גלישה סלולרית בגלקסי S

גלישה סלולרית בגלקסי S

מישהו יודע מה אמור להיות הUPLOAD והDOWNLOAD של הגלישה הממצועת בחברות הסלולר? לדוגמא סלקום? מישהו בדק עם SPEEDTEST?

voguemaster

New member
אני בדקתי עם SPEEDTEST

אז ככה - קודם כל יש לי חבילת גלישה מדצמבר, כלומר חבילה ללא הגבלת מהירות. כשיש לי קליטה סלולרית טובה ואין איזה עומס רגעי על הרשת אני מקבל 4 מגהביט הורדה ו-1 מגהביט העלאה. בפועל במהלך היום המספרים האלה מאוד תנודתיים. אני רואה ממוצע של יותר קרוב ל-2 עד 2.5 מאשר את המקסימום. בהעלאה המצב קצת יותר טוב וקל יותר להתקרב ל-1 מגהביט אבל לא תמיד. בחבילות החדשות יש הגבלת מהירות אז שם צריך לבדוק בנפרד. עכשיו, כל זה נכון לשרת בת"א כמובן. יש שרתים בכל העולם. המהירים יותר (נניח יש כמה מהירים בארה"ב, לא זוכר את שמותיהם) יכולים לתת את רוחב הפס המקסימלי אפילו בהנחה שוב שאיו עומס. בפועל זה לא קורה הרבה ובאופן עוד יותר כללי מרבית השרתים לחו"ל איטיים והקצבים שם לא מתקרבים למקסימום אלא יותר לשליש ממנו. בחברות אורנג' ופלאפון לא בדקתי. אני יכול לבדוק באורנג' עם המכשיר של אשתי אבל לא טרחתי לעשות את זה עדיין.

em28

Well-known member
בפלאפון בשעות הערב:

הורדה בטווח שבין 1.7MB ל--2.7MB, העלאה 380KB.

בבדיקה שלי עם SPEEDTEST בסלקום

בלילה יצא לי הורדה 17.0KB/S והעלאה יצא 12.3KB/S השאלה אם זה איטי מידיי??

יNOT

New member
זה איטי יחסית...

כמו שאת יכולה להבין מהתגובה של האדום בתגובה מעלייך, את לא יודעת מה המהירות שלך/חבילת גלישה שלך אמורה להיות?

YosMan1

New member
בדיקה באורנג עם DESIRE

בצהרים בתוך בנין משרדים במרכז הארץ שלוש בדיקות שבצעתי ההורדה נעה בין 1 מגה ל 2 מגה העלאה נאה בין 225KB ל 330 KB

YosMan1

New member
וזה יותר מהיר מה 012 במשרד שלנו

מחובר בחיבור ADSL עם 10 מגה דרך WIFI קבלתי בטלפון הורדה 1.2 מגה יציב בכמה בדיקות העלאה 750 גם כן יציב כמה בדיקות

em28

Well-known member
פלאפון: בדיקה לאורך זמן

הורדה במהירות משתנה - החל מפחות ל-2MB בשעות אחר צהריים-ערב ועד יותר מ-4MB בשעות הבוקר-לפני צהריים. העלאה במהירות קבועה פחות או יותר של 400K.

למעלה