גלישה באינטרנט

• פותח הנושא real
  • פורסם בתאריך

real

New member
גלישה באינטרנט

גלישה באינטרנט

רציתי לדעת היכן כדאי להרשם ל ללא הגבלת זמן. בנטויזן מבקשים19$ בתבל מציעים ב10$, אך אין לי ידע בקשר לאיכות,לשרות ורוחב הפס. למישהוא יש מידע?

alexsam

New member
בלי לעשות פרסומת

אני יודע שמחיר של ``תבל``הוא אטרקטיבי אבל... זה לא סתם , יש להם רוחב פס צר יחסית לכמות המשתמשים. ב``netvision`` יש תמיכה טובה מאוד ואם אתה משתמש חדש הם יודעים מה לעשות. בכל זאת אני מציע לבדוק חברות נוספות שקיימות בשוק כמו ``בזק בינלאומי`` (שאני מאוד מרוצה מהם , במיוחד בתקופה אחרונה), ``ברק`` ו``אינטרנט זהב``.

B0ND_JAME5_B0ND

New member
אז ככה-

בזק בין לאומי=איטי מדיי, לא טובים! אינטרנט זהב=בסדר,מהירים, תמיכה טובה, מחירים יקרים יחסית. נטוויזיון= כמו אינטרנט זהב בדיוק. אותו רוחב פס, אותם מחירים. אקווה נט- אפשרות גלישה ללא תשלום לבזק,תמיכה לא פעילה בלילה, מחירים נוחים. תבל/נוןסטופ- מחירים טובים, יותר איטיים מהשאר. סרף פרי- ללא תשלום, אך יש פרסומות מעצבנות על המסך שאי אפשר להוריד אותם. ברק/קווי זהב- לא מוכר לי SORRY מקווה שעזרתי. :)

Ey@L

New member
ספקי האינטרנט ע``פ אייל...

כל מה שאני רושם זה לפי נסיוני האישי בלבד! בזק בינלאומי - חברה לא ממש מהירה, עם לא מעט בעיות, וגם התמיכה לא משהו - אני אישית לא מרוצה. וגם הם מחברים אנשים בלי לשאול אותם, אומר משהו עליהם (היה דף קודם דיון בנושא הזה). ברק - מספרים לי שהיא די מהירה אבל לעיתים יש בעיות בהתחברות אינטרנט זהב - מהירה למדיי, אבל הם עדיין לא ניזכרו להוריד את המחירים. מת``ב - מחיר זול, אבל אחרי שהADSL נכנס המהירות שלה נורא ירדה, לפני זה היא הייתה הספקית אינטרנט הכי מהירה, תמיכה טובה מאד. נטוויז`ן - מהירות ממוצעת גבוהה, תמיכה טובה. ואלה נידמה לי הספקיות אינטרנט העיקריות.

למעלה