הבעיה ואנו מקווים כי היא תיפתר במהרה. אנו מתנצלים בפני הגולשים על חוסר הנוחות. צוות תפוז
אנשים

הוד11

New member
כן שמתי לב

חשבתי שזו בעיה במחשב שלי. אבל סולחים לכם כפרות

האמת שגם אני חשבתי שיש אצלי

במחשב בעיה, אבל אני אוהבת איך שמתבהר הדברים. ערב נפלא
סלמאת

cHoPie

New member
היי הוד../images/Emo9.gif

מה קורה? זאת רות. הנה, אני לא סתם אומרת שנכנסתי לפורום- אני מגיבה! ועכשיו אני אלך.. *בורחת לפני שיסקלו אותי* דרך אגב, איך הולכת הגמילה?

cHoPie

New member
ואוו איזה כבוד...

אבל להגיד תודה אתה לא יכול, אה? סתם, סתם.. בסוף אמרת..חח

הוד11

New member
באמת רותה את יודעת שאני מנומס

אני ילד כלכך טוב וחביב וישר והגון ותמיד אומר תודה (גם לאלה שלא עוזרים לו
)

cHoPie

New member
אבל אני הרמתי כיסא ולא אמרת!

פגעת בי קשות
אבל את ילד כל כך חביב ישר והגון אז אני אשכח את זה

משום מה החלטתי גם לרשום כאן שאני

חזרתי, אני ממש מקווה שהפעם יהיה בסדר פה. לא הייתי פה כמה ימים ואני, אני יתגעגעתי ואתם??? בכול אופן אני חזרתי. ושיהיה בסבבה (אני מקווה) לכולם עם החזרה שלי ודרך אגב רות מה את חדשה???
או ששינית שם??? טוב טוב טוב שיהיה יום מדהים
יאללה ביי

"מה אין פה ילדים"?????????

מוכר לך המשפט הזה, אני מקווה שאתה זוכר את מה שרשמת לפני שהגעתי לפה, וזה היה לפני ים של זמן. בכול אופן אני שונאת שונאת שונאת את זה שפתאום לא מתיחסיים אלי, מגעיל משהו, מה אתם משחקים אותה עכשיו??? ובטח תגידו שאתם לא הייתם פה וכאלה, נו טוב זה בכלל לא משנה, אתם לא רוצים להתיחס אלי סבבה הפורם שלי, יייייהההההההההההה איזה סבבה יש לי פורום שלי. כן אה ממש סבבה
וזה לגבי היה 60 שניות של מרירות בפי, (לא שמעתם את זה ממני אה
סתם סתם אני והבדיחות הלא מצחיקות שלי
) ועכשיו עוד קטע שקצת בילבל אותי, ויכול להיות שאני אצא לגמרי מפגרת (אבל יותר ממה שכבר יצאתי, לא ניראה לי שיש) טוב בכול אופן יש פה אחת בשם רות רותה לא יודעת איך השם שלה, וזה גם לא משנה, והסתכלתי באיזה פורום, ודיברו על זה, אני לא יודעת למה אבל גם נתנו לי הרגשה שחושבים שזו אני. (אמרתי, ואני חוזרת על זה שוב יכול להיות שאני אצא ממש מפגרת בקטע הזה, והאמת שאני מקווה שזה הזייה שלי.) אבל אם מישהו פה חושב שזו אני, בפירוש תדעו שזו לא אני!!!
טוב יאללה ביי, ודברו יותר גם אם זה לומר את דעתכם עלי, וגם עם דעתכם לא ממש טובה כלפיי. עדייף לומר בפנים את האמת (גם עם האמת לא יפה) מאשר לצחוק לדבר ולשחק אותה מאחורי הגב שלי. ועכשיו באמת יאללה ביי

למעלה