גלישה מנקודה חמה, כדאית ?

R 1 3

Well-known member
ביחס לחיבור בזק 15M עם ראוטר wifi , מהירות הגלישה הסלולרית דור 4 יוצא מהיר יותר
האם כדאי לגלוש גם במחשב מנקודה חמה דרך הטלפון? לאיזה נפחי גלישה זה כדאי?

em28

Well-known member
קודם כל כדאי לוודא מה המהירות שמקבלים בעאלק דור 4, באזורים רבים זה שכתוב בטלפון 4Gיתן לך מהירות של פחח ובעעע.
אם בסלולרי יש לך חבילה מאד גדולה, המהירות בסלולר גבוהה מ-40-50MB ובהנחה שלא מדובר בצריכת סרטונים/גיימינג זה יכול להיות פתרון סביר.

R 1 3

Well-known member
תודה למשיבים, הרעיון עלה מחבר שמתקמצן להתקין בבית קו .. אותי מרתיע יותר
העומס על הרשת האלחוטית. בטלפון עצמו בדקתי גלישה סלולרית מהירה יותר מה wifi שלי
במחשב שמחובר קווית אין הבדל גדול.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה למשיבים, הרעיון עלה מחבר שמתקמצן להתקין בבית קו .. אותי מרתיע יותר
העומס על הרשת האלחוטית. בטלפון עצמו בדקתי גלישה סלולרית מהירה יותר מה wifi שלי
במחשב שמחובר קווית אין הבדל גדול.
אם אין הבדל חבל. יש עוד גורמים שצריך לחשוב עליהם...הפון יעבוד קשה הסוללה תצטרך להטען יותר, יקצר את החיים שלה. אולי תצטרך להגדיל חבילה של גלישה יעלה לך יותר. נקודה חמה לפחות בעיניי זה לשימוש במקרה שיש תקלה בקווית לא משנה של איזה חברה. סידור זמני שטוב שקיים. בבית חולים למשל גם אם רוצים לחבר פון למחשב לראות גדול יותר ( או שיש במחשב קליטה סלולארית ) מצבים מסוג זה. בהחלט לא פתרון יומיומי קבוע. לגבי עומס ..נקודה חמה מצריכה לעניות דעתי ששני המכשירים יהיו קרובים זה לא יכול להחליף רשת ביתית שמחשב אחד בחדר הזה ומחשב אחר מרוחק בחדר אחר. זה לא בנוי לזה פשוט. יש גם עומס שכנים על התדר זה גם משפיע על איכות קליטה . סיכומו של דבר תקווה שיגיעו אלייך עם פיתרון לקווי בעיקר סיבים אופטיים, אז תחווה עולם אחר של גלישה כמו שצריך.זה הפתרון האמיתי הנכון וקצת מעלה עצבים על המדינה שנתקעה בתשתית עלובה..לפחות התחילו לשפר.

R 1 3

Well-known member
אם אין הבדל חבל. יש עוד גורמים שצריך לחשוב עליהם...הפון יעבוד קשה הסוללה תצטרך להטען יותר, יקצר את החיים שלה. אולי תצטרך להגדיל חבילה של גלישה יעלה לך יותר. נקודה חמה לפחות בעיניי זה לשימוש במקרה שיש תקלה בקווית לא משנה של איזה חברה. סידור זמני שטוב שקיים. בבית חולים למשל גם אם רוצים לחבר פון למחשב לראות גדול יותר ( או שיש במחשב קליטה סלולארית ) מצבים מסוג זה. בהחלט לא פתרון יומיומי קבוע. לגבי עומס ..נקודה חמה מצריכה לעניות דעתי ששני המכשירים יהיו קרובים זה לא יכול להחליף רשת ביתית שמחשב אחד בחדר הזה ומחשב אחר מרוחק בחדר אחר. זה לא בנוי לזה פשוט. יש גם עומס שכנים על התדר זה גם משפיע על איכות קליטה . סיכומו של דבר תקווה שיגיעו אלייך עם פיתרון לקווי בעיקר סיבים אופטיים, אז תחווה עולם אחר של גלישה כמו שצריך.זה הפתרון האמיתי הנכון וקצת מעלה עצבים על המדינה שנתקעה בתשתית עלובה..לפחות התחילו לשפר.
מסכים איתך, שים לב השאלה שלי היתה בעקבות החלטה של חבר ״חסכן״ אני מסודר על קו בזק ויש גם
תשתית סיבים על הבנין שלי - כרגע אין לי בעיות קצב גלישה ולא הייתי ממהר להעמיס על הנייד ועל הסביבה בפרט.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מסכים איתך, שים לב השאלה שלי היתה בעקבות החלטה של חבר ״חסכן״ אני מסודר על קו בזק ויש גם
תשתית סיבים על הבנין שלי - כרגע אין לי בעיות קצב גלישה ולא הייתי ממהר להעמיס על הנייד ועל הסביבה בפרט.
אוקיי...נגד קמצנות אין מה לעשות...רק להציע לו ללכת לטיפול ..אולי הוא יצליח להנות קצת מהחיים.

למעלה