גלישה בחרמון עוזבים את הבעל, הילדים וכמובן את החמות והולכים לגלוש בחרמון. מי מצטרף?
J jif New member 22/12/02 #1 גלישה בחרמון../images/Emo186.gif עוזבים את הבעל, הילדים וכמובן את החמות והולכים לגלוש בחרמון. מי מצטרף?
גלישה בחרמון../images/Emo186.gif עוזבים את הבעל, הילדים וכמובן את החמות והולכים לגלוש בחרמון. מי מצטרף?
מ ממוש היחידה New member 22/12/02 #2 מצטערת, אין סיכוי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היחסים שלי עם הם בערך כמו היחסים שלך עם חמותך אבל ב תוכלי להזמין אותי לים או לבריכה ואז אני בהחלט אשמח לבוא
מצטערת, אין סיכוי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היחסים שלי עם הם בערך כמו היחסים שלך עם חמותך אבל ב תוכלי להזמין אותי לים או לבריכה ואז אני בהחלט אשמח לבוא
ס סיגליהיא New member 22/12/02 #3 תתקדמי ממיל´ה, אני אגיע../images/Emo8.gif האמת? שלג מגעיל אותי וגורם לי לבחילות. אל תשאלי למה כי אין לי מושג, ניסיתי, אבל ברגע שדרכתי הרגשתי זוועה. SORRY , אל תבני עליי.
תתקדמי ממיל´ה, אני אגיע../images/Emo8.gif האמת? שלג מגעיל אותי וגורם לי לבחילות. אל תשאלי למה כי אין לי מושג, ניסיתי, אבל ברגע שדרכתי הרגשתי זוועה. SORRY , אל תבני עליי.
א אמברון New member 23/12/02 #5 האתר עדיין סגור לגולשים../images/Emo10.gif אבל אם תתארגן קבוצה מהפורום, אני אשמח להצטרף (למרות שאני קוראת פאסיבית למדי, אך מזדהה לרוב). כחובבת סקי מושבעת יהיה נחמד לקשקש במעליות על החמות ולא על מצב השלג או כמות הגולשים במסלולים, הצפיפות, הציוד המצ´וקמק וכד´. זה מחמם את הלב
האתר עדיין סגור לגולשים../images/Emo10.gif אבל אם תתארגן קבוצה מהפורום, אני אשמח להצטרף (למרות שאני קוראת פאסיבית למדי, אך מזדהה לרוב). כחובבת סקי מושבעת יהיה נחמד לקשקש במעליות על החמות ולא על מצב השלג או כמות הגולשים במסלולים, הצפיפות, הציוד המצ´וקמק וכד´. זה מחמם את הלב