גלישה באינטרנט ע"י סלולרי עם E2

גלישה באינטרנט ע"י סלולרי עם E2

שלום לכולם... ברשותי פאלם E2, ואני מעוניין לגלוש עמו באינטרנט ע"י שימוש בסלולרי (עם מכשיר של אורנג'). מישהו יכול אולי לעשות לי סדר בנוגע לאופציות הגלישה השונות עם סלולרי? ואילו מכשירי סלולרי (של אורנג') תומכים בכך? כמה זה אמור לעלות לחודש פחות או יותר? תודה מראש על ניסיונות העזרה.

yoovee

New member
השאלה שלך אוטוטו עוברת עמוד, אז אני

אנסה לענות למרות שאין לי נסיון בזה: בגדול אתה צריך פשוט טלפון עם Bluetooth שיתממשק עם אותו התקן שקיים ב-E2 שלך (ישמש עבורו כמודם אלחוטי). עכשיו שאתה יודע מה לחפש (Bluetooth, BT) תנסה למצוא חוויות ספציפיות בפורום
סה"כ באופן אישי זה נראה לי יקר, איטי ומיותר אם אתה לא ממש צריך או שאין לך מישהו שמכסה את ההוצאות לטלפון. חבילות הגלישה אצל אורנג' לקונפיגורציה הזו הן "פר נפח" (ה-GPRS החופשי שלהם זה רק ל-WAP ע"ג הטלפון). לגבי הפרטים הטכניים של הגדרות החיבור, או שתחפש כאמור בפורום או שפשוט יותר להתקשר למוקד הדאטה המצויין של אורנג' *663 שייצאו מגדרם כדי לעזור לך (לעזור לך = לעזור להם סה"כ
) אלטרנטיבות שפויות יותר (ומהירות יותר) לדעתי, בהנחה שאתה תמיד קרוב לציוויליזציה (היכן שיש "נקודות חמות" - מקום עבודה, בתי קפה...) זה אינטרנט אלחוטי מבוסס WiFi, אבל בזה המכשיר שלך לא תומך. תגדיר צרכים, תחשב עלויות, ותגיע למסקנה הסופית בעצמך

למעלה